Sari la conținut

Honda Hornet

metaxa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:-) mulțumesc pt răspunsuri... mai rămâne o mică îngrijorare legată de vitezometru...

Nu-ți bate capul. Sau daca vrei sa ți-l bati, google it si vezi ca sunt ceva formule de calcul speciale pt acest tip de modificare. Sau si mai simplu, activezi pe tel gps-ul, urmaresti diferentele de viteza indicate de bord respectiv gps, si s-a rezolvat problema.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Legat de presiune, ca se discuta mai devreme, multora le place sa isi dea cu parerea legat de cat "trebuie"...

Dupa ce mi-am luat Angel GT-urile am intrebat Pirelli ce presiuni as putea pune pe circuit in ele, in ideea in care mai cresc ceva pentru mers pe strada.

Deci, concret, ce a spus Pirelli UK: 32 PSI (2.2 BAR)/34 PSI (2.35BAR). Daca e prea rigid spatele, se mai scade.

Diferenta de la 2.5/2.9 de pe bascula si presiunile recomandate, cel putin pe spate, este uriasa. Asta chit ca le mai cresc pentru strada cu ceva

Angel GT e si sport-touring pe deasupra; eu ma asteptam sa aud de niste presiuni mai mari...

Din motivul de mai sus, nu cred in ideea ca 2.5/2.9 e valabil la vreo motocicleta din asta. La una de touring, care are o greutate uriasa, poate merge.

La o motocicleta de 200kg sa pui aceeasi presiune mi se pare o greseala, mai ales, vorba unui coleg, pe drumurile noastre.

Ganditi-va ca se miscoreaza pata de contact cu cresterea presiunii. Aderenta scade.

Pe ploaie e altceva, acolo vrei sa ai pata de contact mai mica, ca sa eviti acvaplanarea, dar in situatiile comune nu are sens sa pui cat scrie pe bascula.

PS: Legat de scos catalizatorul... e un coleg care a facut asta. Nu as recomanda, decat daca vrei sa-i faci si mapare dupa. PowerCommander & stuff, dyno tune...

Care se uita pe YouTube/forumuri la montare de evacuari aftermarket full (care nu vin cu catalizator) stie ca fara mapare nu castigi decat zgomot.

Mai trist ar fi sa piarda putere, ceea ce nu e exclus pentru ca ECU-ul nu stie sa opereze in noii parametri.

Probabil o sa arunce benzina pe evacuare, de unde si pocniturile pe care le scot toate stifturile pe strada

Editat de FadeToBlack
Link spre comentariu

Din motivul de mai sus, nu cred in ideea ca 2.5/2.9 e valabil la vreo motocicleta din asta. La una de touring, care are o greutate uriasa, poate merge.

La o motocicleta de 200kg sa pui aceeasi presiune mi se pare o greseala

Eu nu am pus niciodata 2.5/2.9 si am Horneta din 2010.

M-am dat singur, cu pasager, cu bagaje.. pe soare, pe ploaie.. tare, incet.. tot tacamul (mai putin pe circuit).

Link spre comentariu

Ai 2 variante.

1. Cauti in dezmembrari moto prin tara. (nu iti va vinde nimeni decat bordul complet, inclusiv carcasa)

2. Cauti pe ebay. Aici poti alege varianta bordului complet sau doar a carcasei. Vezi si tu care iti convine mai mult la pret.

Link spre comentariu

Deci sigur merge si de pc36.. indica tot?

Eu nu pot sa iti spun decat de ce am vazut. Repet Hornet 2001 (pc34) cu bord de pc36. E al unui prieten. Functiona totul mai putin indicatorul benzina. Specific ca asa a fost adus in tara deja 'preparat', are inclusiv codita si stop de pc 36.

Link spre comentariu

nu stiu daca va merge vitezometrul

din ce retin cel de pe pc 36 este digital iar celacat este analogic

Sunt 4 tipuri de bord diferite la Hornet prima generatie:

1. bordul original de pe PC34

2. bordul pt varianta S

3. bordul upgraded, insa tot analogic pt PC36

4. bordul cu vitezometru digital pt PC36 (2005-2006)

» Post actualizat in 10 Oct 2017 16:48

Ai 2 variante.

1. Cauti in dezmembrari moto prin tara. (nu iti va vinde nimeni decat bordul complet, inclusiv carcasa)

2. Cauti pe ebay. Aici poti alege varianta bordului complet sau doar a carcasei. Vezi si tu care iti convine mai mult la pret.

Feedback-ul celor ce au luat de la chinezi e ca sunt foarte proaste.

Link spre comentariu

atentie, bord analogic nu e aceasi lucru cu vitezometru mecanic... la pc36 (2003 - 2004) vitezometrul e comandat de un motoras electric.

» Post actualizat in 10 Oct 2017 18:48

la pc34 e mecanic

Link spre comentariu

Baieti am dat jos parbrizul de pe horneata mea pentru ca nu imi place si joaca la viteza. Credeti ca iau ceva pe el?

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/511LhxvrDdL._SY300_.jpg

E ca asta doar ca nu asa fumuriu. Firma puig. Nu e spart sau ciobit

Link spre comentariu