stelu74 Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Salutare . Ce lant i-mi recomandati si mie (O-ring,X-ring Z-ring) E prima oara cand il schimb si as vrea sa iau ce e mai bun daca tot trebuie sa investesc. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShMan Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Pt everyday use, e ok oricare. Numai sa ai grija de el sa fie curat,uns si intins cum trebuie, si va tine ok. Celelalte chestii O,X,Z am impresia ca sunt numai strategii de marketing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Un singur cuvânt : DID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex1002ro Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) Mda, deci motoreta s-a vandut, care vrea o husa de rezervor Bagster, parbriz Puig, aripa spate, monopost si div. piesute ? (scarite SV650s, pompa frana spate, inca un set de scarite pasager, suport toba facut dintr-o scarita pentru configuratie monopost...) Editat August 21, 2012 de alex1002ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stelu74 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 VREAU EU HUSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Salut Alex! A ajuns la mine motocicleta lui deci am intrat si eu in grupul posesorilor de suzuki sv . Vlad poate ne mai vedem pe la constitutiei dar sa mai treaca cateva zile sa ma mai plimb prin cartier. Imi place mobra tare mult Sambata vine unchimiu (tot motociclist) la mine si imi aduce spray de lant ca are 3 acasa. Alex sa sti ca sunt suparat pe tine ca mi-ai vandut o motocicleta care provoaca dependenta, nu ma mai pot da jos, nu imi vine sa opresc motorul. Ma opresc sa fumez o tigara si sa beau o apa ca mi se usuca gatul cand merg cu mobra si nu fumez nici jumatate din tigara, dau o sticla de apa peste cap si hai la drum Se aude ceva de o intalnire a posesorilor de sv??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avic71 Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Diana,vvad ca inca va mai distrati cu intalnirile.Hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Diana,vvad ca inca va mai distrati cu intalnirile.Hihihi o tinem tot intr-un gratar ...ce sa zic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Mda, deci motoreta s-a vandut, Haha, pietonule Ce-ti iei ? Eu am constatat ca am kitul de lant cam varzuit. Lantul uzat inegal, dinti lipsa pe foaie (iar dupa ce am tras de ea pe niste viraje miontane 0 dinti pe foaie ). Asa ca ma pregatesc de investitie. Are si cuplul asta de V dezavantajele lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pride Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Salut! Are cineva de vanzare un set de oglinzi pt sv650s 2004? Nu e musai sa fie noi, nu fite, nu neaparat cu semnalizare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 La SV 650N schimbasem in mai sau iunie kitu de lant si dadusem 89 eur (DID, pe Louis). La RSV e 199 euro parca..... Si la tine posibil sa fie vreo 170 cred.... E vreo 850 lei kitul DiD si vreo 1200 daca optez pt chestii teoretic mai bune, gen Vortex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Am fost respins la RAR pe motiv ca nu am toba originala, am fost la voluntari. Ce ziceti sa fac, sa merg la grivita, acolo aveau loc pe 17 septembrie. Oare acolo trec cu toba care o am? Nu mi-a dat nimic cum ca ma respinge pe motivul X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Iauzi propunere: maine seara ne strangem la un suc la ora 7.30 la Ursu (Casa noastra) de pe Matei Voievod. Hai sa ne cunoastem si noi ca stiu prea putini dintre voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pride Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Total de acord! Nu strica sa ne cunoastem personal si cu ocazia asta ne mai admiram si motoarele. count me in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Iauzi propunere: maine seara ne strangem la un suc la ora 7.30 la Ursu (Casa noastra) de pe Matei Voievod. Hai sa ne cunoastem si noi ca stiu prea putini dintre voi. 7:30 sa fie! "pisicuto" sper sa stai si tu mai mult de 10 minute de data asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) Din ciclul ce mai pus pe motoreta,ceva poze pentru amatori de topcase. Il am montat de 3 saptamani dar sunt super incantat de el. Editat Septembrie 5, 2012 de spiders2066 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Ma uitam si eu la un moment dat dupa un topcase, dar pana la urma am ramas tot la tank bag Maine seara dupa munca ma duc sa imi schimb kitul de lant. Daca termin operatia in timp util dau si eu join la Ursu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Ma uitam si eu la un moment dat dupa un topcase, dar pana la urma am ramas tot la tank bag Maine seara dupa munca ma duc sa imi schimb kitul de lant. Daca termin operatia in timp util dau si eu join la Ursu bre...azi ne vedem la ursu! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methos Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 bre...azi ne vedem la ursu! ) unde e bre, barlogu asta? o harta, ceva? eu scap dupa 8 de la birou dar parca as trece sa va salut macar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) bre...azi ne vedem la ursu! ) A, lol, sunt picat din luna.... Nu pot ajunge azi. Ma duc sa aprind o lumanare aici unde e bre, barlogu asta? o harta, ceva? eu scap dupa 8 de la birou dar parca as trece sa va salut macar Iote'aci http://goo.gl/maps/L9Hlt Editat Septembrie 5, 2012 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) unde e bre, barlogu asta? o harta, ceva? eu scap dupa 8 de la birou dar parca as trece sa va salut macar este pe str Matei Voievod, pe langa universitatea nationala de arta teatrala si cinematografica I.L Caragiala, dar treci ea si de de str matasari simai mergi putin si e pe dreapta. Editat Septembrie 5, 2012 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 este pe str Matei Voievod, pe langa universitatea nationala de arta teatrala si cinematografica I.L Caragiala, dar treci ea si de de str matasari simai mergi putin si e pe dreapta. Vreau sa vad multe SV-uri acolo . Vreau sa vad multe SV-uri acolo . Am fost 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Vreau sa vad multe SV-uri acolo . Am fost 4 :lol: Scumpi la vedere mai sunt SV-isi astia!! M-a facut ala rosu de comanda,dupa o vara de bere,a picat precum o caramida in cap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methos Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Am fost 4 asta pentru ca Murphy nu sta degeaba - la 8 si 15 cand plecam de la birou a sunat sefu' si uite asa in loc de bere cu SVisti am lins hartii pana la 1 jumate. pun pariu ca daca ma duceam acasa si n-aveam planuri nu suna nici dracu. simpatic, nu? poate tura viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 asta pentru ca Murphy nu sta degeaba - la 8 si 15 cand plecam de la birou a sunat sefu' si uite asa in loc de bere cu SVisti am lins hartii pana la 1 jumate. pun pariu ca daca ma duceam acasa si n-aveam planuri nu suna nici dracu. simpatic, nu? poate tura viitoare Asa am gandit si noi Maby next time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate