remu1 Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 De 3 zile bat Bucurestiul si nu reusesc sa gasesc asa ceva . Am fost pe la chinezarii de la Vitan , la MyMoto . Cine are vreo idee ? Surubul este de 8 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 se poate face de la 0 la strung ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 sau poti sa incerci la un service ... ei mai au maruntisuri de genul asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 28, 2010 Autor Share Postat Aprilie 28, 2010 Am fost si la serviĂuri si au zis ca nu au iar la strung nu-mi face nimeni doar un surub . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 as avea si eu nevoie de un bolt sa fac la strung, daca nu imi face nimeni innebunesc pt ca am nevoie mare.. tot pentru ambreiaj, de la parghiile ce intra in motor.. daca reusesc maine ceva te directionez catre cel care m-a rezolvat.. iar daca reusesti primul, posteaza adresa serviceului si pentru mine numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 ... nu ai incercat la Hornbach?! doar surub de 8? metric sau cel de auto..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 ... nu ai incercat la Hornbach?! doar surub de 8? metric sau cel de auto..... Cum iti merge acum motorul? Mai ai probleme cu tensiunea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 ... nu ai incercat la Hornbach?! doar surub de 8? metric sau cel de auto..... Nu este doar surub de M 8! Are filet de M8 dar este gaurit pe interior si are o taietura transversala,pentru a baga cablul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 29, 2010 Autor Share Postat Aprilie 29, 2010 E metric 8 , dar e un surub cu un sant longitudinal dintr-un capat in celalalt . Nu se gasesc felul asta la Hornbach . Daca tot nu gasesc , o sa fac dintr-un surub inbus in care tai cu bomfaierul un sant si apoi il largesc cu o pila dreapta subtire . Capatul de cheie inbus il rotunjesc putin cu un burghiu . Nu o sa fie randalinat insa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 daca ai drum prin cart. tei dupa amiaza iti fac eu un surub din ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Cum iti merge acum motorul? Mai ai probleme cu tensiunea? Offtopic: merge merge bine motoru ... in leg cu tensiunea e ok... cateodata mai face figuri alteori e ok... scz de offtopic Ontopic: ahaa am inseles... daca ai nevoie de ajutor sa mi zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 gasesti pe www.louis.de codul 10019034 sau 10019030 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 am rezolvat cu strungul, baietii foarte ok.. mi-au luat bani putini. Pe undeva pe stradutele de la stadionul olimpia(vitan). Daca vrei sa mergi acolo da un PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 29, 2010 Autor Share Postat Aprilie 29, 2010 Am rezolvat si eu . Mi-a facut @Black wolf un surub la strung . Ii multumesc si pe aceasta cale ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu101 Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Am rezolvat si eu . Mi-a facut @Black wolf un surub la strung . Ii multumesc si pe aceasta cale ! daca surubul facut la sprung este din fier o sa taie cablul (mie in doua luni mi s-a taiat),acum il am din bronz(dar gresat periodic cu vaselina) si inca tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate