Redpik Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 haidi ma ! ca nu e chiar asa. sunt multi, dar nu vin : n-au timp, n-au cum, au familie sau alte lucruri importante . eu n-am, deci vin . O sa ma recunoasteti dupa sunetul mai special cauzat de lant. Daca aveti un kit de lant il cumpar eu, urgeeent ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 @EnduroKid: Kit de lant am luat si eu un DID de la Louis...vezi inca mai e la reducere (vreo 40 de euro mai ieftin parca). Poti sa comanzi de la ROMI3 (as zice ca e cel mai rapid si mai serios de pe forum). Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 deci...azi ne vedem la arc....eu o sa fiu acolo pe la 9 , poate chiar si mai devreme....sper sa va faceti aparitia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Da. o sa fiu acolo . De pe la 7:00-7.30 sper . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Da. o sa fiu acolo . De pe la 7:00-7.30 sper . eu nu pot sa vin asa devreme...sorry... dar o sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qruzzer Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) fix la statia de autobuz ma parchez, am zis:D ; am N-ul albastru din poza, numai ca vin dupa 8:30 si inca ceva: a montat careva un wheelie bar pe vrun sv650? am tot cautat pe svrider dar n-am gasit nimic elocvent...inca. inca un LE: reusesc sa vin mai repede, in jur de 20:00 Editat Septembrie 24, 2008 de Qruzzer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 fix la statia de autobuz ma parchez, am zis:D ; am N-ul albastru din poza, numai ca vin dupa 8:30 si inca ceva: a montat careva un wheelie bar pe vrun sv650? am tot cautat pe svrider dar n-am gasit nimic elocvent...inca. inca un LE: reusesc sa vin mai repede, in jur de 20:00 bei...eu tre sa ajung in cora . inainte sa plec spre arc o va te sun sa imi spui pe unde sunteti..adica daca va gasesc la arc sau pe la vreo bauta (de suc ,normal ). p.s sa iei si fetele cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qruzzer Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 n-am ce sa iau ca vin singure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) Oh well... hai sa ne intalnim la cora data viitoare . Un suc mic, povestiri..... mi-a placut. Better luck next time , right ? Editat Septembrie 24, 2008 de EnduroKid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Oh well... hai sa ne intalnim la cora data viitoare . Un suc mic, povestiri..... mi-a placut. Better luck next time , right ? ....iertare stapane...nu mai fac ...cumparaturi miercurea...promit!! in alta ordine de idei sa stii ca nu putem sa ne intalnim la cora pentru ca intram pe teritoriul altor bikeri ...am vazut io. scuze inca o data ca nu am ajuns!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 asa as face , dar hai sa fiu cuminte si sa dau iertare la randul meu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 asa as face , dar hai sa fiu cuminte si sa dau iertare la randul meu . maaa...nebunatic mic ce esti...daca faci asa s-ar putea sa-mi placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) mmm . nu mă întărâta, că sunt la birou ?i nu pot pleca prea devreme ! ( c*rând nu vrea forumu' ) P.s : de unde stii ca sunt mic ? )))) Editat Septembrie 25, 2008 de EnduroKid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 mmm . nu mă întărâta, că sunt la birou ?i nu pot pleca prea devreme ! ( c*rând nu vrea forumu' ) P.s : de unde stii ca sunt mic ? )))) eu ma refeream la varsta.... daca tu mai stii si altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) exact la varsta ma refeream si eu, dar tie iti sta mintea in alta parte )))))) in fine. Pe tine cand te vad la fata, pe motor ?. Restul Sv-istilor, iesiti la lumina, ce draq !. Editat Septembrie 25, 2008 de EnduroKid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 exact la varsta ma refeream si eu, dar tie iti sta mintea in alta parte )))))) in fine. Pe tine cand te vad la fata, pe motor ?. Restul Sv-istilor, iesiti la lumina, ce draq !. pai nu stiu...vrei sa ne dam intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 bineinteles. ooooo..bun asa...taci ca ma scot...pai fa tu primul pas... eu sunt mai timida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) ah, ce dragut ! sigur te scoti ? . pai iesim la plimbare, la un chico fierbinte, chestii dinastea marunte . eu ma plimb si asa. Dar stai. Da-mi poze cu tine gen pitzipoanca.org.com.ro apoi vin cu baietii mei si ne aranjam . bine ? Editat Septembrie 25, 2008 de EnduroKid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) ah, ce dragut ! sigur te scoti ? . pai iesim la plimbare, la un chico fierbinte, chestii dinastea marunte . eu ma plimb si asa. bine mai vad ca nu vrei sa dai detalii cu privire la intalnirea asta...lasa ca te sun eu... zi macar dupa ce ora esti "disponibil" (cu sensul de liber de la serviciu, cand nu tre sa faci cumparaturi, curatenie in casa, etc. ) Editat Septembrie 25, 2008 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 nu, detaliile pe privat )))))). in general sunt liber dupa 6 . cu sensul '" liber de la serviciu" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 nu, detaliile pe privat )))))). in general sunt liber dupa 6 . cu sensul '" liber de la serviciu" . am inteles...se rezolva!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 nu e corect! eu am nunai intranet la serviciu si nu pot scrie atunci cand vreau. daca topicul asta se anunta a se transforma in matrimoniale spuneti-mi si mie, nu de alta dar poate devin mai "activa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 nu e corect! eu am nunai intranet la serviciu si nu pot scrie atunci cand vreau. daca topicul asta se anunta a se transforma in matrimoniale spuneti-mi si mie, nu de alta dar poate devin mai "activa" termina mai cu prostiile....matrimoniale...crezi ca altceva mai bun nu am de facut....intre mine si d-nul kid s-a legat o "relatie" mai speciala ....da in nici un cea la ce te gandesti tu, carcotaso... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 ) haha . da , prin speciala vrei sa zici ca ne urechim, ne tragem tzepe ... ce mai e ? intalniri fantoma.... totusi... . in seara asta dihania..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate