Carturaru' Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 mai stai fato, unde draq te grabesti asa ca fata mare la maritat Ai uitat discutia aia? Intai te dai bine de tot pe simulator si abia dupa aia investesti..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Lasati fata sa se marite! pro-maritis....!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Lasati fata sa se marite! pro-maritis....!!!!!!!! Doar cu tine my lady. @Cărturare, all it is good. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Ce sa stie Carturaru' asta?! fataaaaa, mi-a zis ca ma cere in genunchi pe plaja....si ca-mi face verigheta din fibra de carbooooon! PS:yes,B! ne luam noi, pana ne cer astia:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 ce carbon draga, zirconiu, carboanele costa! Earn them! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 AI ZIS CEVA?!.....ah,nu! mi s-a parut! Daca vrei bulan diseara, taci si faci cum zic eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 woman, shut up and listen... I have a brand new whip.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 asa,si?!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 use your illusions III Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 ...right next door to hell! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 hell is from here to eternity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 offtopic mai adauga la ultimul rand din semnatura: nostrii, kilometrii... te doare creierul cand citesti cate un post ani de liceu, cu emotii la romana... na, na, na... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anette Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 (editat) nvm nu m`am prins din prima Editat Mai 28, 2010 de Anette Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 mde, nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leahuadrian Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 sa tot vizitezi SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 oi avea tu numarul remarcabil, dar tot nu trebuia sa reinvii topicul mort de 1 an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 bine măăă..le las de la mama natura de acu` incolo.. Asa sa faci, zise unu' de (aproape) 25 de veri. On topic: Sunt cazuri mult mai nefericite decat cele 2 fete, parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deimos Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 On topic: Sunt cazuri mult mai nefericite decat cele 2 fete, parerea mea. Poze sau nu te cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Poze sau nu te cred Nu atasez poze de pe net, dar iti dau exemplu concret: cele casectice ! In genere, cele cu probleme medicale ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terowf Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 ce taranci obosite:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 (editat) Da chiar nu sterge nici un moderator porcaria asta de topic ? Din ce a vrut sa fie a ajuns o mare balacareala si prostie ... Cit dracu se mai poate abera aici in continuare ? Editat August 31, 2011 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoica_Adrian Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 O vreau pe politista, sa ma arseteze. hehehehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 O fi murit de cand nu s-a mai scris despre ea pe topic, ai vazut de cand dateaza postul ? C-14, i know, i know too smart for you ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoica_Adrian Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Nu cred ca a murit, din contra...gaina batrana face ceorba buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Nu cred ca a murit, din contra...gaina batrana face ceorba buna Hadriane, ești ăl mai (in)cul(t)! Șăf dă șăf la bucătari. Fără număr, se știeeeee!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate