SAMIKU Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 salut imi spune careva ce baterie aveti pe motor adica cati amperi ca vreau sa schimb bateria si nu stiu ce sa comand mersi mult salut imi spune careva ce baterie aveti pe motor adica cati amperi ca vreau sa schimb bateria si nu stiu ce sa comand mersi mult am uitat sa spun moto este honda hornet de 600 model 2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Salutare de vinzare: - scarite spate Hornet 2002 ambele scarite - 100Ron - adaptoare scarite spate Hornet 2002 - 2006 - 130Ron Adaptoarele sunt noi Nr. contact: 0722356873 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornet_basic Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 salut imi spune careva ce baterie aveti pe motor adica cati amperi ca vreau sa schimb bateria si nu stiu ce sa comand mersi mult am uitat sa spun moto este honda hornet de 600 model 2001 salut! viespea mea e tot din 2001, eu inca am bateria originala, Yuasa (park asa se scrie) care e de 7 amperi, ai girja la dimensiuni sa nu te trezesti ca cea noua nu-ti incape! numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duku Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 salutare hornetisti-lor ma ajuta si pe mine careva cu un manual pt hornet 600 an 2000 ??? mersik -berea an pus-o la rece deja.............................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 salut imi spune careva ce baterie aveti pe motor adica cati amperi ca vreau sa schimb bateria si nu stiu ce sa comand mersi mult am uitat sa spun moto este honda hornet de 600 model 2001 Salut. Am avut originala YUASA, dar s-a dus si am luat EXIDE cod: YTX7L-BS la 110 RON. Bateria e super, sunt foarte multumit. Am cumparato de aici: /index.php?...p;hl=acumulator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) ma primiti si pe mine joi ?!?........cu viespea mea cea noua Editat Iunie 8, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dovlecel Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 salut ma poate ajuta cineva cu un manual de service pentru o Honda CB600F Hornet din 2008? n-am gasit decat manualul din 1998 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 salut. exista pe aici postata adresa cu un manual pt hornet 2007 in italiana, (manualul complet de service). deocamdata e singurul si cel mai bun pt ce ai tu. da-mi pm sa ti-l trimit direct cu mailul tau. ******************************************************************* uite si cateva pozne cu hornetzica mea pe undeva pe la bulgarieni din weekendul asta (i-am facut sedinta foto la malul marii) salut ma poate ajuta cineva cu un manual de service pentru o Honda CB600F Hornet din 2008? n-am gasit decat manualul din 1998 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 incearca si la www.motoonline.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dovlecel Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 multumesc de ajutor am gasit manualul in italiana aici: http://www.megaupload.com/?d=SC0IJRDN drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 mathe, cum stam cu aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mathe Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 mathe, cum stam cu aia? Salut, e vopsit azi sau maine ii pun plasa (depinde cat de bine e uscat) cum e gata ii fac fotografie si il pun pe posta. A iesit mai bine ca al meu pt ca lacul nu e extra lucios si o sa se asorteze mai bine cu plasticul de sub saua motocicletei , ma gandesc sa-l refac pe al meu cu tipul asta de lac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Aloha! ati pus careva pozele de data trecuta pe aici pe forum? aia cu castile pe masa mai ales ? Cristi, parca tu facusesi:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Aloha! ati pus careva pozele de data trecuta pe aici pe forum? aia cu castile pe masa mai ales ? Cristi, parca tu facusesi:D in pagina 220 le gasesti Salutare viesparilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 in pagina 220 le gasesti Salutare viesparilor! Ce chioara is, chiar ca da:)) si am mai trecut odata pe acolo prin pagina aia:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spankyro Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 abia astept sa se faca iar joi:P propun sa nu mai plecam asa devreme de la casa pop si sa stam pana la 9 acolo pt ca mai vin si intarziati si data trecuta au fost cativa am auzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 abia astept sa se faca iar joi:Ppropun sa nu mai plecam asa devreme de la casa pop si sa stam pana la 9 acolo pt ca mai vin si intarziati si data trecuta au fost cativa am auzit cine ti-a spus? o viespe? joia asta pe unde mergem? ramane tot Otopeni, Biker's? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Otopeni suna bine, iesim din oras, se aud broastele, liniste si pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Revin eu cu lista celor confirmati: 1. MetalWarrior + prietena 2. rookie22 3. serbi 4. george05 5. arlequin 6. danny_nt + prietena 7. cristigh 8. stel_ice + sotia 9. catamenia + prietena 10. candea_cipri + sotia 11. Stephon 12. cappac44 + prietena 13.grigu & pitica ? ( daca n-o taiem in Atena la o nunta - sper sa nu ) 14. hornet_basic + prietena 15. thea + prieten Cine ramane pentru 7-9 august si cine nu poate in acea perioada ce propune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Revin eu cu lista celor confirmati: 1. MetalWarrior + prietena 2. rookie22 3. serbi 4. george05 5. arlequin 6. danny_nt + prietena 7. cristigh 8. stel_ice + sotia 9. catamenia + prietena 10. candea_cipri + sotia 11. Stephon 12. cappac44 + prietena 13.grigu & pitica ? ( daca n-o taiem in Atena la o nunta - sper sa nu ) 14. hornet_basic + prietena 15. thea + prieten Cine ramane pentru 7-9 august si cine nu poate in acea perioada ce propune? 7-9 e perfect pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 pe la noi nu se gasesc horneturi de 250? ma gandesc ca daca baga astia A2 de la 18ani ar fi un motor destul de bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Nu am pomenit dar baga astia vtr urile de 250. Da noi, ustura si la buzunar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornet_basic Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 (editat) Revin eu cu lista celor confirmati: 1. MetalWarrior + prietena 2. rookie22 3. serbi 4. george05 5. arlequin 6. danny_nt + prietena 7. cristigh 8. stel_ice + sotia 9. catamenia + prietena 10. candea_cipri + sotia 11. Stephon 12. cappac44 + prietena 13.grigu & pitica ? ( daca n-o taiem in Atena la o nunta - sper sa nu ) 14. hornet_basic + prietena 15. thea + prieten Cine ramane pentru 7-9 august si cine nu poate in acea perioada ce propune? si pentru mine e perfect 7-9 august Editat Iunie 9, 2009 de hornet_basic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 ma primiti si pe mine joi ?!?........cu viespea mea cea noua tu vezi cum faci sa nu intarzii ca or sa te primesca sigur !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuxu Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 si pentru mine e perfect 7-9 august S-ar putea sa apar chiar si eu in datele astea, pe 6 ma intorc din Grecia...sa vedem daca nu mi se uraste de drumuri dupa 20 de ore de mers cu masina.... PS: Bine ai venit arycy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate