Moldoveanu' Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 ...........................asta e un afis in romana ? ori in engleza.......? in testoseasca. daca nu intelegi ceva si iti trebuie traducere vino sa'l vezi live ...itzi explic cu degetul fiecare cuvintzel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 MAI BAIETI VOI CREDETI CA EU NU AM SA VIN ???????????????? VA INSELATI AMARNIC. AM VENIT !!!!!!!!! SI CA DE OBICEI.... DOUA MAXIM 6 ZILE AM SA STAU CU VOI SI AM SA BEAU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 De mic copil am dorit sa particip la asa chindie! Vin cu remorca omologata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Aprilie 18, 2010 Autor Share Postat Aprilie 18, 2010 Revenim cu detalii legate de cazare: In camping sunt in acest moment cam 20 de camere disponibile, 100 RON/noapte cu baie proprie sau 80 RON/noapte cu baie comuna. Pentru rezervari se poate suna la 0729 441 106 - dl. Nicu. Pentru cort camparea va fi gratuita. Atasam si niste poze facute azi la locatie. Mare, soare, verde, rustic. Reamintim ca petrecerea va incepe in jurul orei 18, concertele folk/blues/rock vor incepe in jurul orei 20.30, iar chefuiala va continua pana in zori sau pana cand ultimul va cadea, cu dancing, focuri de tabara, berbecuti la protap, beri si alte licori. Va asteptam pe toti cu drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 nici eu nu cred ca voi rata ocazia sa imi fac aparitia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 nici eu nu cred ca voi rata ocazia sa imi fac aparitia... Iasul (c'est mois) e cu tine Te'asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 in testoseasca. daca nu intelegi ceva si iti trebuie traducere vino sa'l vezi live ...itzi explic cu degetul fiecare cuvintzel. omule....... inteleg, nu-mi trebuie traducere(cel putin mie,..),da` cui se adreseaza,? romanilor.. presupun..putea fi scris in romana....da` in totalitate.... nu,... juma` juma`.....si nu vreau sa fiu carcotas...fiti si voi mai nationalisti... ps.:putea fi si in moldoveneasca, k intelegeam.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 nici eu nu cred ca voi rata ocazia sa imi fac aparitia... tinand cont mergem impreuna, crezi ca am sa raman in Vama? prezent si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gusty_templus Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Am fost si anul trecut la petrecerea voastra si m-am udat pana la piele prin ploaie si baltoace dar a meritat. Zambetul vostru sincer si bucuria cu care ne-ati intampinat merita tot "efortul". Asta ca sa nu mai pomenesc de palinca. De fiecare data ma simt bine alaturi de lupi. Chiar daca noi suntem mai romantici. Voi fi prezent eu si sotia si bineinteles Mr. Intruder si speram sa convingem cat mai multi romantici. Salutari de la Ploiesti - o sa comand de aici niste curenti de aer favorabili care sa imprastie norii si sa avem cer senin si zii si noapte... ...asa ca sa vedem lupii mai usor la lumina lunii. Stima lupilor. Venim. Am inceput deja sa pregatim bagajul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Am fost si anul trecut la petrecerea voastra si m-am udat pana la piele prin ploaie si baltoace dar a meritat.Zambetul vostru sincer si bucuria cu care ne-ati intampinat merita tot "efortul". Asta ca sa nu mai pomenesc de palinca. De fiecare data ma simt bine alaturi de lupi. Chiar daca noi suntem mai romantici. Voi fi prezent eu si sotia si bineinteles Mr. Intruder si speram sa convingem cat mai multi romantici. Salutari de la Ploiesti - o sa comand de aici niste curenti de aer favorabili care sa imprastie norii si sa avem cer senin si zii si noapte... ...asa ca sa vedem lupii mai usor la lumina lunii. Stima lupilor. Venim. Am inceput deja sa pregatim bagajul . Prietene te asteptam cu mare drag si anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soki Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 ...mai fratilor vineri se intampla ceva?...avem ceva program artistic?...sau trebuie sa ni-l luam de acasa... ...serios acum...povestiti-mi ceva frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 e cea mai misto intalnire pe care am vazut-o in romania. nu am ramas dar am fost de vreo 2-3 ori, intr-o vreme ma duceam si la altele sa vad ce e pe acolo dar erau absolut sordide si am renuntat. am o simpatie deosebita pentru constanteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) omule....... inteleg, nu-mi trebuie traducere(cel putin mie,..),da` cui se adreseaza,? romanilor.. presupun..putea fi scris in romana....da` in totalitate.... nu,... juma` juma`.....si nu vreau sa fiu carcotas...fiti si voi mai nationalisti... ps.:putea fi si in moldoveneasca, k intelegeam.... Bă, panaramule, după ce te imbeți, crezi că mai contează în ce limbă este scris afiÂşul? Al dracului carmolist naționalist ce eÂşti tu... Dacă tot faci pe românul, nu mai scrie "k" în loc de "că", mircar bețiv ce eÂşti. Editat Aprilie 22, 2010 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 ...mai fratilor vineri se intampla ceva?...avem ceva program artistic?...sau trebuie sa ni-l luam de acasa... ...serios acum...povestiti-mi ceva frumos... Vineri probabil vom si noi la o bere pe'acolo. Dar chefuiala e Sambata numa. Incepand cu ora 6 dup'amiaza teoretic. Practic vom fi acolo de dimineatza cu amenajari, beri si alte alea. E doar o petrecere aniversara acum... revansha ne'o luam la intrunirea din 11-13 Iunie . Oricum campingul e deskis, linistit si curat, marea cu plaja e curata si la 2 pasi... cu sigurantza nu se plictiseste cine vine mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soki Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 ...Pitestiul e prezent de vineri...garantat ...asteptam petrecareti de pretutindeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 ...Pitestiul e prezent de vineri...garantat ...asteptam petrecareti de pretutindeni Pitestiul ca de obicei nu rateaza nici o distractie. Avem multe in comun. Va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.C.P. Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Loc de parcare pentru autobuzul meu gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Loc de parcare pentru autobuzul meu gasesc? Numa spalat cu toplessu sa nu ceri ca in rest e ca si rezolvat. Da' si cu toplessu' mai discutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Am fost si anul trecut la petrecerea voastra si m-am udat pana la piele prin ploaie si baltoace dar a meritat.Zambetul vostru sincer si bucuria cu care ne-ati intampinat merita tot "efortul". Asta ca sa nu mai pomenesc de palinca. De fiecare data ma simt bine alaturi de lupi. Chiar daca noi suntem mai romantici. Voi fi prezent eu si sotia si bineinteles Mr. Intruder si speram sa convingem cat mai multi romantici. Salutari de la Ploiesti - o sa comand de aici niste curenti de aer favorabili care sa imprastie norii si sa avem cer senin si zii si noapte... ...asa ca sa vedem lupii mai usor la lumina lunii. Stima lupilor. Venim. Am inceput deja sa pregatim bagajul . Din Urlati sintem 2 motoare, cu pasagere, plecam pe la 8.00 poate mergem impreuna, daca mai sint doritori din Ploiesti, telefon 0723409772, Viorel, toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 [...] Mai ales ca am auzit si cine canta... Cine canta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 http://vremea.kappa.ro/constanta/navodari.html Vremea pare belea.Am fost prezent anul trecut.O sa fim o gasca mai mare ,dar ne cazam la vecini sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 (editat) Cine canta? Ioana cred ca se referea la intrunirea pe care o vom organiza in 11-13 Iunie, cand vor canta Iris, Nightloosers, Trooper, Bukowina, Cyrus, Baicea Blues Band etc. Sambata vom chefui cu niste baieti tare faini a caror muzica efectiv ridica audientza in picioare: http://www.myspace.com/oldnewsbeerband . Deschiderea va fi facuta de o trupa locala cu un rock fain gen Timpuri Noi, iar in pauze o sa cantam cele mai celebre piese folk-rock romanesti impreuna cu niste super maestri in ale cantatului si chitarii ...pana picam sub mese! Mesaj completat http://vremea.kappa.ro/constanta/navodari.html Vremea pare belea.Am fost prezent anul trecut.O sa fim o gasca mai mare ,dar ne cazam la vecini sper. Sunt vecini din belshug in jur... V'asteptam cu drag! Vom fi acolo de vineri seara kiar! Kef sa fie!!!! Si'o sa fie si mai shi decat anul trecut!!!! Editat Aprilie 26, 2010 de Moldoveanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 cred ca artistul de blues care va canta la voi, de fapt canta sub titulatura de Mr.CYFER , nu Cyrus, ca doar nu e cantaret country ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Ioana cred ca se referea la intrunirea pe care o vom organiza in 11-13 Iunie, cand vor canta Iris, Nightloosers, Trooper, Bukowina, Cyrus, Baicea Blues Band etc.Sambata vom chefui cu niste baieti tare faini a caror muzica efectiv ridica audientza in picioare: http://www.myspace.com/oldnewsbeerband . Deschiderea va fi facuta de o trupa locala cu un rock fain gen Timpuri Noi, iar in pauze o sa cantam cele mai celebre piese folk-rock romanesti impreuna cu niste super maestri in ale cantatului si chitarii ...pana picam sub mese! Mesaj completat Salut, asa e, le-am amestecat. Dar trec sa va vad, pana incepe concertul Iris din Vama Veche, de la Bibi, ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Salut, asa e, le-am amestecat. Dar trec sa va vad, pana incepe concertul Iris din Vama Veche, de la Bibi, ce spuneti? Se aproba pozitiv Ioana. Te asteptam cu drag Mesaj completat AMR 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate