Sari la conținut

Suzuki Sv 650s/1000


Delia
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 11,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da daaaa,

 

 

Prypiat. Sunt de acord. E si cu surprize cred. Unii se pot intoarce cu ceva in plus (o mana, un deget un...), cu ceva in minus...(30 de ani de viata) dar ar fi garantat o experienta de neuitat!. Am vazut o colectie de poze de pe-acolo si erau absolut superbe, nu glumesc. Cei carora le plac peisajele apocaliptice ar fi in largul lor.

 

Sal, uite AICI, daca te intereseaza mai multe, au fost acum 2 ani, Skywalker, Pacasac si Baiazid. Au avut si ceva incidente, dar overall a fost de vis. Si acum ma oftic ca n-am fost.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut,

 

gata si cu vacanta pe litoralul bulgaresc :drink:

 

dar ......... astazi am facut exact ca aici http://www.sv650.org/camten/cam%20chain%20tenstioner.htm

 

si pot spune ca zgomotul facut de lantul de distributie al cilindrului din fata a disparut in totalitate :rolleyes:

 

uimitor, dar se pare ca patina de la intinzator chiar se blocheaza si degeaba intinzatorul e ok ca nu-si mai face treaba

 

motorul meu are cam 26000 km si e din 99

 

maine intentionez plimbare

 

si normal pe seara la bikers

Editat de avic71
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ai revenit pe plaiurile mioritice :rolleyes:

De-ar fi si la mine la fel, as renunta la o gramada de chestii de facut si bani de cheltuit .... Dar stiu ca am scos si eu intinzatorul si l-am pus la loc, e ok, tot bate.

Poate mai discutam in seara asta mai detaliat , bineinteles, la Biker's Otopeni.

 

Anunt : Mi-am luat alt parbriz, iar asta inseamna ca in doua saptamani il bag la vanzare pe cel vechi (original), buburuza e din '99.

Editat de Redpik
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare! Am si eu o intrebare: la ce temperatura porneste ventilatorul la radiator(termocupla?) ca azi am ajuns la 101 de grade si inca tot nimic??? Am un sv650s din 2004.

...proaspat motociclist... :rolleyes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din cate stiu la 100 de grade ar trebui sa porneasca, desi se zice pe aici ca motorul ajunge si la 107 grade. eu nu am afisaj, asa ca nu stiu decat ce am citit si auzit :rolleyes:.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

 

Mie imi porneste peste 100. As zice 103-105. Am tot stat dupa el la stop sa ma uit de incepusera si taximetristii de langa mine sa se intrebe ce tot fac. Motorul mi-a ajuns pe la 106 cel mai mult in vara asta si am si eu acelasi model ca tine, 650S 2003.

 

P.S. Sa il stapanesti sanatos. (motorul evident) :rolleyes:

Editat de Balauru123
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apropo de zgomote la motor...ziceam ca al meu parea zgomotos inainte de schimbul de ulei, si chiar si un priten imi spunea ca am o valva "care suna mai tare decat ale lui de la Kawasaki :kiss:" . Acum suna ceva mai bine, dupa urechea mea cel putin, dar as zice sa mai cer si parerea altora. O sa atasez un mic video cu un pic de sunet de pe langa motor. Orice parere/sfat e bine venit(a).

 

DSCF8627_H264_1.avi

 

@Googleboy: am urcat ieri pe mobra ta, si eu si prietena mea, si mi-am adus aminte de cum stateam pe vremuri pe MZ...e asa de confortabil, chiar si pentru pasager...si ghidonul asa de bine pus...ma simteam mai bine decat pe al meu :makeout: Tre sa ne intelegem sa mi-l dai si mie la o tura intr-o zi :drink: . Iti dau SV-ul meu daca vrei sa vezi cum e si cu el. Singurul lucru care pot zice ce nu mi-a placut la a ta, e ca are destul de multe plastice de o calitate cam indoielnica, cel putin la prima vedere. In rest sa ai parte numai de bucurii cu ea, si ai grija, am vazut foarte multa lume roind in jurul motoarelor din centru... :rolleyes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

a inceput revizia motorului :drink:. primele poze:

 

engine1.png

 

engine2.png

 

vreau sa il deschid complet, sa schimb toate garniturile si chestiile mici, curatat + schimbat culoare + kit 700cc + placi de ambreiaj ferodo + valve noi + logo yoshimura pe capac + bujii ngk iridium + ulei nou desigur.

 

la carburatie m-am bagat deja. revizie carburator + dynojet kit stage 3 + 2 filtre aer k&n

 

99027820.jpg

 

va dura ceva avand in vedere costurile dar va merita... va tin la curent! in curand poze cu cadrul intreg + ohlins + roata din spate! :rolleyes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut

 

Sunt nou pe aici. Am un SV650S K8 si am o mica problema. Cand turez motorul, toata motocicleta vibreaza mai tare ca de obicei. Mobra are 2000 Km si ma gandesc ca poate e ceva obisnuit la acest model si imi fac griji de pomana. Va rog sfaturi mersi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e motocicleta noua. daca nu ai picat cu ea sau ai mesterit la ea fara sa stii ce face, nu are ce sa fie. poate esti si incepator, la un twin schimbi vitezele altcumva decat la un 4 in-line. eu nu mi-as face griji...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am o vibratie ciudata in ghidon. pana acum nu o aveam. Si apare pe la 70-80 Km/h.

 

cel mai bine ar fi sa o duci la sevice.

stiu sa o asculte eventual verifica prinderile motorului si a altor piese, e suficient sa vina un pic radiatorul in motor si o sa vibreze ca dracii.

 

ca vibreaza ghidonul poate fi foarte bine presiunea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apropo de zgomote la motor...ziceam ca al meu parea zgomotos inainte de schimbul de ulei, si chiar si un priten imi spunea ca am o valva "care suna mai tare decat ale lui de la Kawasaki :drink:" . Acum suna ceva mai bine, dupa urechea mea cel putin, dar as zice sa mai cer si parerea altora. O sa atasez un mic video cu un pic de sunet de pe langa motor. Orice parere/sfat e bine venit(a).

 

DSCF8627_H264_1.avi

 

Omule, la tine e inca bine :rolleyes: . Esti in limita. Daca nu le auzi stand pe motor, cu casca in cap, nu e de speriat. O sa incerc sa fac si eu un clip.... :makeout:

Editat de Redpik
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineatza, oameni buni as avea nevoie si yo de o garnitura pentru capacul ambreiajului (SV650 k2). M-am intors ieri dintr-o mica tura (aprox 500km) si in mers am simtit ca imi patineaza ambreiaju' intr-a patra. N-am mai verificat uleiul de cand l-am schimbat, acum vreo 3600km si am constatat ca era chiar sub nivelul minim admis.

Imi trebuie garnitura respectiva deoarece imi curge, asta tot datorita unei prostii de-ale mele, anul trecut am desfacut capacul si l-am pus la loc folosind vechea garnitura, de atunci, in partea cea mai de jos am vazut ca si-a facut aparitia o mica pata de ulei; dupa mai multe verificari in urma parcurgerii mai multor zeci de km, am zis ca nu-i grav.

Din pacate mi-am uitat de treaba asta si acum dupa aproape 3700km parcursi pe la mica pata mi s-a scurs o gramada de ulei; as vrea sa remediez situatia dar nu stiu de unde gasesc garnitura, adica nu stiu de unde de pe la noi, ca de pe net sigur gasesc, dar as vrea ceva mai de aproape sa nu stau asa de mult pana imi vine garnitura. Se apropie concediu si as vrea sa inlocuiesc garnitura pana atunci. Inca ceva m-ar interesa si un surub de prindere al capacului, am unul rupt, din fericire nu pe acolo se scurge uleiul, dar daca tot scot capacul sa repar garnitura as incerca sa scot si sa inlocuiesc si surubul respectiv.

 

post-4765-1245651153_thumb.png

garnitura asta imi trebuie, doar de la capac, daca nu ma inseala memoria e din cauciuc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Omule, la tine e inca bine :rolleyes: . Esti in limita. Daca nu le auzi stand pe motor, cu casca in cap, nu e de speriat. O sa incerc sa fac si eu un clip.... :drink:

Deci zici ca pana le aud din casca nu e problema :makeout: ...eu ma gandeam numa ca daca e sa refac jocurile si sa mai umblu la intinzator acum e momentul, cat inca sunt ocupat cu licenta. Ca mai incolo prin iulie-august-septembrie o sa mai am si concediu si n-as vrea sa stau cu el la mecanic atunci. Intr-un fel as face si eu ce a facut @aoleks, adica sa imi rezolv singur problemele (acum ceva timp asa faceam si eu) dar serviciul nu imi permite sa fac prea multe si m-as intinde prea mult timp cu reparatiile. In schimb daca as stii ca mai tine pana in iarna....ar fi alta treaba!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...