Florynn Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 FZ6 este o motocicleta gandita pentru oras, pentru viteze relativ mici, pentru macinat in cutie... uleiul schimbat la 5000 km eu zic ca-i o prostie. La mine schimb intre 8000 si 10000 km. asa zic si eu. un 8000 ar fi f ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 10 000 ? ,poate daca bagi numai touring cu ea schimbi la 10 000 km,asa daca mai umbli si prin oras si ieseli cum fac eu,prefer sa schimb la 5000 km La stilul meu de mers, 10000 km pentru un schimb de ulei, cum spune cartea, mi se pare in regula. La Megane, cartea spune sa-i schimbi uleiul la 15.000. Crezi ca e mai bine sa schimbi la 7500? O cheltuiala inutila! Nu te-ai gandit ca, sfaturile astea, cu schimbatul uleiului la jumate de distanta fata de cat scrie in carte, sunt doar o sarlatanie a vanzatorilor de consumabile? Normal, ca ei vand dublu. Eu zic sa schimbati cum scrie la carte, ca nu gresiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geros1988 Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Hello, Am uitat sa mentionez si aici ca se vinde Pantera. Poate aveti cunostinte/prieteni interesati. Merita vazuta. Pentru orice intrebare nu ezitati sa ma contactati. Detalii aici: http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-fz6%20n-din-2006-460062.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Salutare, -As vrea sa-mi achizitionez un FZ6 Fazer(nu stiu cum se numeste varianta cu semicarena, probabil "S") si as vrea sa stiu cate ceva despre modelul incepand cu 2004.. -Consum, ciclistica, se simte vantul in casca daca am 1.75 ? Care sunt problemele cele mai des intalnite ? Eventual alte sfaturi de la voi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 eu o am pe a mea de aproape 2 luni de zile,nu am avut nici o problema cu ea,vorbesc despre modelul de fazer6 semicarenat din anul 2005,vantul in casca depinde ce parbriz ,ce casca ai si cu ce viteza mergi,pe orice motocicleta se simte,dar nu ca pa naked,consumul difera in functie de mers,eu am scos undeva la 5,3,asta in conditiile in care 192 de km i-am facut in afara orasului si restu i-am facut in oras,viteza de croaziera fiind intre 80-110 km/h,e o motocicleta foarte linistita,e foarte buna de oras si de asemenea si de iesiri,destul de puternica,98 cai iti sunt de ajuns,nu ai probleme in depasiri,trage ca o nebuna in ture mari,are cric central care e foarte bun Mi se pare ca modelul 2004 nu stiu ce probleme are,am citit pe aici la baieti dar nu stiu sa iti zic exact ce,citeste si tu celelalte postari mai pe la inceput si intelegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Este o motocicleta superfiabila. Singura problema care aparea in mode frecvent la modelele din primii doi ani de productie era senzorul de TPS care se schimba ori gratis (in tarile cu apa calda) ori contra cost (aprox 100 E). Dupa aia s-a recunoscut ca era defect de fabricatie, si daca nu ma insel, la modelele incepand cu 2006 nu mai apar astfel de probleme. Daca-ti vei lua un 2004-2005, cu siguranta a fost schimbat demult. Dar asta nu e o regula, ca saracia aia sa se strice... In rest, nu ai nimic de care sa te plangi. Daca iei una intretinuta, de duce de te plictisesti. Pe aici nu am citit nimic din care sa fi reiesit ca FZ6 are o problema majora la.. ceva. Ce s-a mai stricat pe la unu' sau pe la altu' su fost pur ghinioane sau uzuri datorita exploatarii. Ca pe orice naked, datorita pozitiei si a lipsei protectiei, te bate vantul... semicarena mai protejeaza un pic, dar nu suficient. Oricum, poti tine relaxat viteze de croaziera de 130-160. Mai poti imbunatati un pic protectia la vant si aspectul cu un set de carene intregi (daca-ti iei modelul Fazer), carene care te vor usura de vreo 2-300 E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Multumesc pentru raspunsuri baieti, luna asta va trebui sa ma decid.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Proaspat posesor de FZ6S. Pros: Acceleratie buna, motor silentios, pozitie confortabila in oras. Unghi de bracare decent, aerisire buna, suspensii placute. Motor cuminte in ture mici, fara peak-uri de putere neasteptate cand urci in ture serios. Cons: Ambreiaj cam tare si prinde foarte sus. Motor PREA SILENTIOS. Zici ca mergi cu motocicleta electrica. La ceva mai multi km pe autostrada a inceput sa ma doara poponeata, deci vreau sa retapitez saua cu ceva extra burete. Dupa juma de ora de mers in oras, incep sa-ti friga poponeata si picioarele de la caldura degajata de motor. De schimbat: Saua cu ceva cu mai mult burete (180-25RON). Parbrizul cu ceva de la Puig/Givi touring (75E). Tobele cu ceva aftermarket (aici om vedea cand om avea bani). M-am obisnuit foarte repede cu el, singurul meu gripe actual e legat de ambreaj care e... ciudat si iti oboseste mana in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geros1988 Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Sa stapanesti sanatos felina bogdan192 Pe seara careva la academie? Azi e ceva mai lejera ziua si am chef de o plimbare; stam si noi la un pahar de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Cons: Ambreiaj cam tare si prinde foarte sus. Motor PREA SILENTIOS. Zici ca mergi cu motocicleta electrica. ... singurul meu gripe actual e legat de ambreaj care e... ciudat si iti oboseste mana in oras. Ambreiajul are punctul de prindere reglabil, vezi rozeta din capatul manetei. Daca iti oboseste mana vezi sa nu mearga cablul prea greu pe camasa, trebuie curatat si uns, in conditii normale ambreiajul de Fazer mi se pare foarte usor de actionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctlnext Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Ambreiaj cam tare si prinde foarte sus. Am avut un fz6s iar acum am un s2 si la ambele ambreiajul este mai tare. La s i-am curatat camasa si tot la fel mergea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 (editat) La mine (S2) ambreiajul merge mai usor ca la CBF, iar mana nu m-a durut de dinainte de a curata cablul la CBF din care a curs noroi, poate e si o problema de obisnuinta insa comenzile la Fazer mi se par foarte precise (mai putin schimbatorul de viteze) si fix cat trebuie de ferme. Am fost la 2 dealeri Yamaha in Paris sa ma lamuresc cu farurile, unul singur a fost capabil sa imi spuna ca "daca e la fel ca T-max, care are aceeasi combinatie de becuri, poate sa imi comande kit de xenon cu bixenon, dar dureaza cateva zile". Nici unul nu a stiut sa imi spuna daca pot gasi garnitura respectiva de la faza scurta si nici codurile produselor care imi trebuie. O sa incerc luni in Rotterdam sau in Amsterdam, poate dau de careva mai priceput, ca as vrea sa imi pun pe scurta singur un kit de pe Honda (am un set nefolosit) si nu am chef sa zdrangane becul in soclu si nici sa improvizez garnituri. Editat Iulie 7, 2012 de AdrianB1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 -Joia trecuta am fost sa vad un fazer din 2004 in cluj..am ramas profund dezamagit, noroc ca nu m-am dus special pentru el, pentru ca aveam treaba in zona.. -Avand in vedere preturile si ca nu prea gasesc varianta semicarenata, cred ca voi opta pentru varianta N(an, minim 2004) -Sper ca la sfarsitul lui Iulie sau cel tarziu, sfarsitul lui August, sa ma alatur si eu comunitatii FZ6.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Spor! Vezi ca sunt cativa useri de pe aici care au FZ-urile la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Spor! Vezi ca sunt cativa useri de pe aici care au FZ-urile la vanzare. in cluj sint preturi mari la moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 in cluj sint preturi mari la moto -Am fost sa vad motorul asta: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-fz6%20fazer-din-2004-457248.html dar sa zicem ca nu este tocmai in mintile lui..nu vreau sa intru in detalii si sa fac reclama proasta.. -In schimb, am gasit motorul asta: http://www.okazii.ro/motociclete-yamaha/yamaha-fz6-a112835676 , care mi-a placut, chiar daca nu este semicarenat, dar trebuie sa mai fac rost de niste banuti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Cauta userul GOUL, el are un FZ6 interesant de vanzare. La fel si FLORIN_FZN. Cauta-le anunturile lor la BURSA, macar te duci si arunci un ochi. Fazerul ala cu numere de Anglia e demult timp la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geros1988 Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 (editat) -Am fost sa vad motorul asta: http://www.bikeshop....004-457248.html dar sa zicem ca nu este tocmai in mintile lui..nu vreau sa intru in detalii si sa fac reclama proasta.. -In schimb, am gasit motorul asta: http://www.okazii.ro...-fz6-a112835676 , care mi-a placut, chiar daca nu este semicarenat, dar trebuie sa mai fac rost de niste banuti.. Salutare, Daca te intereseaza varianta naked, am si eu mobra la vanzare: http://bikeshop.ro/m...006-460062.html Cand ai timp si chef ziua intre 9-18 sunt la munca in victoriei si poti sa vii sa arunci un ochi; sau poti s-o vezi seara cand ajung pe acasa; daca iti place si vrei s-o achizitionezi vorbim si de pret; daca nu spor la cumparaturi si sa stapanesti sanatos orice ti-ai lua. Super mobre FZ-urile Asfalt uscat tuturor Editat Iulie 10, 2012 de Geros1988 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Care aveti FZ6 Fazer, poate aruncati un ochi pe linkul de mai jos, sa dati o parere de ajutor /index.php?/topic/680647-scrisoare-de-la-ortenzia-si-marcel-zahaniciuc/page__view__findpost__p__3175043 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Iulie 14, 2012 Share Postat Iulie 14, 2012 Salutare , Am ajuns in punctul in care din pacate trebuie sa renunt la super motocicleta mea http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-fz6%20-din-2004-462988.html Pentru orice detalii va stau la dispozitie pe forum ,tel ,YM ,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iulie 14, 2012 Share Postat Iulie 14, 2012 In caz ca vinde careva un Fazer, poate da si de anuntul meu pe aici: Ma intereseaza o Yamaha FZ6 Fazer(cu semicarena) -Anul sa nu fie mai jos de 2005 -Fara accident, sau defecte optice -Sa nu trebuiasca investiti bani -Inmatriculata Ro -Sa fie modelul stock -Pot sa ofer 2400 Euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibel Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 masterus, pana la urma ai mai avut ceva probleme? la a mea se intampla cam la fel, la relanti scadea turatia pana pe la 600-800 turatii si cateodata murea; in sarcina se simtea ca parca ar trage cam greu si cu un zgomot ciudat de motor obosit.. asta mi s-a intamplat de cand am luat-o, de anul trecut (ea e din 2005), insa in ultima vreme se intampla tot mai des. noroc cu baietii de la hobbymoto (cta) -multumiri pe aceasta cale- care au bibilit-o, au schimbat TPS-ul, l-au reglat, filtrul de aer schimbat ca era cam sfarsit, si acu'... parca am alta mobra.. merge beton, m-am dat aseara vreo 3 ore cu ea si n-am mai patit rusinea, sper sa ramana prietena mea in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 masterus, pana la urma ai mai avut ceva probleme? la a mea se intampla cam la fel, la relanti scadea turatia pana pe la 600-800 turatii si cateodata murea; in sarcina se simtea ca parca ar trage cam greu si cu un zgomot ciudat de motor obosit.. asta mi s-a intamplat de cand am luat-o, de anul trecut (ea e din 2005), insa in ultima vreme se intampla tot mai des. noroc cu baietii de la hobbymoto (cta) -multumiri pe aceasta cale- care au bibilit-o, au schimbat TPS-ul, l-au reglat, filtrul de aer schimbat ca era cam sfarsit, si acu'... parca am alta mobra.. merge beton, m-am dat aseara vreo 3 ore cu ea si n-am mai patit rusinea, sper sa ramana prietena mea in continuare cum spuneam , merge perfect. de vina era furtunul de la epurator, care a fost probabil ciupit la vreu schimb de bujii , din neatentie . probabil, temperaturile inalte au facut ca fisura sa devina mai mare si astfel ralanti ul sa nu se mentina regulat.in sarcina mergea perfect.de aceea am exclus TPS ul mai ales ca am avut unul nou cu care l-am inlocuit pe cel vechi. se vand LEO VINCE /index.php?/topic/679993-evacuari-fz6-fazer/page__p__3163578#entry3163578 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibel Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 ok,masterus, dar sigur a fost si TPS-ul,doar e boala lor, mi-a mai zis cineva.. sunt curios la tine, sau la ceilalti care au fazer cum sta relantiul? eu il fixam ca la carte, la 1260 insa nu sta mereu pe acolo.. cam oscileaza, nu sta nemiscat, se mai duce la 1380, variaza intre valorile astea,chiar 1400 cateodata. la voi cum sta? e normal asa sau tre'sa fie punct? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Cine imi spune si mie, care sunt diferentele dintre modelul 2004 si 2005-06 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate