Sari la conținut

Honda Hornet

metaxa

Postări Recomandate

ai fost bine informat. Banditul e o motocicleta foarte proasta: eu ma chinui sa-l stric pe al meu de aproape 2 ani dar nu vrea deloc. sa speram ca nu o sa ai probleme similare si cu Honda :D cit despre estetica, din nou ai mare dreptate si vad ca ai inteles ca nu trebuie sa-ti cumperi ce motocicleta-ti place tie, ci ce-ti spun revistele sa-ti placa. si da, Hornetul arata bine pentru o bicicleta cu motor.

Macar de ar fi asa...Am si eu un Hornet 2000 de cateva zile, albastru ...Ma chinui sa-l scot din curte... Ma rog, la kilogramele mele, ar trebui sa mai dau pe la sala :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Macar de ar fi asa...Am si eu un Hornet 2000 de cateva zile, albastru ...Ma chinui sa-l scot din curte... Ma rog, la kilogramele mele, ar trebui sa mai dau pe la sala :D

Ia uite bre....mai un constantean cu viespe.....Vedea-ne-am pe strazi USCATE.... :) ....

Editat de sorin128
Link spre comentariu

ai fost bine informat. Banditul e o motocicleta foarte proasta: eu ma chinui sa-l stric pe al meu de aproape 2 ani dar nu vrea deloc. sa speram ca nu o sa ai probleme similare si cu Honda :D cit despre estetica, din nou ai mare dreptate si vad ca ai inteles ca nu trebuie sa-ti cumperi ce motocicleta-ti place tie, ci ce-ti spun revistele sa-ti placa. si da, Hornetul arata bine pentru o bicicleta cu motor.

Lasa-ne, lasa-ne... :)

Link spre comentariu

Vede-ne-am... de indata ce ma obisnuiesc cu ea :) Oricum, a venit soarele... Asfalt uscat din belsug!

Ne vedem sigur....te bagam in stup domnul meu...:)......

Lasa-ne, lasa-ne... :D

AGREE!!!!!!

Pt flameri, exista butonul de report :)

Ia ziceti, ca vreau si eu tricou din ala cu viespea desenata de Thea, cine se mai ocupa de ele?

Chiar - Thea : Ce mai facem cu tricourile???? :P

Link spre comentariu

Thuamne ce uameni rai!

Nu e nimeni rau doar ca in stup.... toti pt unu si unu pt toti :) , altfel cum :) Se ia de o viespe se ia de tot stupu, :) trebuie sa suporte consecintele :P Hai ca e soare ma duc sa scot viespea la plimbare :D

Link spre comentariu

Nu e nimeni rau doar ca in stup.... toti pt unu si unu pt toti , altfel cum Se ia de o viespe se ia de tot stupu, :) trebuie sa suporte consecintele :) Hai ca e soare ma duc sa scot viespea la plimbare

mare adevar graiesti! :D ..mare noroc pe unii care mai au motor intreg si il pot scoate la plimbarica :P ..asfalt uscat tuturor celor veti scoate mobretele :)

Link spre comentariu

de 3 saptamani nu mai am permis...dar fiindca azi s-a incalzit la noapte bag un ineu-gurahont (40 km numai pe curbe) si imi bag (cuvant urat) in toata politia!

Te cam mananca sub talpa piciorului simt eu. Ai grija si sa te intorci fara probleme acasa. :D

Link spre comentariu

mare adevar graiesti! :D ..mare noroc pe unii care mai au motor intreg si il pot scoate la plimbarica :) ..asfalt uscat tuturor celor veti scoate mobretele :)

pa al tau inca nu este gata ? :) sa vedem transformarea ?

Link spre comentariu

pa al tau inca nu este gata ? :) sa vedem transformarea ?

ohoooo.....abia a inceput transformarea.....e muuuulta munca...sper prin martie sa fie gata...e treaba super multa,atentie super multa la detalii...piese custom a greu......deci..cine e curios,o sa il roada inca o bucata de vreme :D

ps:si o gramada de baaaaaaani..isi tripleaza motoru valoarea :)

Editat de george05
Link spre comentariu

ohoooo.....abia a inceput transformarea.....e muuuulta munca...sper prin martie sa fie gata...e treaba super multa,atentie super multa la detalii...piese custom a greu......deci..cine e curios,o sa il roada inca o bucata de vreme :rolleyes:

ps:si o gramada de baaaaaaani..isi tripleaza motoru valoarea :lol:

abia astept sa vad cum va iesi :D

Link spre comentariu

Pentru ca situatie e putin in aer, incerc sa fac eu tabelul pentru tricouri. Ce rugaminte am:

1 - completati in documentul atasat datele cerute apoi il atasati voi iar aici. Tabelul va fi disponibil pana pe 1 noiembrie. Apoi vom da lista finala pentru facut tricourile.

2 - va rog sa imi spuneti unde sau daca cunoasteti oameni care fac tricouri, veniti cu info complete: pret/calitate/nr minim de tricouri care se pot face.

3 - Atasati voi iar modelul de tricou cum doriti sa fie, ce desen si logo s-a stabilit in final.

In rest astept completari :rolleyes: aici sau in tabel.

ps: scuzati wordpad-ul dar nu am instalat Office in Pc si nici nu pot momentan.

Lista_tricouri_Hornetisti.rtf

Editat de ravenitza
Link spre comentariu

Pentru ca situatie e putin in aer, incerc sa fac eu tabelul pentru tricouri. Ce rugaminte am:

1 - completati in documentul atasat datele cerute apoi il atasati voi iar aici. Tabelul va fi disponibil pana pe 1 noiembrie. Apoi vom da lista finala pentru facut tricourile.

2 - va rog sa imi spuneti unde sau daca cunoasteti oameni care fac tricouri, veniti cu info complete: pret/calitate/nr minim de tricouri care se pot face.

3 - Atasati voi iar modelul de tricou cum doriti sa fie, ce desen si logo s-a stabilit in final.

index2.rtf

Link spre comentariu

format mai prietenos....:D

Tricouri.doc

Link spre comentariu

OK, mult mai bine, merci!

Oricum la final o sa fac o lista frumoasa si clara cu toate tricourile. + cei care nu prea intra pe forum, si care imi vor spune joi la intalnire decizia lor.

Editat de ravenitza
Link spre comentariu

revin cu cateva poze.....before...si acum...cu procesul viespii......cu poze,voi mai reveni sper cat de curand cu partea din fata terminata...pana atunci....numai de bine

ps:scuzati calitatea pozelor,dar sunt facute cu telefonu` :rolleyes:

post-35274-1256314810_thumb.jpg

post-35274-1256314874_thumb.jpg

post-35274-1256314939_thumb.jpg

post-35274-1256315024_thumb.jpg

Editat de george05
Link spre comentariu

OK, mult mai bine, merci!

Oricum la final o sa fac o lista frumoasa si clara cu toate tricourile. + cei care nu prea intra pe forum, si care imi vor spune joi la intalnire decizia lor.

Hey, vreau si eu tricou!

Nu am inteles/vazut care/cum este sigla ce o vei pune pe tricouri... cum vor arata???

Nu stiu ce s-a discutat la intrunirile de joi, in ultimul timp n-am prea ajuns...

Deci... cum vreti sa arate tricourile si cam la ce pretz v-ati gandit sa ajungem cu ele???

Tricouri.doc

Link spre comentariu

first of all, thanks pt primirea si informatiile de aseara. cu parerea de rau ca nu am mai reusit sa ajung la biker's, sper sa ma mai primiti si pana imi iau 'bicicleta' si sa recuperez data viitoare si sucul.

inainte de motoreta, vine echipamentul, nu? asa ca vreau si eu un tricou. cu protectii full hard, plz. :rolleyes:

Tricouri.doc

Link spre comentariu