formintem Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 mam uitat pe forumuri si ziceau de avon si michelin pilot power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Suna-ti reprezentantul Avon. Viitorul iti surade! Sorry de offtopic, dar mai bine acum decat dupa ce ai cumparat cauciucurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco rider Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Fratemeu o avut acum 2 ani Avon pe un 600rr si era sa pice din cauza lor. Mai bine nu lua asa ceva Le-o vandut dupa aia ieftin numa sa se scape de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan73 Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 are cineva vreo idee de unde gasesc sa cumpar si eu un set de pneuri avon distanzia 120/70R17 SM si 160/60R17 SM. am gasit ceva pe ebay dar nu trimit in romania iti dau eu PP 2CT 120/60/17 - 300RON. anvelopa e mearsa o data de la Unirii pana in Balta Alba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
formintem Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 daca era de spate il luam pe fata am tot pp si e un ,spatele e dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 ktm 690 smr din 2008, 12000 km, primul proprietar, stare tehnica perfecta. paravant, scut motor, top case etc. 6500 negociabil, tva inclus. 0744 313643 Sergiu. sau schimb cu chopper/cruiser mai mare de 1000 cmc. preferabil intruder 1800 accept sau dau diferenta. http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=vie...m&ID=280675 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hussa Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Salut De curand vreau sa ma despart si eu de banditul meu din dotare si sa trec pe supermoto. Din cateva luni de analiza am ajuns la solutia finala: KTM 690 SM. Acum am o intrebare care sper sa nu iti jeneze vanzarea in vreun fel. De ce as lua motorul tau si nu as opta pt versiunea noua de la dementor http://www.dementor.ro/site/supermoto/690-smr ? Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 pai ala e KTM 690 SM Dementor edition ... al meu a fost 7.400 euro + tva = 8.806 euro in august 2008. ktm 690 Sm dementor costa 4.990 euro + tva = 5.938 euro adica cu 2.868 euro mai putin ( 12.000 ron, aproape 50% )... explicatii ar fi multe... inclusiv ca nu vorbim de acelasi model cu acelasi dotari. si nu ma refer ca dementor edition nu are aer conditionat, tapiterie din piele, tempomat... la celelalte modele preturile nu au cazut fata de 2008/2009 deci e ceva sau vine de undeva diferenta de aproape 50%. e imposibil ca dealarul sa aiba asa adaos mare sa spui ca renunta la partea lui. sau poate ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) Sau poate la Dementor nu mai este oferta care era odata. P.S.: Te-ai interesat? Editat Aprilie 14, 2010 de fra'su Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hussa Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Ma auzise un coleg de munca atunci cand ziceam ca vand banditu si trec pe ktm si el mi-a spus ca fusese acu cateva zile si le-a vazut aliniate la vanzare. Cred ca le mai are. O sa ma duc sa vad cu ochiul meu dar sincer nu as stii diferenta pentru ca nu am mai mers cu SM pana acum (doar cu un kawa cross de 250). Mersi @ Dexter ca mi-ai explicat si nu ai abordat agresiv intrebarea mea (cum multi ar face-o). Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Cred ca atunci a fost oferta de deschidere a magazinului Dementor.(adica reduceri). Dar da un tel ca nu strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hussa Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Tot ce se poate. Si mie mi se parea mult prea mic pretul pentru un SM si fiind in necunostinta de cauza chiar eram curios de opinia unui detinator serios. Mai ales ca vreau sa imi si i-au un SM si nu as vrea sa aleg o coaja. Off-topic: se merita casco pe sm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Cred ca da , eu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Azi am trecut pe la ei si mai aveau SMR la vanzare in promotia mentionata mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Azi am trecut pe la ei si mai aveau SMR la vanzare in promotia mentionata mai sus. e acelasi model cu aceleasi specificatii tehnice ? daca da e evident ca nu o mai vand, ca din pret nu las. 2300 euro e suficient. tre' sa gasesc pe cineva care are chopper/cruiser si nu il poate stapani/folosi ( ca na, sunt o gramada - am vazut eu ) si sa dau diferenta. 4990 e pretul modelului de baza? optionalele costa suplimentar? iti da si roti in banii astia? sau e trecuta la optionale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) daca modelul nou are aceleasi dotari poate ca si-au angajat si astia chinezi sau le-au mai ramas suruburi cand le-au ''renovat''. diferenta e prea mare sa nu fie ceva necurat la mijloc. Editat Aprilie 15, 2010 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) daca modelul nou are aceleasi dotari poate ca si-au angajat si astia chinezi sau le-au mai ramas suruburi cand le-au ''renovat''. diferenta e prea mare sa nu fie ceva necurat la mijloc. Modele nevandute; asa se scapa de stocul vechi: se scad drastic preturile. Sa vezi ce ajunge un BMW de la 10.000 la 6500 in 2-3 ani daca sta pe bara. Si lumea se chinuie sa le dea cu 10.000km la vreo 7-8000. Asta e riscul pe piata moto de la noi... Editat Aprilie 15, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) Modele nevandute; asa se scapa de stocul vechi: se scad drastic preturile. Sa vezi ce ajunge un BMW de la 10.000 la 6500 in 2-3 ani daca sta pe bara. Si lumea se chinuie sa le dea cu 10.000km la vreo 7-8000. Asta e riscul pe piata moto de la noi... imi faceam sperante si ma bucuram sa ai dreptate si sa existe si la noi lucrurile despre care vorbesti. m-am interesat repede sa vad schimbarea in bine dar nu-i asa . ia cauta pe siteuri de incredere sau/si la firma ktm exact modelele despre care se discuta, pune datele tehnice ale celor doua modele(respectand ani de fabricatie si tot) unele langa altele si imediat ai sa vezi diferente la motor, la suspensii (cursa mai scurta cu X cm de ex), greutate si sigur mai exista muulte insa mie astea mi-au fost deajuns sa ma conving. La noi inca nu-i asa doar pare si...oricum diferenta de pret e mare rau. iar despre bmw se stie de ce-s din ce in ce mai faine si mai ieftine in acelasi timp unele modele mai noi. insa nu-i cazu pe acest topic (cred). noroc! Editat Aprilie 15, 2010 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 tre' sa gasesc pe cineva care are chopper/cruiser si nu il poate stapani/folosi ( ca na, sunt o gramada - am vazut eu ) si sa dau diferenta. rad baietii din club de tine ca nu ai ciompar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 rad baietii din club de tine ca nu ai ciompar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 de ce pui trompeta asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin_motociclistu Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 as vrea sa cumpar o aripa fata de super moto si nu gasesc . Ma puteti ajuta cu o adresa de unde pot cumpara .Am un suzuki daca asta conteaza si la mana a doua ma intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Vand Husqvarna sm610 ie. Am cumparat-o de la reprezentanta in 2007, si de atunci am facut 17200km cu ea fara nici o grija. Am vrut s-o tin mult, deci am ingrijit-o cum trebuie si, pot sa spun ca am cam menajat-o. Schimbul de ulei l-am facut la fiecare 3000km cu motul 300v, la fel si filtrul de aer si ulei. Cu toate ca are ceva km, sunt f multumit si pot sa spun ca merge ca noua. O fi una norocoasa pretul este 3600e in care intra BONUS o pereche de pantaloni de super piele "casa das peles" noi, cumparati din magaz cu 125e, marime L, prea mari pt mine. tel e 0727590712 Tudor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 O mica intrebare am daca nu e cu suparare: De ce o vinzi?ca am vazut postari mai vechi de ale tale si pareai incantat de ea ?eu sunt in cautarea unui model ca acesta dar cu caeva ani mai batran si nu inteleg ce te-a facut sa o dai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 1. am de platit un imprumut de anu trecut 2. parca as incerca si altceva sunt in continuare incantat, dar uneori trebuie ma adaptez prioritatilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate