Knosmin Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Primu` meu motor mai adevarat ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Sa il sapanesti sanatos. Super motor!!! Sa va bucurati unul de altul fara nici un fel de probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 She just beautiful! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Foarte frumusica ...sa te bucuri la maxim de ea ,fara nici un fel de incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Suuupeeeeeeer!!! Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Superba! Sa te bucuri de ea ! La cat mai multi km impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 (editat) asta da mobra frate Editat Iunie 28, 2006 de Vince Black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 scapa de suportul de numar. urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Mobra mea de ce nu arata asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Sa te stapaneasca sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Iunie 28, 2006 Autor Share Postat Iunie 28, 2006 scapa de suportul de numar. urgent trebuie sa iasa zilele astea numarul ei rosu (ala care e pus acum e la panarama ) si am si dat jos suportu`...in rest .... super fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Zi-mi si mie ce rata de leasing ai...sau e luat cu banii jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Urata e mah ... nu mi-as lua asa ceva nici sa mi-o dai pe gratis. ...traducere: a mea mai dureaza pana vine , cica in Europa nu mai exista pe stoc culoarea neagra la reprezentanta (in Olanda). Cat o dura, naiba stie. Tu ai luat-o tot de la United Motors? S-o stapanesti sanatos :crack: :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Poate e prea devreme sa te intreb, dar cum e trecerea de la RS la 636 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Iunie 28, 2006 Autor Share Postat Iunie 28, 2006 Zi-mi si mie ce rata de leasing ai...sau e luat cu banii jos? nici nu stiu rata .. undeva pe la 250 de euro pe luna leasing pe 1 an Urata e mah ... nu mi-as lua asa ceva nici sa mi-o dai pe gratis. ...traducere: a mea mai dureaza pana vine , cica in Europa nu mai exista pe stoc culoarea neagra la reprezentanta (in Olanda). Cat o dura, naiba stie. Tu ai luat-o tot de la United Motors? S-o stapanesti sanatos :crack: :cheers: nu am mai avut incredere sa il cumpar de la UM pentru ca eram mai mult ca sigur ca o sa`l astept o vesnicie...aceeasi problema cu livrarea am avut`o si eu cand am vrut sa imi cumpar rs`u de la ei. ps. motoru mi`a venit in 5 zile lucratoare pps. cat ai dat pe motor ? Poate e prea devreme sa te intreb, dar cum e trecerea de la RS la 636 ? am doar 50 de km pe ea si am obs ca este mult mult mai nervoasa ... si te fura imediat la viteza ..nici nu iti dai seama cand ai 100 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 6999EUR CIP - oferta luna iunie. Evident, treaba cu "nu e pe stoc in Europa" am aflat-o dupa ce am incheiat dosarul de leasing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Iunie 28, 2006 Autor Share Postat Iunie 28, 2006 6999EUR CIP - oferta luna iunie. Evident, treaba cu "nu e pe stoc in Europa" am aflat-o dupa ce am incheiat dosarul de leasing. ... eu am preferat sa imi vina mai repede chiar daca am pierdut cateva sute de euro. Sa ai parte de el si sa iti vina cat mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 ... eu am preferat sa imi vina mai repede chiar daca am pierdut cateva sute de euro. Sa ai parte de el si sa iti vina cat mai repede Mersi la fel ... la cat mai multe satisfactii cu bestia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Asta da mobra. So stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 cat baga e misto ....mie tata mi-a luat un hoinar lu tata! sa ai grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 frumusica jucaria iti urez calarie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 cosmine eu ti`am urat deja toate cele , tine`o tot asa..super motociclist,super baiat PS hai mai repede cu tobele alea GPR si amortizoru de ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C0Bu Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 NA ca te-am bunghit!eram cu mashina firmei in service la dragomir cand a venit mobra ta frumos impachetata!m-am tot uitat si nu stiam cine e proprietaru..i-am facut atunci 2 poze..si am plecat amarat inspre firma in ziua aia!E superb motoru!Sa-l stapanesti sanatos mane ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 sa o stapanesti sanatos e frumoasa rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 de unde ai luat-o daca nu de la United motors?? care a fost smekeria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate