divizia Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Azi am achizitionat crrash-bar-ul asta.... http://shop2you.ro/product.php?id_product=32 Cat ar costa montajul? Mesaj completat Inca o intrebare....care parbriz este mai bun? http://www.motoflash.ro/stiri/aftermarket/...ornet_2007.html http://www.barracudamoto.ro/accesorii-moto...3&tip=Honda Sau daca mai stiti si alte optiuni..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) ca estetica si fiabilitate am inteles ca bate banditu'. ai fost bine informat. Banditul e o motocicleta foarte proasta: eu ma chinui sa-l stric pe al meu de aproape 2 ani dar nu vrea deloc. sa speram ca nu o sa ai probleme similare si cu Honda cit despre estetica, din nou ai mare dreptate si vad ca ai inteles ca nu trebuie sa-ti cumperi ce motocicleta-ti place tie, ci ce-ti spun revistele sa-ti placa. si da, Hornetul arata bine pentru o bicicleta cu motor. Editat Octombrie 20, 2009 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 si da, Hornetul arata bine pentru o bicicleta cu motor. verry funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 ai fost bine informat. Banditul e o motocicleta foarte proasta: eu ma chinui sa-l stric pe al meu de aproape 2 ani dar nu vrea deloc. sa speram ca nu o sa ai probleme similare si cu Honda cit despre estetica, din nou ai mare dreptate si vad ca ai inteles ca nu trebuie sa-ti cumperi ce motocicleta-ti place tie, ci ce-ti spun revistele sa-ti placa. si da, Hornetul arata bine pentru o bicicleta cu motor. prala, banditul e pistol cu apa pe langa hornet ca si tot ce vrei tu: cutie de viteze (ma refer ca si lungime a treptelor), putere, calitatea finisajelor,tot! daca vrei sa compari cu hornetul tre sa pui ceva derivat tot din super sport (gsr) in primul rand! nush ce bandit ai tu dar daca il ai ala vechi de 600 e si destul de rigid si arata de zici ca e model 1961,asta nou de 650 ii bun numa ca e foarte greu! nu intra in stup si te astepta sa nu se ia nimeni de tine! salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) Azi am achizitionat crrash-bar-ul asta.... http://shop2you.ro/product.php?id_product=32 Cat ar costa montajul? Mesaj completat Inca o intrebare....care parbriz este mai bun? http://www.motoflash.ro/stiri/aftermarket/...ornet_2007.html http://www.barracudamoto.ro/accesorii-moto...3&tip=Honda Sau daca mai stiti si alte optiuni..... Felicitari pentru crash-bar.... chestiile astea isi fac totdeauna toti banii. Nu iti trebuie service sa-l montezi, daca ai doua maini pricepute, nishte chei si un amic... o sa te descurci singur. Parbrizele alea, dupa parerea mea sunt OZN-uri, mai ales ala de la baracuda. Exista pe louis un parbriz, cred ca tot de la givi, sau puig... nu mai shtiu exact... care este mult mai simplu si se integreza perfect in linia motoretei , fara sa-i strice "prea mult" aspectul... Eu o sa o las fara parbriz... imi place prea mult asa cum este... Bafta!!! de ermax-ul asta voream cod louis: 10006542 mie mi se pare foarte ok! Editat Octombrie 21, 2009 de arlequin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 ai fost bine informat. Banditul e o motocicleta foarte proasta: eu ma chinui sa-l stric pe al meu de aproape 2 ani dar nu vrea deloc. sa speram ca nu o sa ai probleme similare si cu Honda cit despre estetica, din nou ai mare dreptate si vad ca ai inteles ca nu trebuie sa-ti cumperi ce motocicleta-ti place tie, ci ce-ti spun revistele sa-ti placa. si da, Hornetul arata bine pentru o bicicleta cu motor. Macar de ar fi asa...Am si eu un Hornet 2000 de cateva zile, albastru ...Ma chinui sa-l scot din curte... Ma rog, la kilogramele mele, ar trebui sa mai dau pe la sala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) Macar de ar fi asa...Am si eu un Hornet 2000 de cateva zile, albastru ...Ma chinui sa-l scot din curte... Ma rog, la kilogramele mele, ar trebui sa mai dau pe la sala Ia uite bre....mai un constantean cu viespe.....Vedea-ne-am pe strazi USCATE.... .... Editat Octombrie 21, 2009 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Ia uite bre....mai un constantean cu viespe.....Vedea-ne-am pe strazi USCATE.... .... Vede-ne-am... de indata ce ma obisnuiesc cu ea Oricum, a venit soarele... Asfalt uscat din belsug! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 ai fost bine informat. Banditul e o motocicleta foarte proasta: eu ma chinui sa-l stric pe al meu de aproape 2 ani dar nu vrea deloc. sa speram ca nu o sa ai probleme similare si cu Honda cit despre estetica, din nou ai mare dreptate si vad ca ai inteles ca nu trebuie sa-ti cumperi ce motocicleta-ti place tie, ci ce-ti spun revistele sa-ti placa. si da, Hornetul arata bine pentru o bicicleta cu motor. Lasa-ne, lasa-ne... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Pt flameri, exista butonul de report Ia ziceti, ca vreau si eu tricou din ala cu viespea desenata de Thea, cine se mai ocupa de ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Vede-ne-am... de indata ce ma obisnuiesc cu ea Oricum, a venit soarele... Asfalt uscat din belsug! Ne vedem sigur....te bagam in stup domnul meu......... Lasa-ne, lasa-ne... AGREE!!!!!! Pt flameri, exista butonul de report Ia ziceti, ca vreau si eu tricou din ala cu viespea desenata de Thea, cine se mai ocupa de ele? Chiar - Thea : Ce mai facem cu tricourile???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Lasa-ne, lasa-ne... subscriu!!!!.....lasaaaaaaa-neeeeee,lasa-neeee!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Nu fiti rai mai baieti, CalinD vrea doar sa-si faca prieteni E drept abordarea lasa de dorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Nu fiti rai mai baieti, CalinD vrea doar sa-si faca prieteni E drept abordarea lasa de dorit Tare asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sweet_like_the_sin Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Nu fiti rai mai baieti, CalinD vrea doar sa-si faca prieteni E drept abordarea lasa de dorit Thuamne ce uameni rai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Thuamne ce uameni rai! Nu e nimeni rau doar ca in stup.... toti pt unu si unu pt toti , altfel cum Se ia de o viespe se ia de tot stupu, trebuie sa suporte consecintele Hai ca e soare ma duc sa scot viespea la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Nu e nimeni rau doar ca in stup.... toti pt unu si unu pt toti , altfel cum Se ia de o viespe se ia de tot stupu, trebuie sa suporte consecintele Hai ca e soare ma duc sa scot viespea la plimbare mare adevar graiesti! ..mare noroc pe unii care mai au motor intreg si il pot scoate la plimbarica ..asfalt uscat tuturor celor veti scoate mobretele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 de 3 saptamani nu mai am permis...dar fiindca azi s-a incalzit la noapte bag un ineu-gurahont (40 km numai pe curbe) si imi bag (cuvant urat) in toata politia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 de 3 saptamani nu mai am permis...dar fiindca azi s-a incalzit la noapte bag un ineu-gurahont (40 km numai pe curbe) si imi bag (cuvant urat) in toata politia! Te cam mananca sub talpa piciorului simt eu. Ai grija si sa te intorci fara probleme acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 mare adevar graiesti! ..mare noroc pe unii care mai au motor intreg si il pot scoate la plimbarica ..asfalt uscat tuturor celor veti scoate mobretele pa al tau inca nu este gata ? sa vedem transformarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 (editat) pa al tau inca nu este gata ? sa vedem transformarea ? ohoooo.....abia a inceput transformarea.....e muuuulta munca...sper prin martie sa fie gata...e treaba super multa,atentie super multa la detalii...piese custom a greu......deci..cine e curios,o sa il roada inca o bucata de vreme ps:si o gramada de baaaaaaani..isi tripleaza motoru valoarea Editat Octombrie 22, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 ohoooo.....abia a inceput transformarea.....e muuuulta munca...sper prin martie sa fie gata...e treaba super multa,atentie super multa la detalii...piese custom a greu......deci..cine e curios,o sa il roada inca o bucata de vreme ps:si o gramada de baaaaaaani..isi tripleaza motoru valoarea abia astept sa vad cum va iesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 (editat) Pentru ca situatie e putin in aer, incerc sa fac eu tabelul pentru tricouri. Ce rugaminte am: 1 - completati in documentul atasat datele cerute apoi il atasati voi iar aici. Tabelul va fi disponibil pana pe 1 noiembrie. Apoi vom da lista finala pentru facut tricourile. 2 - va rog sa imi spuneti unde sau daca cunoasteti oameni care fac tricouri, veniti cu info complete: pret/calitate/nr minim de tricouri care se pot face. 3 - Atasati voi iar modelul de tricou cum doriti sa fie, ce desen si logo s-a stabilit in final. In rest astept completari aici sau in tabel. ps: scuzati wordpad-ul dar nu am instalat Office in Pc si nici nu pot momentan. Lista_tricouri_Hornetisti.rtf Editat Octombrie 23, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Pentru ca situatie e putin in aer, incerc sa fac eu tabelul pentru tricouri. Ce rugaminte am: 1 - completati in documentul atasat datele cerute apoi il atasati voi iar aici. Tabelul va fi disponibil pana pe 1 noiembrie. Apoi vom da lista finala pentru facut tricourile. 2 - va rog sa imi spuneti unde sau daca cunoasteti oameni care fac tricouri, veniti cu info complete: pret/calitate/nr minim de tricouri care se pot face. 3 - Atasati voi iar modelul de tricou cum doriti sa fie, ce desen si logo s-a stabilit in final. In rest astept completari aici sau in tabel. ps: scuzati wordpad-ul dar nu am instalat Office in Pc si nici nu pot momentan. index2.rtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Am pus index2.rtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate