danny_nt Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) Yuppy! Acu' nu stiu daca s-a precizat sau nu, asadar scuze daca ma repet... Cat e camparea pe noapte? Adica mie cred ca mi-ar conveni sa vin cu cortu', daca n'o fi prea frig. Toate bune, si daca mai apar noutati, chip in taci! deci se pare ca putem veni si in august...am primit unda verde PS. Voi cum aveti chef sa veniti cu corturi sau inchiriati casute? Sa stim si noi cum ne orientam. Editat Iulie 7, 2009 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Eu vin la casuta! am devenit de ceva vreme mai comod! Irina..cum adica...nu ne incanti cu prezenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanted2090 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 am fost si a fost SUPER MARFA ! iar de plouat a plouat foarte putin . eu am ajuns acolo pe la 19:15 si cred ca a mai picat cam 15-20 de min. ; dar la ce admosfera a fost ce mai conteaza cateva picaturi acolo . despre riders pot spune ca sunt super profi si un pic dusi cu pluta la ce stunt-uri au facut pe ploaie P.S. show-ul a tinut cam o ora si nu am apucat sa mai fac si poze sau sa mai filmez pt ca am ramas pur si simplu cu gura cascata si ochii bulbucati la nebunii aia care efectiv zburau de colo-colo mersi pt feedback arycy... imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu cred ca a fost super tare... Daca mai auziti de evenimete de genu acesta postati si voi din timp , eu unu ma misc mai greu cateodata cu cititul posturilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 deci se pare ca putem veni si in august...am primit unda verde PS. Voi cum aveti chef sa veniti cu corturi sau inchiriati casute? Sa stim si noi cum ne orientam. Eu prefer cortul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Patronul campingului a zis ca nu mai vrea sa tina intruniri exclusive. Eu tot la casutza vin (55 lei - 2 paturi simple). preturi si mai multe info aici: http://www.campingdirste.ro/ro_files/servicii.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Salut! Trece-ma si pe mine pe lista ta rog + prietena. La casuta am vrea si noi... Andrei. 0729.012.862 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Salut! Trece-ma si pe mine pe lista ta rog + prietena. La casuta am vrea si noi... Andrei. 0729.012.862 Bafta! buuun, deci asta este lista pana la ora actuala.1. MetalWarrior + prietena - iulie\august 2. rookie22 3. serbi 4. george05 - iulie\august 5. arlequin 6. danny_nt + prietena - iulie, posibil august 7. cristigh - doar august 8. stel_ice + sotia 9. catamenia + prietena pot si in iulie si in august 10. candea_cipri + sotia 11. Stephon 12. cappac44 + prietena 13.grigu & pitica ?? 14. hornet_basic + prietena - august, nu cred ca mai putem ajunge in iulie sad.gif 15. thea + prieten - august 16. Orcul - august 17. indispus + prietena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Cristi, trece-ma si pe mine cu prietena, pls .. la cort . [Nu stiu de ce , dar nu pot sa fac un quote pe ultima lista ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 buuun, deci asta este lista pana la ora actuala. 1. MetalWarrior + prietena - iulie\august 2. rookie22 3. serbi 4. george05 - iulie\august 5. arlequin 6. danny_nt + prietena - iulie, posibil august 7. cristigh - doar august 8. stel_ice + sotia 9. catamenia + prietena pot si in iulie si in august 10. candea_cipri + sotia 11. Stephon 12. cappac44 + prietena 13.grigu & pitica ?? 14. hornet_basic + prietena - august, nu cred ca mai putem ajunge in iulie sad.gif 15. thea + prieten - august 16. Orcul - august 17. indispus + prietena 18. darkbay + prietena hihi, suntem multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 buuun, deci asta este lista pana la ora actuala.1. MetalWarrior + prietena - iulie\august 2. rookie22 3. serbi 4. george05 - iulie\august 5. arlequin 6. danny_nt + prietena - iulie, posibil august 7. cristigh - doar august 8. stel_ice + sotia 9. catamenia + prietena pot si in iulie si in august 10. candea_cipri + sotia 11. Stephon 12. cappac44 + prietena 13.grigu & pitica ?? 14. hornet_basic + prietena - august, nu cred ca mai putem ajunge in iulie sad.gif 15. thea + prieten - august 16. Orcul - august 17. indispus + prietena 18. darkbay + prietena hihi, suntem multi si inca : 19.sorin128 + sotia (cort) 20.Daniel_S (maddog14dan) + prietena (cort) 21.Cristi_G (cort) Desi ultimii doi vor veni cu altceva decat viespi (CB500+SV650) vor admira vedetele (Hornet-urile) noastre . @cristigh : hihi, suntem SI MAI multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Cred ca o sa ne inscriem si noi la o casuta, dar nu vad nici o poza cu casutele. Cum arata? sunt ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 (editat) bai nene ! io nu ma mai joc.... exact pe 8 eu plec in concediu la greci si daca mai aman inca o data , ca sa pot sa vin cu voi , ma sparge nevasta-mea P.S. cine merge la EAST EUROPEAN MOTOR SHOW ? Editat Iulie 8, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MikeVXV Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 bai nene ! io nu ma mai joc.... exact pe 8 eu plec in concediu la greci si daca mai aman inca o data , ca sa pot sa vin cu voi , ma sparge nevasta-mea P.S. cine merge la EAST EUROPEAN MOTOR SHOW ? Man...fix problema asta o am si eu...pe 8 plec tot in grecia...si sa nu ma puna dracu sa suflu acasa ceva de o amanare ca dorm cu horneta afara pana in octombrie. Cat despre galagia de la 3 brazi...i'm in!!! Am crezut ca o sa ne strangem mai multi...sa plecam o gramada organizata...cat de cat....dar se pare ca o sa fim fff imprastiati! Macar acolo sa reusim sa ne gasim...si tot ar fi ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Man...fix problema asta o am si eu...pe 8 plec tot in grecia...si sa nu ma puna dracu sa suflu acasa ceva de o amanare ca dorm cu horneta afara pana in octombrie. Cat despre galagia de la 3 brazi...i'm in!!! Am crezut ca o sa ne strangem mai multi...sa plecam o gramada organizata...cat de cat....dar se pare ca o sa fim fff imprastiati! Macar acolo sa reusim sa ne gasim...si tot ar fi ceva. Mai vorbim si maine seara la intrunire despre plecarea la Predeal, si eu sunt "in" daca se pleaca vineri dupa ora pranzului. Cat despre 8-10 august la Brasov, pentru mine sunt "norisori", am nunta celui mai bun prieten si nu pot lipsi... imi pare rau.. sa ma taiati de pe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MikeVXV Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Are careva chef de o plimbare maine pana la Valea Doftanei? O sa plec dimineata si o sa ma intorc seara. Acolo am cativa prieteni...deci avem unde sa "parcam". Bem o cafea...mancam o masa buna...stam cateva ore la povesti si plecam inapoi spre bucuresti....sa ajungem aici pana in ora 20.00 pentru intalnirea de la Constitutiei. So?...se baga cineva? ID de mess "mihaiblu"....pt cine vrea sa dea un add. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Mai vorbim si maine seara la intrunire despre plecarea la Predeal, si eu sunt "in" daca se pleaca vineri dupa ora pranzului.Cat despre 8-10 august la Brasov, pentru mine sunt "norisori", am nunta celui mai bun prieten si nu pot lipsi... imi pare rau.. sa ma taiati de pe lista ptiu....sper sa nu se rupa gasca .....tot mai ramane ceva lume,nu?si de acolo de la brasov nu tenteaza pe nimeni o plecare spre mare cu sedere cateva zile?ca eu cred ca tot iau concediu atunci sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 http://motorun.ro/forum/index.php?/topic/1...-de-supersport/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 http://motorun.ro/forum/index.php?/topic/1...-de-supersport/ nice ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 ce e cu link-ul acela? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indispus Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Salutare! Astazi este joi... se tine intalnirea saptamanala din piata constitutiei ? Cine se anunta pentru ora 20 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 eu o sa vin putin mai tarziu..ca mai am ceva treaba...cred ca pe la 8.30 ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 io inca sunt indecis : sa beau 2 litri de bere sau sa mor de sete si sa vin in piata la 20:00 grea decizie am de luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanted2090 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 eu cred ca trec putin pe acolo...in schimb pt tine arycy-ule tough chioce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 ce e cu link-ul acela? e un forum facut de niste prieteni! le-am facut reclama! :-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Salutare, Cum pot lua legatura cu Mathe. Nr de tel sau id daca se poate. Vreau sa il intreb daca ma poate ajuta cu o piesa pt Hornetul meu. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate