Sari la conținut

Suzuki Sv 650s/1000

Delia
 Share

Postări Recomandate

ba, gladius... insa ala nu e sv. e ceva motor de muieri! eu as fi continuat sv-ul, insa as fi schimbat cate ceva la el... mai ales la partea de suspensie si frane. ceva mai scump, da ai motor de motor!

cat despre noi, eu ies pana ingheata sau pana ninge. cu aderenta totul e ok, nu e chiar asa de rau. eu sunt mai prost de felul meu, eu folosesc fiecare ocazie posibila (adica fiecare semafor) sa fac o frana de "urgenta". franez doar in ultimul moment, cat se poate de tare. fa asta de cateva ori iarna, ai sa fi surprins de cate kilograme de aderenta ai!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am mers 4 ore la -10 grade fara manusi, nu-mi mai povesti cum e iarna ca stiu :drink:

Gladius se vrea in continuare o motocicleta low budget. Asta inseamana ca suspensiile si franele.. mai bine te-ai lipsi de ele! Observ ca au ramas la aceleasi solutii tehnice. Furca normala, reglabila, discuri de 290 cu 2 pistonase, amortizor spate cu reglaj la arc, venit direct din epoca de piatra. As fi dat sincer inca 200 de euro in plus sa aiba furca upsd!! macar toate astea sunt compensate de motorul genial pe care il stim cu totii.

Apropo, ai PM.

Link spre comentariu

de-aia am decis ca imi reconstruiesc sv-ul... fac din el ce nu va face suzuki niciodata!!! full ohlins, full brembo, marchesini, leovince... va dura cam un an jumate dar o sa fie calumea :drink:!

Editat de aoleks
Link spre comentariu

de-aia am decis ca imi reconstruiesc sv-ul... fac din el ce nu va face suzuki niciodata!!! full ohlins, full brembo, marchesini, leovince... va dura cam un an jumate dar o sa fie calumea :rock:!

Fara suparare dar Leo Vince intre delicatesele alea enumerate de tine este un Logan in showroom Mercedes. Eu zic virgula ca la o astfel de desfasurare de forte merita mobra o toba adevarata. Parerea mea.

Link spre comentariu

si cine face tobe adevarate? akrapovic nici macar nu are tobe pentru sv-ul vechi. termignoni nu face nimic pentru sv. arrow au doua slip-ons amarate, nici macar nu poti sa pui 2 tobe pe un sv. laser nu face tobe calumea pentru sv-ul vechi (vreau totusi ceva diferit) deci ramane doar leovince.

Link spre comentariu

si cine face tobe adevarate? akrapovic nici macar nu are tobe pentru sv-ul vechi. termignoni nu face nimic pentru sv. arrow au doua slip-ons amarate, nici macar nu poti sa pui 2 tobe pe un sv. laser nu face tobe calumea pentru sv-ul vechi (vreau totusi ceva diferit) deci ramane doar leovince.

Da YoShiMura ce are? :rock:

Editat de Emppu
Link spre comentariu

Renegade Exhaust :rock:

Vad ca au preturi ceva mai omenesti .. nu de alta dar pe vremea cand eu ma interesam de tobele lor costau mai mult decat am dat pe motocicleta (undeva pe la 1500 de lire)

Sv6502s.jpg

Secret_SV5.jpg

pacat insa ca renegade nu mai exista :what:...

@emppu: yoshimura e cool. problema e look-ul... nu are yoshimura tobe care sa imi placa. stiu ca suna tampit, dar cand reconstruiesti un sv, nu mai e de performanta. altfel incepeai cu un sv1000, sau altceva. e pur chestie de look.

Link spre comentariu

stie cineva daca sv-ul are intinzator de lant mecanic sau hidraulic?mi se pare ca se aude un tacanit oarecum usor in parte dreapta sus a motorului,mai ales parca atunci cand e motorul rece...si ma gandeam ca poate e slabit intinzatorul ...si totusi nu prea ar avea ce sa fie.., motorul avand doar 12mii km(luat de nou)...

Editat de gusteru_streetfighter
Link spre comentariu

nu stiu ce sa zic..o sa ma duc cu ea sa o "asculte" un mecanic..dupa ce m-am uitat un pic pe youtube si am vazut cam cum suna problema de care va zic....nu prea are legatura cu ce mi se pare mie ca se aude....cam asta am gasit pe youtube :

-cam asa se aude cand e problema la valve...

si asa "cam chain" : http://www.youtube.com/watch?v=WK6McIzVpL4...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=uBb__oK4OcU

Link spre comentariu

Mergi si strangi din buci de fiecare data, speri sa nu se intample nimic. Am vorbit cu un mecanic despre aceasta mica problema. Poti sa mergi destul de mult, mii si mii de km, numai ca treaba devine din ce in ce mai stresanta, apoi o sa fii nevoit sa schimbi toata distributia.(daca e click click, cel mai probabil e uzat intinzatorul si joaca un pic lantul) E bine totusi un pic de grija. Eu mi-am luat intinzator, dar nu le-am montat, am bagat-o la iernat. Marea mea prostie a fost sa trag de ea in ture mari chiar daca era rece :laugh:

Treaba cu valvele, lanturile si toate cele nu se face la 50k ? sau am citit eu prost pe svrider ... :lol:

Editat de EnduroKid
Link spre comentariu