sandu07 Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 ce taranoi,sa mor eu Stiu ca taranoii au f2 si sunt tari in cloanta.....sa nu mai vorbesc de simtul umorului Super hot tipa iar postul precedent a fost unul de fun......asa ca cebereule fa in implant de ceberel daca nu poti sa iti dai seama de o gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JJulius Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Normal este ca angajatorul sa-ti asigure costumatia. Nu e vina mea daca as fi avut la doua targuri aceeasi costumatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Normal este ca angajatorul sa-ti asigure costumatia. Nu e vina mea daca as fi avut la doua targuri aceeasi costumatie. Scuzele mele pentru ramarca facuta ....la ambalaj.In schimb imi place.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 (editat) fato ai intrat in gura lupilor..... personal nu am nimic cu buzele,ci cu sprancenele ...... spune.ne , te rog , cati ti.am vizitat profilul pana acum? )))) si am rog ce treaba ai cu sprancenele? Mesaj completat Chiar draga Dodo, la 18 ani arati cam de 25 , oare la 25 cat au fetele din poza de cat o sa arati? nu zic ca esti cam trecuta pt 18 ani si sti sa postezi degetul lala a gura chiar la poza de profil...Ma mir ca n-au bagat sacalii astia de seama pana acum. Nu sunt nici fotograf , nici n-am prelucrat pozele si nici n-am cine stie ce aparat foto. N-am vrut sa le laud pe acele fete si nici sa le fac de ras , am postat niste poze mai altfel decat fetele uzuale obosite , si pe care le-am vazut destul de des la toate expozitiile din ultimii doi ani , poate cautati si niste poze prin click sau can-can cu Crudutza la piata , netunata cu 3 kg de farduri si fara luminile bine calculate ale reflectoarelor. Oricum s-a dovedit inca odata natura salbatica a barbatilor si nu numai , iar parerea mea este ca ramane valabila zicala cu strugurii. Aproape toti care treceau prin fata standului salivau sa faca o poza cu ele , din pacate putini au reusit ca erau trasi de lesa de cate o stramba sau , mai mult, luau cate o palma dupa ceafa sa se miste de acolo mai repede . Si daca erau asa nashpa de ce dracu se aplecau toti sa vada ce culoare sunt chilotii? Deci...STRUGURII....rautaciosilor salivau sa faca poze cu tipele alea?..no way man.asta chiar nu pot sa cred.anyway fiecare cu parerea lui.iar cum o sa arat la 25 de ani ramane de vazut. nu cred ca ar trebuii sa te intereseze pe tine:).da curiozitatea stiu;) si faza cu fardurile..mi.am scos in evidenta ochii si sprancenele..nu am chiar deloc fard pe fata( fond de ten sau pudra). Editat Mai 2, 2010 de dodoliciiious Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Normal este ca angajatorul sa-ti asigure costumatia. Nu e vina mea daca as fi avut la doua targuri aceeasi costumatie. Am fost cumva colegi la Masterul de Relatii Internationale si Integrare Europeana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 mai, tu vrei sa te lauzi ca ai facut master, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Mi-ati facut ziua mai buna Dupa ce le-am vazut pe alea din primul post englezoaicele pe care o sa le gasesc in seara asta in pub mi se vor parea frumoase Multumesc, Noroc si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vraji_pe_moto Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Dupa ce le-am vazut pe alea din primul post englezoaicele pe care o sa le gasesc in seara asta in pub mi se vor parea frumoase : Nu te baza pe asta . Englezoaicele sunt urate . Berea in cantitate mare este cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 cateva poze si cu mine...Mesaj completat Mesaj completat foartee tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Nu te baza pe asta . Englezoaicele sunt urate . Berea in cantitate mare este cheia Scumpa berea in pub... bine ca ma imbat repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel1974 Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 cateva si de la mine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 (editat) Asta in corset rosu are un muc la nara stanga N-a salivat nimeni ghepeiesule, le venea sa scuipe. Mai bine le "echipai" cu cateva pungi de seminte si faceai zona de hospitality. Editat Mai 3, 2010 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 cateva poze si cu mine...Mesaj completat Mesaj completat Ti se pare ca ai fata putin cam lata? sau de ce faci poze doar semiprofil stanga? In rest nu comentez nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 si am rog ce treaba ai cu sprancenele? zici ca ai dat cu deshtu' pe-un lant de mobra nespalat de 1000 km si ai tras conturul cu el... no offence, dar decat sa le desenezi, mai bine ti le lasi cum ti le-a lasat muma natura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
La2ul1 Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 zici ca ai dat cu deshtu' pe-un lant de mobra nespalat de 1000 km si ai tras conturul cu el...no offence, dar decat sa le desenezi, mai bine ti le lasi cum ti le-a lasat muma natura. =))) ... eu m-am exprimat mai finut =))) dar faza cu lantul de unde o stii??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 fara poze nud degeaba se lauda fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Asta in corset rosu are un muc la nara stanga Culmea ca in topicul de anul trecut dedicat SMAEB-ului, asta era in topul preferintelor la un numar semnificativ de forumisti. Cat despre mucu' ei, e un actualmente neg chel, viitor neg paros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 fara poze nud degeaba se lauda fetele nu se lauda nimeni ..voi ati cerut poze.noi v.am dat dar in limita bunului simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 bunul simt s-a demonetizat demult ca si concept, mai prin toate ariile de aplicabilitate cunoscute omului, asa ca ne asteptam sa fim placut uimiti, totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 bunul simt s-a demonetizat demult ca si concept, mai prin toate ariile de aplicabilitate cunoscute omului, asa ca ne asteptam sa fim placut uimiti, totusi sau lasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 la fel de adevarata este si zicala "omul e dator sa-ncerce" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 la fel de adevarata este si zicala "omul e dator sa-ncerce" sau "cine nu risca,nu bea sampanie" ai incercat dar fara succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 chiar crezi ca am incercat ?!? Asa ?!? Hmmmmmm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 chiar crezi ca am incercat ?!? Asa ?!? Hmmmmmm... atunci cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 nu se lauda nimeni ..voi ati cerut poze.noi v.am dat dar in limita bunului simt. hai mai fetelor, fiti bune cu noi, nu trebuie sa va cunoastem doar asa... de suprafata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate