Stephon Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Ma bucur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Grigule...nu-ti face probleme! asa se incinge Hornetul! Mai da si pe supraplin din cand in cand! sta mai mereu aproape de rosu in oras! Numai ca...la modelele dinainte de 2002 se mai arde si releul de incarcare din aceasta cauza! Bine...este si pus foarte post! Salutare! Ca bine le mai zici !! Ieri dimineata mi-a murit si mie releul, in drum spre munca, fix in buricul targului. Voi de unde v-ati cumparat relee ? Cel de la Honda este vreo 220euro . Ma dispera sa stau cateva zile fara motor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 vezi ca gasesti la dezmembrari! se potrivesc si cele de CBR! dar...vezi poate gasesti cu radiator! sfatul meu: taie-i firele si muta-l sub sha! le legi inapoi cu papuci si cu cabluri mai lungi si ai scapat de stres! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 la al meu intra termocupla cand acul de temperatura e fix la jumate! hmmm o fi fost mesterit de fostul proprietar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gombocka Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 La mine ajunge acul termometrului pana la jumatate in oras, si sub in afara (Model 2002). Cand ajung acasa trebuie sa ma uit unde e releul, sa nu am surprize ulterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) Plz. Help Unui prieten hornetist ii scapa ulei pe la garnitura din poza. (sagetile cu rosu) Stiti cumva despre ce e vorba, si cum se rezolva? Multumesc anticipat.... Sa ne vedem sanatosi la Brasov. Editat Mai 27, 2009 de stel_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gombocka Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Plz. HelpUnui prieten hornetist ii scapa ulei pe la garnitura din poza. (sagetile cu rosu) Stiti cumva despre ce e vorba, si cum se rezolva? Multumesc anticipat.... Sa ne vedem sanatosi la Brasov. Am constatat si eu ceva de genul. Mi s-a spus sa trag putin de suruburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Am constatat si eu ceva de genul. Mi s-a spus sa trag putin de suruburi. Si s-a rezolvat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Plz. HelpUnui prieten hornetist ii scapa ulei pe la garnitura din poza. (sagetile cu rosu) Stiti cumva despre ce e vorba, si cum se rezolva? Multumesc anticipat.... Sa ne vedem sanatosi la Brasov. O fi dat jos capacul si nu a schimbat garnitura (a pus-o pe aia veche inapoi). Daca prin strangerea surubelor nu se rezolva, trebuie dat jos capacul si pus alta garnitura, fie originala, fie decupata din ceva matereal special....asa cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 bre, lasati casa popoului si scoateti bondarii la /index.php?...0&start=110 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Asa, asa...haideti la Cluj la "Seth on Fire" sa ne intalnim noi, apicultorii cu albinele noastre.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 O fi dat jos capacul si nu a schimbat garnitura (a pus-o pe aia veche inapoi). Daca prin strangerea surubelor nu se rezolva, trebuie dat jos capacul si pus alta garnitura, fie originala, fie decupata din ceva matereal special....asa cred. Ms. de raspuns.... vedem noi ce se intampla daca il desfacem. El zice ca nu a desfacut niciodata capacul. Asa a cumparato. Multumesc inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 O fi dat jos capacul si nu a schimbat garnitura (a pus-o pe aia veche inapoi). Daca prin strangerea surubelor nu se rezolva, trebuie dat jos capacul si pus alta garnitura, fie originala, fie decupata din ceva matereal special....asa cred. Ca sa putem da capacul jos? tre sa scoatem uleiul din motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) Ca sa putem da capacul jos? tre sa scoatem uleiul din motor? daca-l culci pe lateral nu, in loc de garnitura poti sa pui linistit mastic. Editat Mai 27, 2009 de Grigu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 daca-l culci pe lateral nu, in loc de garnitura poti sa pui linistit mastic. Aham..... multumesc.... dupa ce rezolvam problema postez si aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 ..........mi-am pus alarma.....cu pager..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 ..........mi-am pus alarma.....cu pager..... scorpio? am si eu de un an. a fost vreo 9 mil si ceva dar crede-ma ca si-a scos banii. era sa raman fara motor de n ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 nope; ....n-am avut "finante" ( aia deja sunt finante, nu mai sunt bani... ) ptr. scorpio.... scorpio e de primit cadou....nu zic ca nu e alarma serioasa duamnefereste...dar e pentru premianti. am pus ceva taiwan de se cheama "mercury" dar care se pare ca percuteaza foarte bine si bate pana la 1000 m - 4,5 bulioane plus 1,5 bulioane instalarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 nope; ....n-am avut "finante" ( aia deja sunt finante, nu mai sunt bani... ) ptr. scorpio....scorpio e de primit cadou....nu zic ca nu e alarma serioasa duamnefereste...dar e pentru premianti. am pus ceva taiwan de se cheama "mercury" dar care se pare ca percuteaza foarte bine si bate pana la 1000 m - 4,5 bulioane plus 1,5 bulioane instalarea. am si o chinezarie d'asta pe aprilia dar papa bateria mama mama... plus ca pagerul e muci, s-a spart geamul la prima aruncare esuata de chei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 ....cum mi-o fi norocul..... io m-am gandit asa: alarma sta cuplata numai noaptea cand e acasa; acolo poate sa stea pe "mute"; uotzu vede ledu, ii da o palma, alarma nu suna....dar se aude in casa ! pagerul - din punctul meu de vedere - e de folosit numai pentru "parcarea de resedinta"; deci sta numai acolo - i-am luat pagerului si o husa din piele - in rest e suficienta telecomanda normala. .....dar pentru inceput - "primii 10 ani sunt grei; pana treci in anu` trei" - o las cu tzignalu` pus; sa vad daca haleste bateria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 bre, lasati casa popoului si scoateti bondarii la/index.php?...0&start=110 adaugat una bucata viespe din Tg.Mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamenia Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 ....cum mi-o fi norocul.....io m-am gandit asa: alarma sta cuplata numai noaptea cand e acasa; acolo poate sa stea pe "mute"; uotzu vede ledu, ii da o palma, alarma nu suna....dar se aude in casa ! pagerul - din punctul meu de vedere - e de folosit numai pentru "parcarea de resedinta"; deci sta numai acolo - i-am luat pagerului si o husa din piele - in rest e suficienta telecomanda normala. .....dar pentru inceput - "primii 10 ani sunt grei; pana treci in anu` trei" - o las cu tzignalu` pus; sa vad daca haleste bateria. Nu cred ca vreo problema. Si eu mi-am pus acu vreo 8 zile. Alarma e ok. Si nu consuma chiar asha mult bateria. Si la mine tot cadou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Asa, asa...haideti la Cluj la "Seth on Fire" sa ne intalnim noi, apicultorii cu albinele noastre.! Dap, poate-o punem d'un stup si polenizam cu alte specii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamenia Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Nu cred ca vreo problema.Si eu mi-am pus acu vreo 8 zile. Alarma e ok. Si nu consuma chiar asha mult bateria. Si la mine tot cadou. Si cred ca tot la Relu ti-ai pus alarma:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wakasaki_san Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) nope; ....n-am avut "finante" ( aia deja sunt finante, nu mai sunt bani... ) ptr. scorpio....scorpio e de primit cadou....nu zic ca nu e alarma serioasa duamnefereste...dar e pentru premianti. am pus ceva taiwan de se cheama "mercury" dar care se pare ca percuteaza foarte bine si bate pana la 1000 m - 4,5 bulioane plus 1,5 bulioane instalarea. aoeluu nu e cam scump , eu am dat 180 RON + 60 RON montajul , no offence man , e luata de aici www.okazii.ro, altfel chinezaria e super ok pana acum maine va mai intalniti , ca poate apar si eu prin zona ? Editat Mai 27, 2009 de wakasaki_san Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate