andrei belcic Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Cu ceva timp in urma, uitandu-ma pe Google Earth dupa un coclau apropiat de zona Militari, am vazut ceva ciudat, ca un circuit, in albia raului Arges. Azi am fost la locul respectiv sa verific. Spre surprinderea mea am gasit un circuit de motocross in toata regula. Cu vreo 5 trambuline, vibratoare, banane. Circuitul este abandonat. A crescut iarba pe el. Nu iti dai seama decat cand ajungi pe el. M-am invartit vreo ora in zona respectiva pana sa il gasesc. Dar, o data gasit, este foarte bine conturat. Accesul cel mai usor se face pe la iesirea Bolintin Vale de pe autostrada. Circuitul se afla intr-un fel de lac de acumulare abandonat. In filmare nu sunt pe circuit. Inca nu-l depistasem. Circuitul se afla inspre aval din punctul de filmare, spre directia cu nori. Ma gandesc ca e relativ aproape de Bucuresti si, pt cei ce locuiesc in nord-vestul Bucurestiului, se gasesc mai greu locuri cu ceva pante. Stie cineva ceva despre acest circuit? Cine l-a construit? De ce a fost abandonat? Pescari, ciobani, Hidroelectrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Interesanta gaselnita asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Coordonatele GPS sunt cele care apar in partea de jos a pozei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 44.455089 25.698459 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 17, 2010 Autor Share Postat Mai 17, 2010 N-am avut GPS-ul la mine dar, Google Earth-ul din calculatorul meu imi da coordonatele astea: N44.27.19.27 E25.41.55.97 De gasit lacul de acumulare e simplu. Mai greu e sa depistezi circuitul pe tapsanul respectiv. Sunt balti, balastiere, movile. Se poate ajunge pe autostrada si iesire la kilometrul 36 sau, mai direct, iesire spre Bolintin Vale. Dar, totusi, cine l-a constriut? Se vede ca s-a lucrat ceva. Si de ce a fost abandonat? Or fi tot cei de la TCS de la Ciolpani? Nu le-a mers treaba cu balastiera pe Arges si s-au mutat pe Ialomita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Imi pare doar mie sau seamana cu un omulet foarte bine dotat circuitu parasit de motocrossl? Cine stie, interesanta dilema cu circuitul. Ai un ochi bun, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Eu cred ca si astea au fost circuite de motocross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 17, 2010 Autor Share Postat Mai 17, 2010 Eu cred ca si astea au fost circuite de motocross Ha ha! Pai ce altceva?.... Adevarul ca si pe Arges parca eram in zona crepusculara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 cred ca este vorba de circuitul construit de cei de la CORSARUL ROSU acum ceva timp in urma, daca imi amintesc eu bine e desenat de adi raduta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Eu cred ca si astea au fost circuite de motocross Exact la Nazca m-am gandit si eu cand av vazut desenul... Ciudat, cel putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Eu cred ca si astea au fost circuite de motocross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 cred ca este vorba de circuitul construit de cei de la CORSARUL ROSU acum ceva timp in urma, daca imi amintesc eu bine e desenat de adi raduta... asa este, asa stiam si eu. ne-am dat pe circuitul asta (eu si un prieten) acum fro' 2-3 ani e fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Ar fi misto de mers in weekenduri,pus cortul pe malul apei,apoi tzopaiala pe circuit,baie in Arges,gratare,dat la peste,bere,bere, bere iar la final...bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 18, 2010 Autor Share Postat Mai 18, 2010 In afara faptului ca a crescut iarba pe el, circuitul e in stare foarte buna. Trambulinele sunt intacte. Doar bananele sau mai estompat. Dar astea se fac de la sine. Eu, din Militari, ajung mai repede aici decat la coclaul de pe cheiul Dambovitei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Si totusi trebuie sa existe un motiv bun pentru care traseul a fost abandonat, nu? Sau poate cel care l-a construit a plecat din zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Zona cu radiatii nucleare . Sunt ingropate in apropiere deseuri de la reactorul Magurele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 (editat) Vin c-un Geiger Oricum am de gand sa ma duc pe la Cerrnobil Editat Mai 19, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Zona cu radiatii nucleare . Sunt ingropate in apropiere deseuri de la reactorul Magurele . Vorbesti serios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Clar e serios omu... Aici si la Vadu (dupa cum zicea lumea pe alt forum) sunt cele mai importante zacaminte naturale de deseuri nucleare antropice... Feriti-va de zona... de-aia e si mai tulbure pe google earth, ca s-a iradiat satelitu' cand a trecut pe deasupra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 @smar2 stie care e treaba ! Aia care au aruncat radioactivele sunt oameni de stiinta , de aia le-au si pus acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Zona cu radiatii nucleare . Sunt ingropate in apropiere deseuri de la reactorul Magurele . Vrajeala, vrea sa se dea singur pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 @smar2 stie care e treaba ! Aia care au aruncat radioactivele sunt oameni de stiinta , de aia le-au si pus acolo . Dadada, la 30km de bucuresti si in albia Argesului. Sigur acolo le-au pus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_moto Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Din ce stiu eu, circuitul este facut in anul 2005/2006 de patronul firmei Corsarul Rosu pentru fiul lui Alex care in perioada aceea se apucase de motocross la Ciolpani si pentru a se putea antrena aproape de casa tatal lui a facut acest circuit care din cate stiu eu este desenat de Adrian Raduta. Circuitul a fost abandonat dupa aproximativ un an cand Alex s-a lasat de acest sport din motive pe care nu le stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Circuitul a fost abandonat dupa aproximativ un an cand Alex s-a lasat de acest sport din motive pe care nu le stiu. Tot din cauza radiatiilor,i-au mai crescut doua roti la motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 23, 2010 Autor Share Postat Mai 23, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate