io_ Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Salut. Daca stiti pe cineva care vrea un Hornet, il am pe-al meu la vanzare /index.php?/topic/665184-honda-hornet-bucuresti/ Zi buna, Ionut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 dragutilor, am si eu o rugaminte. un releu - regulator de incarcare, as vrea si eu macar pentru o proba, sa stiu daca asta al meu e bulit sau e altceva. nu de alta, dar nu vreau sa dau banii si sa raman si fara problema rezolvata. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 dragutilor, am si eu o rugaminte. un releu - regulator de incarcare, as vrea si eu macar pentru o proba, sa stiu daca asta al meu e bulit sau e altceva. nu de alta, dar nu vreau sa dau banii si sa raman si fara problema rezolvata. multumesc. Ma intorc in bucuresti peste vreo 2 saptamani. Daca nu rezolvi, vb atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Znyeckov Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Ati scos careva din ghidonul original de horent filetul ala de care se prind capetele de ghidon? M-am chinuit destul de mult si nu am reusit. Daca nu am alte alternative tau ghidonul cu flexu` si-l scot asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Megahertz Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Ma intorc in bucuresti peste vreo 2 saptamani. Daca nu rezolvi, vb atunci. Cer drepturi de autor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Cer drepturi de autor ) bine bine..iti cedez toade drepturile in bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 danny - e ok si asa. oricum sunt un car de draci de la servici, asa ca nu prea cred ca aveam oricum chef cat de curand cred ca era frumos daca ziceam si multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Are cineva de vanzare suport top-case + top-case pentru Hornetul 98-2002? Ofer pana la 100 de euro pe ambele (in functie de capacitatea top-case-ului)? Daca are cineva prinderi separat, sunt interesat si de alea, dar preferabil sa fie GIVI, pentru ca gasesc mai usor top-case pentru ele. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Are cineva de vanzare suport top-case + top-case pentru Hornetul 98-2002? Ofer pana la 100 de euro pe ambele (in functie de capacitatea top-case-ului)? Daca are cineva prinderi separat, sunt interesat si de alea, dar preferabil sa fie GIVI, pentru ca gasesc mai usor top-case pentru ele. Multumesc! Dă-mi un telefon pe la 20:00 azi, am un prieten care poate să-ți facă suporturile la un preț mai mult decât decent. Pot să-ți dau Âşi poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peoples Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 CUMPAR UN TPS de HORNET 2006 (cica se potriveste la cbr 600 rr din 2003) care dezmembreaza vreuna pm pe . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brain Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Un suport pentru numarul de inmatriculare si lampile de semnallizare aveti idee pe unde as gasi ? Eventual daca stiti ca se potrivesc de alte modele Honda mi-ar fi de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flea Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Un suport pentru numarul de inmatriculare si lampile de semnallizare aveti idee pe unde as gasi ? Eventual daca stiti ca se potrivesc de alte modele Honda mi-ar fi de folos. Ce model de hornet ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Vand Crash Pad Hornet, Modelul este exact ca cel din poza. Pret: 150 Ron. Tel. 0749490788 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Cât de lungi sunt Âşuruburile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Cât de lungi sunt Âşuruburile? 150 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brain Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Ce model de hornet ai ? An fabricatiei 98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 Plecare pe TransAlpin Simbata 23.07.2011 din Bucuresti Cine este interesat astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 (editat) Cât de lungi sunt Âşuruburile? oricum daca ai crash bar-uri si vrei sa le dai...sau poti sa imi faci la un pret bun le dau la schimb...cu toate ca arata mai urat cu alea dar no... Editat Iulie 20, 2011 de kristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peoples Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 CUMPAR UN TPS de HORNET 2006 (cica se potriveste la cbr 600 rr din 2003) care dezmembreaza vreuna pm pe . Multumesc up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 up ai putea incerca la topicurile cu dezmembrari sau piese sh . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Hai noroaceeeeeeeeeeee azi beau si sunt foarte fericit :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Megahertz Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 CASA DE PIATRA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Salut, Am vandut hornetul si mi-au ramas piesele originale de pe el ce le-am schimbat cu altele aftermarket cat timp am avut motorul in posesia mea. Am urmatoarele: Scarite pilot stanga si dreapta 70 lei bucata Scarite pasager stanga dreapta 70 lei stanga 40 lei dreapta (este rupta guma) Bec H11 10 lei Capete ghidon 20 lei Manete frana si ambreiaj 50 lei amandoua Cablu acceleratie nou, sigilat 50 lei Motorul de pe care au fost luate este din 2003 PC36 Trimit in tara prin posta 10 lei sau fancourier 15 lei 0761 333 491 sau Garcya17 id mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 ce ziceti? cat e de grav? aveti si idee ce ar fi putut sa genereze problema? vreo 3 sau 4 dinti arata asa ala micu arata bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 /index.php?/topic/665429-ajutor-urgent-pentru-motopolitist-lovit-grav-in-constanta/ scuze de offtopic, m-am gandit ca sunt pe-aici oameni in masura sa ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate