Roberte Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Cunoaste cineva vrun service moto in brasov ( bun ? ) . Vreau o revizie complecta la Suzuki GS 500E, si care ar fi costurile in mare. este foarte vag ce zici tu acolo.. acel "bun" depinde foarte tare de cat de mult intri in motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poK Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Este adevarat ce spui. O sa merg dupa ce o inmatriculez , sa ii fac o revizie sa fiu sigur ca este buna de alergat. O intrebare legata de rar daca ma poate ajuta cineva. Care sunt actele necesare cand mergi la rar ? Motocicleta este adusa din Germania de la cumparatorul care am luat-o. Contractul de vanzare cumparare este intre mine si neamt , am brieful mic si brieful mare, maine merg sa o trec la impozit, mai este ceva de facut inainte de a merge la rar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Cunoaste cineva vrun service moto in brasov ( bun ? ) . Vreau o revizie complecta la Suzuki GS 500E, si care ar fi costurile in mare. uita de service-urile moto din bv, mergi la Loti in sacele, da-mi pm pt. nr de telefon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 Este adevarat ce spui. O sa merg dupa ce o inmatriculez , sa ii fac o revizie sa fiu sigur ca este buna de alergat. O intrebare legata de rar daca ma poate ajuta cineva. Care sunt actele necesare cand mergi la rar ? Motocicleta este adusa din Germania de la cumparatorul care am luat-o. Contractul de vanzare cumparare este intre mine si neamt , am brieful mic si brieful mare, maine merg sa o trec la impozit, mai este ceva de facut inainte de a merge la rar ? luarea in evidenta la fisc e dupa ce faci rarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poK Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Ok am inteles, stii cumva exact ce acte sunt necesare la rar ? Si daca trebe traduse briefurile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 (editat) Ok am inteles, stii cumva exact ce acte sunt necesare la rar ? Si daca trebe traduse briefurile ? nu trebuiesc traduse. acte necesare: http://www.rarom.ro/RO/article--Cum_s%C4%83_procedez_%C3%AEn_vederea_eliber%C4%83rii_C.I.V._pentru_vehiculele_care_au_fost_%C3%AEnmatriculate_%C3%AEn_UE--197.html Ar trebui sa-ti face programare pentru ca dureaza 2 -3 saptamani. Editat Septembrie 12, 2014 de Obed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Ok am inteles, stii cumva exact ce acte sunt necesare la rar ? Si daca trebe traduse briefurile ? eu am inmatriculat motor luat din italia. in afara de contractul de vanzare-cumparare, care era in 2 limbi, nu mi-au cerut sa traduc nimic. daca e coada la rar la brasov si te programeaza peste 1-2 saptamani, poti sa te duci la sfantu gheorghe. am inteles ca se misca mult mai repede lucrurile acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solitarul bv Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 Salutari. Stie cineva calitatea drumului dintre Gura Teghii din zona Siriu spre Terca-Lopatari-Manzalesti. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 Am ajuns doar din Nehoiu pana in Gura Teghii anul trecut, si ce pot spune ca, daca nu ai nevoie neaparat sa mergi acolo, nu o fa. Am crezut ca nu mai scapam cu masina intreaga, si era o dubita destul de mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poK Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Salutare baietii. Miercuri am obtinut programarea la RAR. Imi puteti spune faptic ce acte mai am nevoie pentru a merge cu dosarul la politie ? Dureaza mai mult de cateva minute sa o trec pe impozit , adica ma refer daca dureaza 1 zi sau 2 pana intru in baza lor de date. Am momentan contractul de vanzare-cumparare si brieful mic / mare care se vor schimba la rar. Va multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 (editat) La impozit ti-o inregistreaza pe loc, dureaza cateva secunde, vezi sa ai la tine fisa de inmatriculare sa iti puna pe ea viza. Vezi ca la RAR dureaza cam o saptamana sa iti elibereze cartea de identitate. Mai multe detalii: http://www.servicii-inmatriculare.ro/acte-necesare-inmatriculare-auto/ Editat Septembrie 15, 2014 de Obed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poK Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 1 saptamana pentru o carte de identitate? mi se pare exagerat de mult, pana la urma e o motocicleta, ar trebui sa mearga lucrurile mai usor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 (editat) Cartea de identitate (in luna mai cand am inmatriculat o masina) am primit-o pe loc ,nu am asteptat nicio saptamana cum spune cineva mai sus. A durat insa 10 zile sa primesc prin posta talonul de la Politie. Pe loc am primit o dovada, iar ulterior, pe adresa la care am inregistrat masina, cu Prioripost-ul am primit si talonul in original. Deci atentie mare pe ce adresa inmatriculezi caci acolo vine si talonul. Iar daca tu crezi ca fiind o motocicleta, deci ceva mai mic decat o masina sau altceva, si treburile ar trebui sa se petreaca mai repede, te inseli. Doar traim in Romania, si birocratia la noi este pe terenul ei. Am adus masina la care faceam referire mai sus din Germania. Mi-a luat acolo 1 (una) ora sa fac toate actele: talon, carte de identitate, numere rosii, asigurare (totul pe numele meu) iar in Romania mi-au trebuit 3 saptamani, doar de... e ROMANIA. Editat Septembrie 16, 2014 de valibogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 Stie careva starea drumului Rupea Odorheiul Secuiesc? E indicat Vanatori -Odorheiul Secuiesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 Se cauta programatori PHP, senior de preferat si experienta in Magento framework. Salariu atractiv. Firma se numeste Aim4Solutions. Daca intereseaza pe cineva CV pe privat. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 Cartea de identitate (in luna mai cand am inmatriculat o masina) am primit-o pe loc ,nu am asteptat nicio saptamana cum spune cineva mai sus. A durat insa 10 zile sa primesc prin posta talonul de la Politie. Pe loc am primit o dovada, iar ulterior, pe adresa la care am inregistrat masina, cu Prioripost-ul am primit si talonul in original. Deci atentie mare pe ce adresa inmatriculezi caci acolo vine si talonul. Iar daca tu crezi ca fiind o motocicleta, deci ceva mai mic decat o masina sau altceva, si treburile ar trebui sa se petreaca mai repede, te inseli. Doar traim in Romania, si birocratia la noi este pe terenul ei. Am adus masina la care faceam referire mai sus din Germania. Mi-a luat acolo 1 (una) ora sa fac toate actele: talon, carte de identitate, numere rosii, asigurare (totul pe numele meu) iar in Romania mi-au trebuit 3 saptamani, doar de... e ROMANIA. Cred ca am prins eu o perioada mai aglomerata de a durat o saptamana sa primesc cartea sau ii era lene lu' nea caisa de la RAR sa o faca pe loc si asa e, la mine a durat o luna de la cumparare la a avea numarul ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 Stie careva starea drumului Rupea Odorheiul Secuiesc? E indicat Vanatori -Odorheiul Secuiesc? Sal. Din vânători spre odorhei e o porțiune de 2-3 km de drum destul de rău. In rest e chiar ok drumul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 Stie careva starea drumului Rupea Odorheiul Secuiesc? E indicat Vanatori -Odorheiul Secuiesc? Am fost acum 2 saptamani dinspre Sighisoara spre Odorhei prin Vanatori si Cristurul Secuiesc iar la intoarcere am luat-o prin sate spre Rupea (Cata-Homorod) si nu mi s-a parut nimic deosebit, drum secundar tipic a la Romanishtan. Ai mai mare atentie in sate pe acolo am vazut ceva cratere. Pe nici o parte nu e pista dar nici hardenduro, facubil cu orice fel de motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Multam de replayuri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poK Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Buna ziua. Am fost la RAR astazi ( Brasov ) cu programare la ora 12 , bineinteles ca am intrat abea la ora 1:30, toate bune si frumoase, franele foarte inregula , becurile inregula, cauciurile marimile bune desi a avut de comentat putin la cel de pe roata de fata ca este uzat si a zis sa-l schimb, dar factura ma cam dat pe spate. Cu totul a fost 555 RON, iar cartea va iesi abea luni. Este vorba de modelul Suzuki GS500 E ( 1995 ) pentru cine doreste sa stie, m-am dus doar cu programarea , cererea pe care am primit-o la poarta si Brieful Mare netradus. O zi buna si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmdmitza Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 Da de stire cat te-a costat toata inscrierea.... carte talon numere asigurare....etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poK Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Am revenit. Am terminat cu inscrierea , am primit si numerele la 2 ore dupa ce am depus actele ( chiar m-am mirat ), costurile totale au fost urmatoarele. RAR: 555 RON ( ITP pe perioada de 2 ani de zile ) Fisa de Inmatriculare: 18 RON Asigurarea: 206 RON ( Pe numele meu pe durata de 6 luni ) la Astra Asigurari. Taxa talon: 37 RON ( La CEC Bank ) in incinta Politiei. Taxa Inmatriculare: 60 RON ( la Fisc ) in incinta Politiei , unde se plateste taxta de examinare pentru sala. Taxa Numere: 17 RON ( Nu am luat preferentiale ) Total: 900 RON. Asfalt uscat va doresc si sa ne vedem in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Salut, Stie cineva ceva despre această motocicletă? http://www.motopedia.ro/vanzari-motociclete/vand-LAVERDA-Strike-1999-3997.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 O sa fie mai complex cu piesele. In rest ..o clasica interesanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kremator Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Salutare! Poate sa imi recomande cineva un service bun din Brasov, unde sa pot face cate ceva la motoreta? (schimbat ulei motor, ulei furca, filtre, bujii...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate