dihania Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Iauzi propunere: maine seara ne strangem la un suc la ora 7.30 la Ursu (Casa noastra) de pe Matei Voievod. Hai sa ne cunoastem si noi ca stiu prea putini dintre voi. 7:30 sa fie! "pisicuto" sper sa stai si tu mai mult de 10 minute de data asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) Din ciclul ce mai pus pe motoreta,ceva poze pentru amatori de topcase. Il am montat de 3 saptamani dar sunt super incantat de el. Editat Septembrie 5, 2012 de spiders2066 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Ma uitam si eu la un moment dat dupa un topcase, dar pana la urma am ramas tot la tank bag Maine seara dupa munca ma duc sa imi schimb kitul de lant. Daca termin operatia in timp util dau si eu join la Ursu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Ma uitam si eu la un moment dat dupa un topcase, dar pana la urma am ramas tot la tank bag Maine seara dupa munca ma duc sa imi schimb kitul de lant. Daca termin operatia in timp util dau si eu join la Ursu bre...azi ne vedem la ursu! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methos Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 bre...azi ne vedem la ursu! ) unde e bre, barlogu asta? o harta, ceva? eu scap dupa 8 de la birou dar parca as trece sa va salut macar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) bre...azi ne vedem la ursu! ) A, lol, sunt picat din luna.... Nu pot ajunge azi. Ma duc sa aprind o lumanare aici unde e bre, barlogu asta? o harta, ceva? eu scap dupa 8 de la birou dar parca as trece sa va salut macar Iote'aci http://goo.gl/maps/L9Hlt Editat Septembrie 5, 2012 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) unde e bre, barlogu asta? o harta, ceva? eu scap dupa 8 de la birou dar parca as trece sa va salut macar este pe str Matei Voievod, pe langa universitatea nationala de arta teatrala si cinematografica I.L Caragiala, dar treci ea si de de str matasari simai mergi putin si e pe dreapta. Editat Septembrie 5, 2012 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 este pe str Matei Voievod, pe langa universitatea nationala de arta teatrala si cinematografica I.L Caragiala, dar treci ea si de de str matasari simai mergi putin si e pe dreapta. Vreau sa vad multe SV-uri acolo . Vreau sa vad multe SV-uri acolo . Am fost 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Vreau sa vad multe SV-uri acolo . Am fost 4 :lol: Scumpi la vedere mai sunt SV-isi astia!! M-a facut ala rosu de comanda,dupa o vara de bere,a picat precum o caramida in cap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methos Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Am fost 4 asta pentru ca Murphy nu sta degeaba - la 8 si 15 cand plecam de la birou a sunat sefu' si uite asa in loc de bere cu SVisti am lins hartii pana la 1 jumate. pun pariu ca daca ma duceam acasa si n-aveam planuri nu suna nici dracu. simpatic, nu? poate tura viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 asta pentru ca Murphy nu sta degeaba - la 8 si 15 cand plecam de la birou a sunat sefu' si uite asa in loc de bere cu SVisti am lins hartii pana la 1 jumate. pun pariu ca daca ma duceam acasa si n-aveam planuri nu suna nici dracu. simpatic, nu? poate tura viitoare Asa am gandit si noi Maby next time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Vand suport topcase Suzuki SV 650. Pret 160 lei. 0745435882 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 (editat) Cum era bancu ala cu is fututi dintii ? Editat Septembrie 6, 2012 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Oau! ! Zici ca ai dat-o numai intr-o roata, de au ajuns dinti in halul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Daca o lasi si tu sub viteza luminii, poate n-or mai ajunge asa )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 O sa reduc la un Mach 3. Si o sa imi schimb semnatura in "Nu am claxonul stricat. Merg mai repede ca viteza sunetului" Oricum, alta viata cu noul lant, mai ales la viteza mica unde o simteam cel mai tare ca mergea in suturi in ultima vreme, din cauza ca era uzat inegal (tot cuplul bata-l vina...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Ii da pe o roata, dar din cate am inteles pe aia din fata cand vede cum raman fotonii in urma =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Salutare, e cineva pe aici care stie foarte bine cu ce se mananca celebrul TPS sa ii pun niste intrebari pe privat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pride Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Salutare, e cineva pe aici care stie foarte bine cu ce se mananca celebrul TPS sa ii pun niste intrebari pe privat? http://forums.sv650.org/showthread.php?t=55459 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 se potriveste la orice sv? ma intereseaza pt un 2008 , sv650sa Vand suport topcase Suzuki SV 650. Pret 160 lei. 0745435882 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crispus Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Coduri rulmenti SV... Codurile pentru rulmentii se potrivesc pentru orice model? (eu am S-ul, 2001). Trebuie ceva scule speciale pentru schimbat? De unde ati luat rulmentii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 http://forums.sv650....ead.php?t=55459 Merci, stiu de forumul respectiv, stiu ce presupune schimbarea si cum se face, alte intrebari aveam, de asta voiam sa vorbesc cu cineva care si-a facut operatiunea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pride Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Merci, stiu de forumul respectiv, stiu ce presupune schimbarea si cum se face, alte intrebari aveam, de asta voiam sa vorbesc cu cineva care si-a facut operatiunea asta Eu am facut reglajul la mine si la sv-ul lui "Dihania", intreaba ce nelamuriri ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Prima intrebare ar fi legata de consum. Este afectat consumul in regim de mers urban? Avand in vedere ca este vorba despre un reglaj ce se leaga de injectie si RPM, specific ca la un mers normal de plimbare, schimb la un 5 - 6 K, iar cand sunt mai sprinten.. 7 - 8 - 9k, dupa caz. Apoi, intrebarea este, conform graficului respectiv, liniuta respectiva, "by default" sta jos, apoi se muta mijloc, apoi se muta sus in functie de deschiderea gazului, corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pride Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 (editat) Liniuta trebuie sa stea intotdeauna la relantiu pe mijloc. Niciodata nu trebuie sa coboare. Ea urca atunci cand creste turatia si aici e toata chestia ca trebuie sa o faci sa urce pe la 1400 - 1500 rpm, ea by default urca undeva pe la 3000 - 4000 rpm. Consumul nu este afectat deloc, poate doar in teorie dar realistic vorbind nu se simte iar diferenta in mersul la viteze mici chiar este sesizabila. Editat Septembrie 12, 2012 de Pride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate