iaco Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 Eu folosesc Motul 7100 10w40 . Subscriu. Am incercat 7100, 300v si Bel-Ray exs si nu s-a simtit nici o diferenta. Am ramas la 7100 pt ca are un pret super ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 Subscriu. Am incercat 7100, 300v si Bel-Ray exs si nu s-a simtit nici o diferenta. Am ramas la 7100 pt ca are un pret super ok va intreb deoarece in manual scrie 10w 30...si toata lumea zice 10w 40 full sintetic...acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 Iar vesnica discutie despre ulei?aveti toate informatiile si detaliile,cu discutii dedicate arhi-suficiente pe acest topic sau pe topicul dedicat.gizas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 va intreb deoarece in manual scrie 10w 30...si toata lumea zice 10w 40 full sintetic...acum... In ce manual? link ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Are cineva din Cluj un Hornet (2000 ~ 2004) de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 In ce manual? link ? Întâi completează moto la profil ca să ştim cu cine vorbim. Manualul de PC41 este câteva pagini mai în spate, pt clima din România 10w40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bocz Levente Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 (editat) Salut! Am un Honda Hornet 900 f Din 2001 cineva poate sa ma ajuta, unde gasesc Carena de radiator? Sau daca are cineva sa suna la 0743496092 Salut! Am un Honda Hornet 900 f Din 2001 cineva poate sa ma ajuta, unde gasesc Carena de radiator? Sau daca are cineva sa suna la 0743496092 Editat Februarie 19, 2017 de Bocz Levente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 https://www.olx.ro/oferta/carene-laterale-radiator-side-panels-honda-hornet-si-alte-naked-ID2qzfF.html#f5604337ba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bocz Levente Postat Februarie 19, 2017 Share Postat Februarie 19, 2017 Cine poate sa ma aiuta unde gasesc carene radiator honda hornet cb 900 f din 2001 ? Daca are cineva sau stie unde gasesc sunatimâ la 0743496092 » Post actualizat in 19 Feb 2017 14:19 Cine poate sa ma aiuta unde gasesc carene radiator honda hornet cb 900 f din 2001 ? Daca are cineva sau stie unde gasesc sunatimâ la 0743496092 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanduionut Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 (editat) Salut, Cine stie ma poate ajuta in urmatoarea problema: Mi s-a rupt unul dintre cablurile de la acceleratie, insa nu stiu sigur care (tur sau retur). Am atasat 2 fotografii (cablul rupt este primul pozitionat inspre maneta de frana) Multam fain ! Editat Februarie 21, 2017 de sanduionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 Are cineva un disc frana spate pt PC41 - 2008 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 daca vrea cineva sa se joace cu jiglerele principale la un hornet 98-99,am cumparat din greseala 4 bucati (102.5 x2 si 105 x2) nestiind ca modelu 2002 are alte marimi. Astea sunt cu o marime mai mare decat stock dar pt modelele 98-99. 30 de lei in bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Salut, Cine stie ma poate ajuta in urmatoarea problema: Mi s-a rupt unul dintre cablurile de la acceleratie, insa nu stiu sigur care (tur sau retur). Am atasat 2 fotografii (cablul rupt este primul pozitionat inspre maneta de frana) Multam fain ! Salut man, din cate vad in poza ta este cablul de acceleratie (sau cum ii zici tu tur). Cel de revenire (returul) este celalat. Dar ca sa ne dam seama 100% cum se manifesta? Nu accelereaza deloc sau nu revine la loc si ramane accelerata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanduionut Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 @danny_nt, Mersi de raspuns, dupa cum am scris si in prima postare cablul efectiv s-a rupt. Nu mai accelereaza deloc iar pentru comanda online trebuia sa confirm daca e cablu de tur sau de retur. Am rezolvat, ajunge vineri si il montez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Super. De curiozitate cat ai dat pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanduionut Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 90 + curier (produs de Vicma.es) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexumf Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Salutari, Astazi am schimbat uleiul si am dat prima tura... Cu aceasta ocazie insa, am descoperit o chestie enervanta pt care poate ma puteti ajuta voi cu o rezolvare: maneta de ambreiaj nu revine pana la capat...mai raman 2-3 mm de cablu pe care trebuie sa ii ajut eu sa revina (impinand maneta). Analizand problema am ajuns la concluzia ca vinovatul este arcul de la levierul care actioneaza ambreiajul si nu maneta. Se pare ca e prea slab. Stiti cumva cum poate fi schimabt acel arc? Levierul nu are nici un surub sus...imi pare ca trebuie sa desfac tot capacul ambreiajului sa ajung la el... » Post actualizat in 24 Feb 2017 15:41Am omis sa precizez ca viespea mea este din 2011..daca are vreo relevanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UrsuFlorin93 Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 salutare ... pentru nou sezon as vrea sa schimb cauciucele pentru horneta. Ma gandeam la un pilot road 4 , a mai pus cineva asa ceva pe hornet 2007 ? e multumit ? eu sunt la al 2-lea set de pilot road 4 pe hornet 2007.se merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Salutari, Astazi am schimbat uleiul si am dat prima tura... Cu aceasta ocazie insa, am descoperit o chestie enervanta pt care poate ma puteti ajuta voi cu o rezolvare: maneta de ambreiaj nu revine pana la capat...mai raman 2-3 mm de cablu pe care trebuie sa ii ajut eu sa revina (impinand maneta). Analizand problema am ajuns la concluzia ca vinovatul este arcul de la levierul care actioneaza ambreiajul si nu maneta. Se pare ca e prea slab. Stiti cumva cum poate fi schimabt acel arc? Levierul nu are nici un surub sus...imi pare ca trebuie sa desfac tot capacul ambreiajului sa ajung la el... » Post actualizat in 24 Feb 2017 15:41 Am omis sa precizez ca viespea mea este din 2011..daca are vreo relevanta Ironic, dar conform manualului.... e normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Jocul se regleaza. Nu ai surubul ala de ghidaj la maneta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexumf Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 ChrisRR: m-as bucura sa fie așa însă este vorba despre un "joc" la revenire nu la strângerea manetei... Danny, reglajul din maneta nu ma ajuta... as încerca să-l strâng pe cel de la levierul de jos însă ma tem sa nu fac vreo boacănă și sa uzez aiurea ambreiajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 salut,ma poate ajuta cineva de unde pot cumpara un kit de coborare (lowering kit )ptr un hornet model 2007 in sus ??eu am 1,65 si as vrea sa coboare saua putin mai jos...nu as vrea sa modific saua ..ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Mă poate ajuta si pe mine cu o chestie? Cum reglez frana pe spate? Acu nu prinde aproape deloc pana nu apas pedala pana jos, as vrea sa intre un pic mai devreme si mai ferm.mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 salut,ma poate ajuta cineva de unde pot cumpara un kit de coborare (lowering kit )ptr un hornet model 2007 in sus ??eu am 1,65 si as vrea sa coboare saua putin mai jos...nu as vrea sa modific saua ..ms Daca afli, anunta-ma si pe mine. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 O intrebare : Am o geaca de vara si cand o folosesc prinde miros de carburant. Mai am o geaca, dar e din piele si o folosesc mai rar, mai ales cand e foarte cald afara. Chestia asta se intampla din cauza ca nu sunt sincronizate carburatoarele si scoate vapori nearsi de benzina prin esapament? Mobra e un Hornet 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate