thea Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Iar de sincronizat carburatoare...singurul mecanic pe care l-as recomanda pt. operatiunea asta...este Bogdan Padure din Baneasa! Restul...o fac dupa "ureche"! Si...am cunoscut muuuulti mecanici sau asa zis "mecanici" Mai e si Georgel din Ciolpani, ( TNG ), care e f f bun mecanic si se pricepe f bine la asa ceva, mie mi le-a sincronizat el in primavara, si e destul de cunoscut ca fiind grijuliu si priceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Geo ruls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 un sincron de carburi isi merita fiecare banutz.parerea mea..lucreaza motorul mai frumos,mai fin,mai rotund....miroase alfel,suna altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Pentru cei din Bacau. Mi-am schimbat cauciucu la moto si cam bate la viteza mare si am inteles ca la voi este un service moto care echilibreaza, daca imi puteti da si mie un nr de tel de acolo si adresa. Sunt din Focsani. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io_ Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Un up pentru Geo (TNG) Ciolpani. Umbla vorba prin targ ca "lucreaza ca un chirurg"... Subscriu! Ionut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 nu stiu daca ma credeti dar...de aproape 3 ani de cand am mobra....nu am sincronizat niciodata carburatoarele! nu s-a inecat niciodata, consuma de la 5 pana la 9, merge frumos! asta in conditiile in care am si filtru sport si toba sport! bine...am schimbat anul trecut bujiile! Iar de sincronizat carburatoare...singurul mecanic pe care l-as recomanda pt. operatiunea asta...este Bogdan Padure din Baneasa! Restul...o fac dupa "ureche"! Si...am cunoscut muuuulti mecanici sau asa zis "mecanici" Numai dupa ce sincronizezi observi diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iury Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Thea, zi-mi de logo si de stikere/veste/tricouri. Mihai, un tip care vine la intalniri, zice ca poate sa faca stikere gratis. Cum arata logo-ul final? cel din avatarul tau mi se pare incarcat, ma gandeam la ceva mai simplu, doar o schitza a viespii tale....ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 pe bune? Eu asa am patit si am avut o impresie placuta dupa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 pe bune? Stefane, baga un sincron, sa vezi ca reprimesti cativa caluti si ceva mai multa nervozitate pentru o perioada. Pana amesteci 2-3 feluri de benzina, ca apoi s-a dus dreak toata treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Stefane, baga un sincron, sa vezi ca reprimesti cativa caluti si ceva mai multa nervozitate pentru o perioada. Pana amesteci 2-3 feluri de benzina, ca apoi s-a dus dreak toata treaba Pai de ce crezi ca nu ma grabesc sa le sincronizez? ) cum mama dracu cu benzina din OMV Austria scot consum la Skoda Octavia de 4.5% pe autostrada iar in Romania tot de la OMV, tot pe Autostrada scot consum de 5? ) Cred ca este datorita vanturilor potrivnice de pe soselele romanesti! sa nu mai vorbesc de ceilalti furnizori de carburanti ca ma apuca durerea de cap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iury Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 vine careva la intalnire azi!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 La Casa Poporului va intalniti azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iury Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 asa ar trebui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Cum sunt doua topicuri legate de Hornet, unul cu probleme strict de Hornet - asta, si unul cu discutii despre noi, hornetistii - Red Carpetul(mai in josul paginii cu topicuri), trebuie sa le urmariti pe amandoua Se vine la intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomen Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 vine careva la intalnire azi!? Si eu ma bag azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 eu iar lipsesc la 20:00 plec spre aeroport sa imi duc sefii cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_IS90CID Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 A venit vremea sa imi schimb gumele..amicii mi-au zis ca site-ul din atasament ar avea preturi bune..daca stiti voi altul mai bun, va rog sa imi lasati mesaj..dupa cum vedeti sunt inca in dubii ce sa aleg..michelin pp sau bridgestone bt021 dual compound...michelin sunt mai scumpe dar pe unde m-am uitatpe net se spune ca... cica se duc mai repede..daca cineva se pricepe si poate argumenta sa ma decid si eu..astept raspuns.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Durata de viata este echivalenta cu stilul de mers. Altii ard oricare din modele in 6000 de km, iar altii poate ca apuca si al doilea sezon tot cu gumele astea. Cauta mai adanc, nu sunt deloc cele mai bune preturi, vezi userii: mac, bogdan.c, iar cu romi - vorbeste direct cu el sa-ti faca un pret, nu comanda online prin siteul ala, pt ca la pereche mai gasesti si reduceri. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 A venit vremea sa imi schimb gumele..amicii mi-au zis ca site-ul din atasament ar avea preturi bune..daca stiti voi altul mai bun, va rog sa imi lasati mesaj..dupa cum vedeti sunt inca in dubii ce sa aleg..michelin pp sau bridgestone bt021 dual compound...michelin sunt mai scumpe dar pe unde m-am uitatpe net se spune ca... cica se duc mai repede..daca cineva se pricepe si poate argumenta sa ma decid si eu..astept raspuns.. discutia s-a mai purtat,de cate ori chiar,pe topic aici..si nu numai.rasfoieste putin topicul,sau baga-te la discutii despre gume,si vei vedea ce si cum.sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 De cand cu RedCarpet sta topicu' asta numai in subsol... ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) A venit vremea sa imi schimb gumele..amicii mi-au zis ca site-ul din atasament ar avea preturi bune..daca stiti voi altul mai bun, va rog sa imi lasati mesaj..dupa cum vedeti sunt inca in dubii ce sa aleg..michelin pp sau bridgestone bt021 dual compound...michelin sunt mai scumpe dar pe unde m-am uitatpe net se spune ca... cica se duc mai repede..daca cineva se pricepe si poate argumenta sa ma decid si eu..astept raspuns.. Michelin Pilot Power sunt cauciucuri Hypersport, mai moi, cu aderenta mai buna, si durata de viata mai scurta decat BT021, care sunt Sport Touring si te tin mai mult. Pilot Power sunt de 2 feluri: dintr-o singura compozitie, si dual compound (si fata si spatele), adica mai moi pe margini si mai tari pe mijloc. BT021 sunt dual compound pe spate numai, din cate stiu. Eu am pe spate BT021, cei drept, second hand, dar e o guma f buna, cu durata de viata buna. Pe margini este moale, iar vara, pe serpentine marginile devin f moi si lipicioase, crescand aderenta f mult. Insa la capitolul aderenta, sta mai bine Michelin PP...depinde ce vrei....durata mai buna sau aderenta mai buna. Incat nu stii ce gume sa iei, ma gandesc ca esti cat de cat incepator si nu iti tragi jenuntii pe jos ca si george05 , si in cazul asta un BT021 ar fi alegerea cea mai buna, dupa mine. Editat Octombrie 19, 2009 de vladut50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 ce sunt acelea cauciucuri hypersport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 La sectorul moto, producatorii de gume au niste categorii: touring, sport-touring, hypersport, race, etc....asa le-au denumit ei, nu eu....in Hypersport intra bt016, pilot power, conti sport attack, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_IS90CID Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Michelin Pilot Power sunt cauciucuri Hypersport, mai moi, cu aderenta mai buna, si durata de viata mai scurta decat BT021, care sunt Sport Touring si te tin mai mult. Pilot Power sunt de 2 feluri: dintr-o singura compozitie, si dual compound (si fata si spatele), adica mai moi pe margini si mai tari pe mijloc. BT021 sunt dual compound pe spate numai, din cate stiu. Eu am pe spate BT021, cei drept, second hand, dar e o guma f buna, cu durata de viata buna. Pe margini este moale, iar vara, pe serpentine marginile devin f moi si lipicioase, crescand aderenta f mult. Insa la capitolul aderenta, sta mai bine Michelin PP...depinde ce vrei....durata mai buna sau aderenta mai buna. Incat nu stii ce gume sa iei, ma gandesc ca esti cat de cat incepator si nu iti tragi jenuntii pe jos ca si george05 , si in cazul asta un BT021 ar fi alegerea cea mai buna, dupa mine. Un astfel de raspuns asteptam, mersi de info, bt021 it is Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate