melciu Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Eu prefer să mă îmbrac doar în ciocolată. Si-o pereche de shershei mai fata. Femeia fara cercei e ca nunta fara lautari. P.S. Dacă te naÂşti la țară este vreo problemă? Eram curios de raspuns... inca o data scuze de off-topic. nu-mi plac oamenii care traiesc la tzara, mi se par incuiati. curatam dobermanul in urechi si unul mi-a zis ca el i-ar taia urechile ghioarlei decat sa le curete...altu ca a trecut cu plugul peste matza vecinului care era albastra de rusia primita cadao. etc....mi-e greatza eu de la ai mei bunici n-am mostenit straie populare ci cateva bucati de matase, argintarie si niste icoane vechi. nu vreau sa par nicicum, asta e adevarul. siii... adevaruuule greu te-ai mai aratat. Bin' ca mi te-o luat regele ala de pe piata sa nu mai riste vreun neavizat sa investeasca vreo cafea in asa atitudine si gandire. Ca stii cum e, o vezi si te gandesti ca poate iese de-o cafea, o treaba, cioca boca... pana deschide gura si ...vorba bancului... inlatura orice indoiala. Sau cum sa transformi un topic despre doua traseiste najpa in "Matrimoniale 5 beta". P.S. 'neatza pipal! Ce faceti? Hai ma Ripare... nu poa' sa nu-ti fie dor de clatiteeeeeee.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 @ melciule poate nu m-am exprimat eu cum trebuie, dar de 2 ani de cand s-au retras parintii mei la tzara am avut ocazia sa cunosc oamenii de acolo (dobrogea) si am ramas surprinsa cu cata cruzime trateaza animalele. toate... am vazut cal taiat pe jumatate si lasat in mijlocul drumului- l-au furat si taiat pt carne etc. am vazut pisici si caini cu membre amputate, cozi taiate... ...imbecilitate maxima si trasmisa din generatie in generatie. acum nu zic ca toti de la tzara sunt cretini, dar nu au notiunea asta de animal de companie.(PET) pt ei este o fitza, ca vezi doamne ei n-au bani de paine si eu dau chappy la catel... mersi de comentariul fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
La2ul1 Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 =)))) va place rau sa o luati pe aratura ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 ...imbecilitate maxima si trasmisa din generatie in generatie. acum nu zic ca toti de la tzara sunt cretini, dar nu au notiunea asta de animal de companie.(PET) pt ei este o fitza, ca vezi doamne ei n-au bani de paine si eu dau chappy la catel... Păcat că ai o asemenea gândire. Iar ca tine sunt o grămadă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 tu n-ai vazut ce am vazut eu. daca vrei sa discutam o facem mai bine privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 alo, aici era vorba de altceva, nu de animale fara frontiere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 D'aia vroia Ice sa scrie un episod la Desopery! despre asta era vorba...... B., hai sa revenim la ale noastre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 B., hai sa revenim la ale noastre! Exact. Oare aÂş fi offtopic dacă v-aÂş spune că-mi doresc din toată inima să-i fac o surpriză bărbatului meu Âşi să-i fac motoreta roz? (sunt sigură că ar fi o surpriză plăcută.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 am un feeling ca e o motoreta mica si nevolnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Mujer...FA-O! N-AI TUPEU...N-AI TUPEU! cu oja! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 am un feeling ca e o motoreta mica si nevolnica Nu chiar. Mujer...FA-O! N-AI TUPEU...N-AI TUPEU! cu oja! Nu cu ojă muher. O duc frumos la service, spun frumos să bage un roz bombon, mă duc să iau stickere cu Hannah Monana Âşi buburuze + inimioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 PERFECTIUNE! ce zici de un tweety ciclam pe una din carene..sau hello kitty????? ar fi absolut incantat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 si pui si un sticker pe spate "Pitzi exista in trafic" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 CORECTARE : "pitziponcii exista-n trafic"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 si pui si un sticker pe spate "Pitzi exista in trafic" Dup-aia cred că trebuie să-mi caut casă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 cred ca doar in casa de melc mai scapi, draga moshului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Exact. Oare aÂş fi offtopic dacă v-aÂş spune că-mi doresc din toată inima să-i fac o surpriză bărbatului meu Âşi să-i fac motoreta roz? (sunt sigură că ar fi o surpriză plăcută.) Noroc ca mai citeste si el pe aci si poa' sa o piteasca de gandurile tale evil bune si pline de izbire iubire ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Ș'o ciordi careva mîndrețurili dîn primu' post cu o mobră roz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 eu cred ca o pitzi ar cadea secerata la vederea unei astfel de motorete. Dar musai sa aiba stickere D&G aurite This is bling-bling.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogus Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Cateva Fete de la SMAEB Asta asa ca protest. Datorita faptului ca SI acest topic a lua-o pe aratura!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 punultima milfa cred ca are ceva idee de ce scrie pe tricoul ei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MCN Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Pe cel;alalt forum, unde GEPESEU asta isi face reclama inventand povesti>>> GILBERTINOS zice: "Ehhhhhh....aveam o banuiala, insa nu am avut deloc timp sa ma ocup pana acum de acest lucru! In sfarsit azi am avut un pic de timp, iar banuiala mea s-a adeverit: 1. Stefan Furtuna nr 107 nu este deloc la colt cu Dinicu Golescu 107 asa cum ai postat prima oara! 2. In aceasta curte (care este un comuna cu mai multe familii) sta si varul meu, impreuna cu toata familia lui (mama, sotie, fiu). Am fost de zeci de ori la el acasa, insa niciodata nu am remarcat numarul casei, acum am observat si inca foarte bine!!! 3. Eu pot proba cu nume, poze, tot ceea ce am spus! Chiar este hilar sa ponegresti pe cei care locuiesc in aceasta curte pentru ati face reclama!!!" Ce laba trista, ce p*zda plange ! BA GEPESEU, ai idee ce spune omu asta mai sus ?! Asa c***t sa fii ?! ...ia argumenteaza tristetze, mai spune o poveste ! Mesaj completat La paparudele astea ce ti-a placut ma, corpu' sau tzoalele ?! ) Asdtia de rad de tine n-au gusturi, este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Deja a aflat bărbatu-mio de planul meu Âşi cred că trebuie să învăt să-i calc cămăÂşile. :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Bibi..e bine sa inveti cat mai multe. Peste un an cand ai voie legal sa te mariti cele invatate acum, o sa-ti foloseasca de minune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Bibi..e bine sa inveti cat mai multe. Peste un an cand ai voie legal sa te mariti cele invatate acum, o sa-ti foloseasca de minune ! Mircea, deja am voie de vreo jumate de an să mă tot mărit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate