mihaip Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 am citit in manual ca la revizia de 12000(eu tocmai am facut-o la 10mii),sa se verifice"throtle valve syncronization" e vorba de ceva legat de acceleratie dar nu stiu sigur ce,...nu e vb de jocul acesteia.... cine stie despre ce e vb? ms E vorba de sincronizarea clapetelor de acceleratie. Cam acelasi procedeu si efect cu sincronizarea carburatoarelor, atata doar ca aplicat la injectie. Se verifica ca cele doua clapete se deschid la fel prin masurarea vacuumului creat in spatele lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 salut ... acum am venit din prima "tura" oficiala ... am fost sa-mi ridic permisul din pipera ... sunt super multumit de al meu SV650S dar am o nelamurire: cand se incalzeste motorul face un zgomot ciudat sau mi se pare ? parca urla mai tare ... sau doar al meu face asa ? PS: a scazut pretul benzinei ... am bagat cu 4,2 RON TOP PREMIUM 99+ de la petrom ... voi ce bagati in ele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 (editat) normal ca face un alt zgomot. relantiul creste de la 1000 (poate) pana la 1400 cand e cald (daca totul e ok). uleiul e si el fierbinte, deci toate piesele se mai misca mai liber, mai rapid... trebuie ! ce toba ai pe el? PS: noi bagam euro 95. nu recomand altceva! Editat August 13, 2008 de aoleks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 normal ca face un alt zgomot. relantiul creste de la 1000 (poate) pana la 1400 cand e cald (daca totul e ok). uleiul e si el fierbinte, deci toate piesele se mai misca mai liber, mai rapid... trebuie ! ce toba ai pe el? PS: noi bagam euro 95. nu recomand altceva! Am toba stoc ... Ms mult de raspuns ... o sa bag si eu euro 95 de acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 ah, sa vezi cand iti pui o toba sport deschisa, sa vezi atunci turuit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 normal ca face un alt zgomot. relantiul creste de la 1000 (poate) pana la 1400 cand e cald (daca totul e ok). uleiul e si el fierbinte, deci toate piesele se mai misca mai liber, mai rapid... trebuie ! ce toba ai pe el? PS: noi bagam euro 95. nu recomand altceva! salut eu bag 100 de la omv si sunt multumit.. de ce nu recomanzi decat 95 ? sunt si eu curios eu si la aia de teren am bagat numai 100 si nu are efecte secundare cel putin la mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 nu e vorba de efecte secundare, insa un motor e facut sa mearga pe un anumit combustibil. suzuki recomanda 95, nu vad de ce as baga altceva. insa nu cred ca e o problema sau ceva, deci pune linistit ce benzina vrei. numai sa nu pui diesel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 nu e vorba de efecte secundare, insa un motor e facut sa mearga pe un anumit combustibil. suzuki recomanda 95, nu vad de ce as baga altceva. insa nu cred ca e o problema sau ceva, deci pune linistit ce benzina vrei. numai sa nu pui diesel ! sau cu plumb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 ce e drept am un prieten tot cu sv de 1000 si el baga numai `95 si asta de vre-o 4 ani; eu am pus numai 100 pe principiu ca e `cea mai buna` oricum arde un pic mai repede si merge mai rotund. nu e o diferenta fantastica dar se simte zic eu... la masina clar e diferenta mult mai semnificativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 normal ca arde mai mult, e mai mare procentajul de metan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 cat aer bagati in roti ? am bagat 2 pe spate si 1.8 pe fata ... e bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 (editat) cat aer bagati in roti ? am bagat 2 pe spate si 1.8 pe fata ... e bine ? Nasol. E prea putin. Ar trebui ceva de genu 2,5 fata/spate, la rece. Editat August 15, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Foloseam 2 fata- 2.2 spate sau 1.9 fata 2.1 spate pe zile calduroase, pentru dat pe curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 eu unul am avut 2.2 si 2.4, (la ultima verificare) ; pe bascula ar trebui sa ai valoriile pentru solo si dual teoretic astea sunt 2.5 & 2.5 si dual 2.5 & 2.9 astea sunt valoriile pt un sv 1000 cu michelin road. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 fratilor , unde naiba schimb si eu cauciucul pe fata in Bucuresti ca am intrebat la 10 vulcanizari si cica nu se baga sa desfaca roata ... de o saptamana caut o vulcanizare sa-mi schimb si eu cauciucul...voi unde le schimbati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 fratilor , unde naiba schimb si eu cauciucul pe fata in Bucuresti ca am intrebat la 10 vulcanizari si cica nu se baga sa desfaca roata ... de o saptamana caut o vulcanizare sa-mi schimb si eu cauciucul...voi unde le schimbati ? salut, vis-a-vis de mecu de pe buzesti este o vulcanizare care face schimb si pt moto; la cross eu am mai schimbat pe fundeni la autosoft ce e drept am venit cu ea in brate dar sa fii sigur da un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 am fost azi pe fundeni si mi-au cerut 50 RON sa-mi schimbe cauciucul ( " cica " se da roata greu jos ) ... normal ca nu l-am schimbat , mi s-a parut exagerat pretul ... o sa mai incerc luni daca nu gasesc o sa-mi bag eu nasol sa dau roata jos , o pun in conserva si ma duc sa schimb odata cauciucul ala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 si e mult 50 de ron??? e juma' de milion... e manopera! chiar ca nu e usor de schimbat roata fata. cat ai vrea sa-ti ceara??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 adica nu e mult ? mie mi se pare foarte mult... nu am mai schimbat pana acum la motor ... la conserva cu 20 RON schimb toate 4 cauciucurile + plumbi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 bine... la conserva dai jos 4 suruburi si esti gata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crispus Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 am fost azi pe fundeni si mi-au cerut 50 RON sa-mi schimbe cauciucul ( " cica " se da roata greu jos ) ... normal ca nu l-am schimbat , mi s-a parut exagerat pretul ...o sa mai incerc luni daca nu gasesc o sa-mi bag eu nasol sa dau roata jos , o pun in conserva si ma duc sa schimb odata cauciucul ala ... Eu am fost la Pneurom (www.pneurom.ro) si am dat 45 ron pentru echilibrat roata (25 ron - echilibrarea, 20 dat jos si montat din nou roata...). As fi putut sa dau jos singur roata, sa o montez singur la loc si plateam doar echilibrararea.... Oricum, e mai ieftin decat acolo unde ai fost tu... Service-ul e pe soseaua de centura, pe langa Domnesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Eu am fost la Pneurom (www.pneurom.ro) si am dat 45 ron pentru echilibrat roata (25 ron - echilibrarea, 20 dat jos si montat din nou roata...). As fi putut sa dau jos singur roata, sa o montez singur la loc si plateam doar echilibrararea....Oricum, e mai ieftin decat acolo unde ai fost tu... Service-ul e pe soseaua de centura, pe langa Domnesti... ms mult de info ... stiu unde e ... azi ma duc sa-mi fac vitezometru si kilometrajul si apoi sa schimb cauciucul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 poza cu suzi : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 frumoasa ... e aproape identica cu a mea ... Ieri am fost Marius zis MAU - sta in militari pe strada Albitei , foarte de treaba , si a descoperit ca este dus melcul de la roata care este de fapt un cititor ... asa ca daca vinde cineva motorul pe piese sau auziti pe cineva vreau eu melcul . Azi fost la vulcanizarea dupa buzesti ... baiatul care schimba pneuri la moto nu era azi si m-am intors pe stefan cel mare , colentina si apoi fundeni. Pe fundeni m-am oprit la o vulcanizare ( fata in fata cu chevrolet ) si am schimbat cauciucul pe fata. A costat FIX 10 RON + spaga 25 RON pentru ca , colegii pustiului care mi-a schimbat cauciucul nu au vrut sa-l ajute si il mistocareau si i-am dat sa le inchid gura ... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luck Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Pe fundeni m-am oprit la o vulcanizare ( fata in fata cu chevrolet ) si am schimbat cauciucul pe fata. A costat FIX 10 RON + spaga 25 RON pentru ca , colegii pustiului care mi-a schimbat cauciucul nu au vrut sa-l ajute si il mistocareau si i-am dat sa le inchid gura ... Asfalt uscat! bravos !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate