yoyo_man Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Nici mie nu imi place de tine.pana data viitoare poate iti iei si motor.nu de alta,dar pe aici majoritatea avem motoare.restul,like u,doar taste. OK. Tu sa fii sănătos! Rog un moderator sa ștearga discuția asta aiurita dintre mine și George, cu scuzele de rigoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 OK. Tu sa fii sănătos! Rog un moderator sa ștearga discuția asta aiurita dintre mine și George, cu scuzele de rigoare. Agree. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Daca erai mai aproape poate te ajutam eu să scapi de ea... N-a fost sa fie. Nu-i bai. Cu rabdare o sa gasim noi oportunitati... Bani sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 stie careva daca ii vreo diferenta intre stopul de la Hornet PC41 2007 cu cel din 2011? am gasit ceva fain pe ebay cu semnalizarile integrate si mi-ar place mai mult sa fie integrate in stop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 stie careva daca ii vreo diferenta intre stopul de la Hornet PC41 2007 cu cel din 2011? am gasit ceva fain pe ebay cu semnalizarile integrate si mi-ar place mai mult sa fie integrate in stop atentie mare la chinezari ca intra apa in ele si is terminate...vorbesc din experienta Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 stie careva daca ii vreo diferenta intre stopul de la Hornet PC41 2007 cu cel din 2011? am gasit ceva fain pe ebay cu semnalizarile integrate si mi-ar place mai mult sa fie integrate in stop 2007 - 2010 e diferit fata de 2011 - prezent Daca tu ai Hornet 2009 iti trebuie asta: (click) Spor la shopping! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 ma intereseaza unu cu semnalizarile integrate si asta pare a fi stop simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 ma intereseaza unu cu semnalizarile integrate si asta pare a fi stop simplu Pare, dar nu e. Citeste descrierea lui, foloseste google translate daca nu ma crezi pe cuvant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 am folosit dar tradurecerea ii aiurea si franceza mea ii egala cu 0 » Post actualizat in 08 Mar 2015 18:56stai ca am dat sa traduc in engleza si ai dreptate. traducerea in romana nu pusca cu nimic. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Salut, Postez pentru un prieten care nu are cont aici, m-ar interesa plasticele laterale de sub sa pentru un PC 36, va rog PM cu numerul de telefon. Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kokane Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Buna ziua. De curand am demontat rezervorul (Honda hornet 2002) dar din pacate mi-a ramas un cablu de curent care "curge" de sub rezervor . Mi-am batut capul si eu si fratele meu si nu am nici cea mai vaga idee unde ar putea ajunge.Practi pleaca di centrul rezervorului si merge inspre șa si trece in partea dreapta pe sub coada rezervorului. Are in cap o mufa cu 2 gauri.Ma poate ajuta cineva? » Post actualizat in 03 Mar 2015 14:47 Sal de curand am demontat rezervorul (Honda Hornet 2002) dar din pacate nu am fost atent si nu am vazut de unde a iesit un cablu electric care pleaca di centrul rezervorului.Practic coboara spre șa si trece in partea dreapta catre baterie dar nu vad nici o mufa de conexiune in apropiere daca m-ati putea ajuta ca nu as vrea sa stric mai multe n-o fi cumva firul de la litrometru? desi ala parca are un singur piciorus...incearca totusi cu un manual s-o schema electrica sa cauti si gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teddyax Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 are cineva de vinzare o aripa fata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_117 Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Salut, De curand sunt si eu mandru posesor de Honda Hornet, si as dori sa stiu presiunea potrivita atat pentru roata din fata cat si pentru cea din spate Mersi si o zi faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 la mine zice ca 2.5 pe fata si 2.9 pe spate dar ii prea mult. eu de fel merg cu 2.1 fata si 2.3...2.5 spate. depinde daca is cu pasager sau fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Ma ajutati cu un manual pt PC 34 ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_117 Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Am inteles, mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 am si eu o intrebare. nu am motorul la indemana acuma ca sa verific. ca sa schimb antigelul, vasul de expansiune am vazut ca este in codita la Hornet PC41. Si din cate tin eu minte nu prea ai acces la el numai daca desfaci plasticurile. am dreptate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 am si eu o intrebare. nu am motorul la indemana acuma ca sa verific. ca sa schimb antigelul, vasul de expansiune am vazut ca este in codita la Hornet PC41. Si din cate tin eu minte nu prea ai acces la el numai daca desfaci plasticurile. am dreptate? Acces, ai daca dai saua jos, ma refer sa torni antigelul nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Ma ajutati cu un manual pt PC 34 ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 Ma ajutati cu un manual pt PC 34 ? Multumesc Ti-am trimis manualul pe email cu Wetransfer, in cazul in care nu ai primit mesajul, foloseste link-ul de mai jos: http://we.tl/4t9wAz93Uy (link valabil pana pe 23 Martie) » Post actualizat in 16 Mar 2015 15:14 am si eu o intrebare. nu am motorul la indemana acuma ca sa verific. ca sa schimb antigelul, vasul de expansiune am vazut ca este in codita la Hornet PC41. Si din cate tin eu minte nu prea ai acces la el numai daca desfaci plasticurile. am dreptate? Ai grija cu antigelul, nu trebuie amestecate tipuri diferite, plus ca daca nu a fost schimbat de mult si nu e cazul doar de a completa 50ml, ideal e sa golesti instalatia, sa o cureti cu apa distilata si abia apoi turnat antigelul nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 Stiti cumva daca busonul de la baia de ulei ii magnetic sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharpa Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 Salut dragi colegi.Mi-am facut curaj si am scos si eu viespea la o plimbare.Cum vremea nu ma ajuta saptamana asta(ploaie,vant,frig) , planuiesc sa o mai bibilesc un pic.Pentru inceput as vrea sa ii fac o curatare si sincronizare de carburatoare.Imi puteti recomanda va rog pe cineva care stie sa faca treaba asta din Bucuresti? Si cam care ar fi pretul ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 niste placute de frana spate PC34 sau PC36 pe unde gasesc? orice sugestie e binevenita pe PM. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quback Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Salut stie careva de unde as putea face rost de ghidon de genu asta se pot monta fara sa schimb furca,jug etc. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Salut stie careva de unde as putea face rost de ghidon de genu asta se pot monta fara sa schimb furca,jug etc. ? ai nevoie de 2 semighidoane de 41 mm si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate