Chivu Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Suni la ei și o trimiți înapoi. Să nu dezlipești/desfaci nimic de pe ea. La banii pe care îi ai pentru cască poți luat cu siguranță ceva mai bun. Am prieteni care au n85 și nu prea au lăudat-o. A început sezonul au început și durerile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Buget pt casca as avea undeva 250-275 iepuri iar de la nolan cam n85 asta s-ar incadra de asta am dat-o ca si exemplu.Ar mai fi alte variante de la shark si scorpion...de shoei nu prea ma pot atinge sunt de la 350E in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OutOfCtrl Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 (editat) Eu am Scorpion Exo 500. Nu simt sa traga curent prin ea. Pana la 110km/h e in regula la capitolul vant, aud preponderent toba(e mai galagioasa). De la viteza asta in sus nu se mai aude toba, doar vajaitul vantului, dar tot nu simt curent in casca. Am facut doar aprox 200 km in afara cu ea, viteza constanta pe la 110km/h si din cand in cand accelerari la viteza mare. Editat Aprilie 12, 2012 de OutOfCtrl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 (editat) In lista mea era un scorpion exo700 daca zici ca exo500 e ok o sa iau in considerare si scorpionul Mersi Editat Aprilie 12, 2012 de ionutz_bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Bagă ochiu aici . A avut cineva Suomy Trek ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 In lista mea era un scorpion exo700 daca zici ca exo500 e ok o sa iau in considerare si scorpionul Mersi Ia in considerare si ce spune siteul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Eu mi-am luat shoei raid 2 si sunt foarte multumit. Am dat 17o euro pe ea arata ca noua, nota 9/10. Are si pinlock. Eu zic sa vezi ce casti mai are tipul ala. la 250 euro iei x spirit sau xr1000-1100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 posesor de EXO400 , e o casca ok ... o am de 3 ani si inca imi sta fixa pe dovleac .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 vezi si pe fcmoto ... au shoey la reducere ..daca ti se potriveste marimea e perfect.. si suomy si cam ce vrei la hotdeals Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ema_mann Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 ms sorin si george .. asta e, mi-am furat-o pt ca asta inseamna cea mai ieftina casca.. ne vom vedea cat pot de repede sa ma urc pe ea si sper bugetu sa rezolve cat mai repede si problema castii bafta tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 De ce nimeni nu da ca exemplu castile usoare? Eu personal am Uvex RS 750 din carbon..are un maxim de 990 de grame si confortul la 7-800 de km facuti intr-o zi este considerabil.... Inclusiv la motocross am casca cat mai usoara,pe care mi-am permis-o eu... Preturile sunt foarte accesibile ajungand undeva la 250 euro,asa ca,recomand si o casca usoara pt cine nu vrea dureri generate de o greutate fara rost. Vo vorbiti in general de casca care are 1400 gr,e confortabila la vant ceea ce e ff bine,arata la fel de bine dar ce faceti cu greutatea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ema_mann Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 tuning .. eu ma descurc cu greutatea, si asta care o am nu m-a deranjat niciodata din punctul asta de vedere, ci m-a nenorocit la protectia vantului, cel putin la mine nu se pune problema greutatii pt ca nu fac performanta si nici nu is prea fragil sau mic, poate si asta conteaza daca ma deranjeaza greutatea sau nu. si am purtat un schuberth, nu drum lung cei drept, dar nu am simtit-o ca pe o povara.. recunosc ca acel carbon de zici tu nu am pus pe cap, dar dc nu e cea mai izolata, dupa aceasta patanie urata, greutatea cu si atat va cont mai putin .. fiecare persoana poarta ce incearca, de unde aude si cu ce prinde experienta, cine ii mai zice si ce alege si el .. eu am ajuns la asta dupa ce clar am vazut ca nu exisya o marca anume care sa le aibe pe toate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dw-ZNGL7oCw&feature=youtu.be Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 De ce nimeni nu da ca exemplu castile usoare? Eu personal am Uvex RS 750 din carbon..are un maxim de 990 de grame si confortul la 7-800 de km facuti intr-o zi este considerabil.... Inclusiv la motocross am casca cat mai usoara,pe care mi-am permis-o eu... Preturile sunt foarte accesibile ajungand undeva la 250 euro,asa ca,recomand si o casca usoara pt cine nu vrea dureri generate de o greutate fara rost. Vo vorbiti in general de casca care are 1400 gr,e confortabila la vant ceea ce e ff bine,arata la fel de bine dar ce faceti cu greutatea? eu personal am shark rsr2.cea mai usoara din categorie(shoei x spirit,agv gp tech,arai rx7,suomy spec extrem parca-gama de top adica la fiecare producator)...nu mai tin minte cate grame are(am pus-o pe cantar la metronomie).ca nu ma iau dupa ce scrie pe ea.am mers cu uvex ca si al tau si sincer...in afara de faptul ca e extrem de usoara nu i-am gasit nici macar o calitate.ventilatia e jale,pretectia la curent sub mediocra,statea pe capul meu fix aiurea(o forma cel putin ciudata pt capul meu).nah,astea sunt parerile mele strict personale cand zic ca acea casca e buna doar pt ca e ultra-usoara.per total nu doar greutatea conteaza,ci per ansamblu sa fie o casca buna(protectie la vant,curenti,aerisire,etc etc etc).nu zic ca nu e o casca extrem de buna,doar ca eu am ramas cam dezamagit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Eu am un Marushin rs2 carbon, 1,1 kilograme. Nu sunt deloc multumit. Vajaie destul de tare, s-a cam stricat pe la buretii care izoleaza la gat, zona din spate etc. M-a bucurat mult faptul ca e usoara.... Cei de la schubert spun ca au probat ultima casca in tunel, pe naked, si este destul de silentioasa... Nush ce sa zic, m-ar tenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ema_mann Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 @borsulika: ce schuberth? s2? .. problema cu s2 e ca or sa scoata pe gama asta 2, varianta pro .. si atunci se merita sa iti iei acu s1 pro, s2 sau astepti s2 pro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Greutatea am adus-o in discutie pe langa alte aspecte pozitive pe care le-am descoperit la casca respectiva...pret/calitate mi se pare foarte ok. Marushin rs2 carbon am vrut sa-mi iau dar am renuntat din cauza problemelor pe care unii dintre prietenii mei le-au avut cu marca asta.. Uvex-ul este probat de mine personal in conditii extreme si nu mi-a parut niciodata rau ca il am... tuning .. eu ma descurc cu greutatea, si asta care o am nu m-a deranjat niciodata din punctul asta de vedere, ci m-a nenorocit la protectia vantului, cel putin la mine nu se pune problema greutatii pt ca nu fac performanta si nici nu is prea fragil sau mic, poate si asta conteaza daca ma deranjeaza greutatea sau nu. si am purtat un schuberth, nu drum lung cei drept, dar nu am simtit-o ca pe o povara.. recunosc ca acel carbon de zici tu nu am pus pe cap, dar dc nu e cea mai izolata, dupa aceasta patanie urata, greutatea cu si atat va cont mai putin .. fiecare persoana poarta ce incearca, de unde aude si cu ce prinde experienta, cine ii mai zice si ce alege si el .. eu am ajuns la asta dupa ce clar am vazut ca nu exisya o marca anume care sa le aibe pe toate.. Nu e vorba ca ai sau nu probleme...dar de ce sa nu prevezi? mai ales ca,suma pe care vrei sa o investesti iti si permite asta. Multa sanatate sa ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 @borsulika: ce schuberth? s2? .. problema cu s2 e ca or sa scoata pe gama asta 2, varianta pro .. si atunci se merita sa iti iei acu s1 pro, s2 sau astepti s2 pro ? Eu ma gandeam la s2, ca despre ala am citit... Dar m-ai cam bulversat acum, ma mai gandesc. As vrea sa ne lase dealerii sa probam la o tura castile, nu doar in magazin... Acolo imi place, imi sta bine etc, dar la drum observ ca baga mult curent - marushin ma face varza - vajaie consistent etc. Si am dat banii degeaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ema_mann Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 (editat) @borsulika: da, si eu as vrea lasat buletin si sa imi dea una o tura, chiar si sa fie un numai mai mare sau mai mic, ma chinui cu el sa-l bag sau sta putin mai larg dar tot imi dau seama si simt ceva pe pielea mea.. casca aia de probe care oricum tr toti sa aibe, ca na, nu desfac cate una noua ca sa riste sa nu o iei, sai sa fi obligat cu cagula .. dar eu nu am intalnit sau auzit de astfel procedura intr-un astfel de magazin, tot ce stiu e din pareri, opinii ale unora si altora si a unor posesori.. PS: seria 1 tot asa a inceput cu modelul standard 1, dupa care au facut pro-ul care e net superior, asa va fi si cu asta .. cauta comparatii intre schuberth s1 si s1 pro.. chestia e ca nu stiu la ce diferenta de timp scot seria pro, dar in nici un caz anu asta cand abea a aparut asta simplu, tr intai sa-l promoveze pe asta si testeze, ca sa il poata imbunatatii si asa apare s2 pro .. de aia nu stiu daca merita sa astepti, eu de exemplu am nevoie acum, si daca mi-as lua, as lua s1pro ca e varianta imbunatatita, s2 e noua si inca nu are feedbackul publicului, si dupa aia, peste ani, schimbat cu s2 pro daca vrei sa ramai fidel marcii. Editat Aprilie 14, 2012 de ema_mann Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Dupa a doua modificare ( adica al treilea look de cand e la mine) va prezint Perla Neagra : Naughty by nature . Sarbatori cu bine tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Arata super....perla neagra. Paste Fericit. Hristos a inviat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Addutza Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Salut , sunt serban si ma inscriu si eu la miss hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Salut , sunt serban si ma inscriu si eu la miss hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GERGELY Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 de zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate