radu86 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 atunci, sa fie petrom-ul cu mac, ca e si mai ieftina benzina. eu sunt de acord cu anjin, cam pe la 2 ajungem. @coprolith: pai fa rapid un calcul: sibiu, rm valcea si mai departe, si sa ne intalnim in rm valcea, cati km sunt, si pe partea cealalta cati km sunt. daca e aceeasi distanta merita, daca nu nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 atunci, sa fie petrom-ul cu mac, ca e si mai ieftina benzina. eu sunt de acord cu anjin, cam pe la 2 ajungem.@coprolith: pai fa rapid un calcul: sibiu, rm valcea si mai departe, si sa ne intalnim in rm valcea, cati km sunt, si pe partea cealalta cati km sunt. daca e aceeasi distanta merita, daca nu nu. cred ca mor cu voi de gat daca stau 8 ore pe drum...iar. eu zic sa ne organizam si noi si sa nu mai pierdem vremea . sunt 300 de km...da-i in ma-sa...cat pipi, cate tigari si cata foame si sete sa te ia in 300 de km?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 pai eu o sa merg incet pe autostrada max 110, ca am gentute laterale si imi flutura curu cu ele. haideti mey, acu asta e problem? sa ajungem si sa vezi ce fain o sa fie ). intre pitesti si rm valcea vom injura satele de acolo, in rest... poate e mai ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Vezi ca nu-s chiar 300km, is aproape 400 daca mergeti prin Tg. Jiu . Nu mergeti prin Brezoi, ca ajungeti la Obarsia Lotrului si acolo e spart drumul (sau lipsa in unele portiuni), @Anjin stie. Parerea mea e ca, daca veniti bine si nu va intindeti cu pauzele, ati face cam o ora- o ora jumate pana in Pitesti (sau chiar mai putin, depinde cum "pedalati"), apoi cam vreo 2 ore - 2 ore jumate pana in Tg. Jiu, Valea Jiului + Petrosani -> Hateg inca circa 2 ore. Deci, in total, cam maxim 6 ore. Plus o ora (sa zicem) pauza, ar face cam 7 ore. Eu zic ca e o estimare realista, nu presupune un efort extraordinar (am facut si chestii mai grele), drumurile is destul de bune...dati-i bice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (editat) Uichendul trecut am facut 300 km dintre care 100 pe autostrada iar 100 prin padure, noapte si viraje multe,iar restul drum ok. La 20 fara ceva ieseam din bucuresti iar la 11.20 ajungeam. Asa ca, se poate. Nasol cu genci laterale. Oricum, daca ai pasager tot nu poti depasi 120km/h. Editat Iunie 10, 2010 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Uichendul trecut am facut 300 km dintre care 100 pe autostrada iar 100 prin padure, noapte si viraje multe,iar restul drum ok. La 20 fara ceva ieseam din bucuresti iar la 11.20 ajungeam. Asa ca, se poate. Nasol cu genci laterale. Oricum, daca ai pasager tot nu poti depasi 120km/h. Asta de unde ai mai scos-o? Al meu chiar merge mai bine cu pasager la viteza mai mare (140-150). Ii ceva mai stabil. Daca is numa eu si mai am si bagaje pe el, de pe la 120-130 in sus incepe se se "falfaie" in toate directiile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (editat) O sa mor de plictiseala pe drum Aduc un bullet-cam? sa filmam *drumul ? dar sariti cu memory-carduri ....2 gb ajung pentru 1h. * Doar portiunile dragute, nu si cele neinteresante. Am scos-o totusi. Pai, tin minte ca mergeam cu pasager si de la 120+ incepea capul sa-mi fie miscat puternic de curentii de aer. Poate se intampla doar la mine, dar nu-mi placea deloc. Se pare ca se schimba aerodinamica daca mai ai o casca in spate. Editat Iunie 10, 2010 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Daca planurile is sa ajungeti in 9+ ore, eu zic sa-ti montezi direct harddisk :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 nu nu, cam 6-7 vom face, dac anu pica schimbatoru vreunuia sau mai stiu eu ce probeme apar. De shuvyx mai stie careva ceva? Vic a zis ca nu are cum sa ajunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Eu zic sa ne vedem plecati si sa mergem sanatosi. Ca o fi 6 ore ca o fi 7... ca o fi 8. Ce mai conteaza? Distractia este si drumul. Cat despre pasager... eu am cam si uitat cum e sa mergi fara pasager. Acu'...ce sa fac daca fetei ii place si vrea sa se plimbe? Dar voi aveti doape de urechi? Ca altfel sincer nu stiu cum puteti sa mergeti mai mult de 5-10 minute cu 140-150 la ora. Mie si la 120 imi bubuie creierii pe autostrada. Sau poate am eu casca mai proasta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Eu zic sa ne vedem plecati si sa mergem sanatosi. Ca o fi 6 ore ca o fi 7... ca o fi 8. Ce mai conteaza? Distractia este si drumul.Cat despre pasager... eu am cam si uitat cum e sa mergi fara pasager. Acu'...ce sa fac daca fetei ii place si vrea sa se plimbe? Dar voi aveti doape de urechi? Ca altfel sincer nu stiu cum puteti sa mergeti mai mult de 5-10 minute cu 140-150 la ora. Mie si la 120 imi bubuie creierii pe autostrada. Sau poate am eu casca mai proasta... Norocosule! Eu unul pot, desi o sa am castile-dop de la Sony-Ericsson cu multa muzica pregatita. Nici motorul nu mi-l prea aud. Dar conteaza si casca, destul de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 am dopuri. fac toti banii ). una peste alta, tot vajaie dar mai in liniste. si asa e, nu mai conteaza cat facem numa sa mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 In fine, hai ca deja o dam in diverse, si putem sa facem asta mai bine la un paharel de "ceva" la munte. Eu o sa aduc un kil de tuica buna si o sticla de lacrima lu' ovidiu, daca spatiul permite. DAR, cum facem pana la urma sa ne intalnim? Ca nu de alta, dar v-am zis, semnal la munte nu am, si de ajuns la cabana nu-i greu, dar se poate destul de usor sa gresiti drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Sa inteleg ca tabara o sa fie la Rau de Mori? pe langa lacul Ostrov? (GPS coo: 45.500367,22.853079), ca daca vin, sa stiu unde sa pun cap compas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coprolith Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Sunt 3 variante de drum: Bucuresti - Rm Valcea - Tg Jiu - Hateg = 401 km Bucuresti - Rm Valcea - Brezoi - Hateg = 367 km Bucuresti - Rm Valcea - Sibiu - Hateg = 414 km Cel mai frumos e pe la Brezoi, dar daca ziceti ca e rupt... pentru mine e mai naspa daca o luati pe la targu jiu, eu trebui sa vin pe Valcea - Tg jiu - Hateg... total 319 km, mai vin si singur pana in valcea, fara pasagera ... asa ca va propun varianta cu Sibiu Oricum o sa ma supun majoritatii. Pana la urma cred ca stau si eu peste noapte, mai sunt locuri la cabanuta sau dorm in motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (editat) deci drumul cel mai scurt si mai frumos e cel mai prost?? eu pe acolo ma gandeam ca ar fi traseul. mda, m-am uitat acum la harta pusa de @Tija si e alt drum. pai sincer nu stiu ce s amai zic, cum e mai convenabil. SA vii din sibiu pan ain valcea si apoi spre hateg, mi se pare ocol degeaba. sa mai zica si restu care e traseul pe care il vor. Editat Iunie 10, 2010 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 @coprolith: Am cerut 3 casute cu 4 paturi. Ar trebui sa fie destul pt toata lumea. @Redpik: N-ai inteles bine. Treci de satul Ostrov, nu faci stanga catre Rau de mori, mergi tot inainte, si undeva la cativa kilometri inainte de terminarea asfaltului e cabana. E cea mai de sus cabana de pe drumul inca asfaltat. Mesaj completat Despre drum, eu v-am recomandat ce am crezut eu ca ar fi si cat-de-cat scurt, si destul de rapid. Puteti incerca si pe la Brezoi...dar e pe pielea voastra. Nu are rost sa ocoliti prin Sibiu, convingeti-l pe @coprolith sa va intalniti la Valcea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coprolith Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Nu mergeti prin Brezoi, ca ajungeti la Obarsia Lotrului si acolo e spart drumul (sau lipsa in unele portiuni), @Anjin stie. Anjin, cum e drumu? eu am fost anul trecut pana la Obarsia Lorului in primavar si era ok... mai departe nu stiu ca am luato pe Transalpina... Sa stricat intre timp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Eu am inteles ca mergem pe varianta1 : Bucuresti-Targu Jiu - Hateg ,cea pusa si de Tija. Pe traseul asta am fost acum o luna pana la Izverna (traseu comun pana in Tg Jiu ). Asfaltul e bun, aglomeratie n-am prins f mare. Singura parte nasoala e ca ajungem la Tg Jiu si de abia atunci incepe trecerea muntilor... Pe varianta 2 ( Bucuresti - Brezoi - Obarsia Lotrului - Hateg ) am fost anul trecut si drumul incepea as se rupa dupa Voineasa spre Obarsia Lotrului iar de la Obarsie asfaltul disparea cu totul. Inca o perioada mai era pietris (care pentru mine, cu pasagera si bagaje a fost chiar nasol in vreo 2 locuri) Iar apoi... nada. Asfaltul revine aproape de Petrila. Acuma nu stiu... ca baietii lucrau la Transalpina ( era la Obarsie plin de camioane, betoniere, tigani, harmalaie, praf ). Poate au avut in plan sa asfalteze si spre Petrosani. Desi ma cam indoiesc sincer. Oricum ar fi varianta 3 prin Sibiu mi se pare cea mai dezavantajoasa ( ca nr de km, aglomeratie pe valea oltului si timp total o sa fie sigur cel mai mare ). Cred ca cei din estul tarii, Brasov, Sibiu chiar nu au de ce sa se intoarca spre Rm. Valcea...ocolul e destul de mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Anul trecut drumul (cel putin intre Petrosani si Obarsie) era spart si in multe locuri asfaltul lipsea. Bine, se poate face, dar cam dureaza, si depinde de preferinte. Daca va riscati, e practicabil...dar pe propria raspundere, sa nu ma injurati dupa aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupusofer Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 salut, astazi am "reusit" prima tavaleala cu mobra...clasic: masina iesita de pe strada laterala fara se se asigure, frana brusca, alunecat pe vopseaua lucioasa a marcajului dintre benzi....poc, buf eu putin julit, mobra putin mai mult.... ma puteti indruma va rog catre cineva de incredere pt achizitia de piese (de preferat SH ca-i criza) - ghidon - schimbator viteza - carcasa ceas turometru mobra e un sv650n, model '99 multumesc anticipat, ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coprolith Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Despre drum, eu v-am recomandat ce am crezut eu ca ar fi si cat-de-cat scurt, si destul de rapid. Puteti incerca si pe la Brezoi...dar e pe pielea voastra. Nu are rost sa ocoliti prin Sibiu, convingeti-l pe @coprolith sa va intalniti la Valcea. mai raule diferenta e doar de 13 km... cel putin asa ma minte pe mine google maps... dar hai ca sunt baiat bun si ma sacrific si vin pe valcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (editat) eu am fost in iarna in voineasa. spre brezoi drumu era praf, nu am putut trece. erau gropi pline de apa si nu m-am bagat in ele ca nu stiam cat de adanci sunt. Atunci ca sa nu ne mai chinuim aiurea, mergem pe ruta cu tg jiu si aia e. Editat Iunie 10, 2010 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 - schimbator viteza Sudeaza-l daca ti0-ai recuperat bucatile din el !! http://www.okazii.ro/catalog/41190025/Ghid...-650-99-02.html on : Daca reusesc maine sa-mi iau anvelopele vin si eu in weekend cu voi.!! Intrebare: Unde le montez si ekilibrez ieftin si bine (pt bucuresti)! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 omu a zis ca e versiunea N. nu are semighidoane. despre anvelope, stie redpik in militari unii care fac si bine si ieftin. o sa posteze mai incolo ce cum unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate