Caron Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Nu merge link-ul dat de tine. http://www.solomotoparts.com/Givi-440D-Clear-Windscreen-for-FZ6-07-09/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Hi guys, Postez intai aici . Cumpar FZ6 de preferat Fazer. Am vandut vechea motoreta un FZR600 si am hotarat sa-mi iau un FZ6. Cunosc foarte bine motoreta in special variata S2 Fazer. Am facut 13.000 km pe motoreta unui prieten . Am batut tara in lung si in lat cu ea. Mi se pare motoreta ideala pt drumuri lungi. So... vreau ca motoreta sa fie cat mai stock cu putinta. Nu ma intereseaza xenon, alte evacuari , etc. Ca si buget ce sa zic... depinde de la caz la caz. Rog seriozitate, ofer seriozitate. Daca aveti ceva oferte va rog prezentati-le. Pot fi contactat la tel 0742.102.313 / 0727.415.303 O zi buna in continuare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Salutare [...] lumea! Initial mi-am pus kit de xenon doar pentru farul de faza scurta si dupa 1-2 ani mi-am pus si la ala de faza lunga. La farul de faza lunga am pus un kit care se aprinde la faza scurta, sa nu mai fie motorul chior, si la faza lunga se misca becul sa lumineze mai mult. Inmatriculeaza moto, fa-ti rar-ul si dupa ce treci de rar, eventual faci si itp-ul, poti sa-ti pui. Eu mi-am facut itp-ul anul asta si nu am avut probleme cu xenoanele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Hi guys, Postez intai aici . Cumpar FZ6 de preferat Fazer. Am vandut vechea motoreta un FZR600 si am hotarat sa-mi iau un FZ6. Cunosc foarte bine motoreta in special variata S2 Fazer. Am facut 13.000 km pe motoreta unui prieten . Am batut tara in lung si in lat cu ea. Mi se pare motoreta ideala pt drumuri lungi. So... vreau ca motoreta sa fie cat mai stock cu putinta. Nu ma intereseaza xenon, alte evacuari , etc. Ca si buget ce sa zic... depinde de la caz la caz. Rog seriozitate, ofer seriozitate. Daca aveti ceva oferte va rog prezentati-le. Pot fi contactat la tel 0742.102.313 / 0727.415.303 O zi buna in continuare ! oi gasi om ca tine cand oi vrea sa imi vand blonda ? spor in gasirea unu fazer ingrijit ,incearca sa te incadrezi sa iei un s2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 sper intr-adevar sa gasesc un S2. acu depinde de ce oferte gasesc si peste ce oameni dau. cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 sper intr-adevar sa gasesc un S2. acu depinde de ce oferte gasesc si peste ce oameni dau. cele bune! Daca te uiti la Bursa, o sa gasesti Fazerul S2 al meu la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila_the_Hun Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Initial mi-am pus kit de xenon doar pentru farul de faza scurta si dupa 1-2 ani mi-am pus si la ala de faza lunga. La farul de faza lunga am pus un kit care se aprinde la faza scurta, sa nu mai fie motorul chior, si la faza lunga se misca becul sa lumineze mai mult. Inmatriculeaza moto, fa-ti rar-ul si dupa ce treci de rar, eventual faci si itp-ul, poti sa-ti pui. Eu mi-am facut itp-ul anul asta si nu am avut probleme cu xenoanele. Mersi. o am inmatriculata ITP facut tototot... trebuie doar sa gasesc un kit cu un bec H7 si unul H4 si sa il montez. Am gasit pe forumuri internationale cum sa fac din cablajul original sa mearga ambele faruri pe faza scurta, deci cred ca va fi ok. Chiar nu are nimeni un manulal de Haynes sau asemanator pt Fazer 04-06? Pe torente sau pe net nu gasesc. Am gasit doar ceva manual de service care e foarte technic nu prea "user friendly" si banuiesc ca e pentru modele de US Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 trebuie sa ma laud ca nu ma pot abtine,pun poze cu bugspoilerul cumparat de la un fost fazerist,l-am vopsit ca era negru,si acu l-am montat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 De unde luati de obicei uleiul ?ca momentan nu sunt in bucuresti sa pot merge la motul . Merci . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 (editat) http://www.moto-gear.ro/ulei-moto/ulei-moto/ulei-4-timpi-498.html eu am luat de aici, e magazinul serviceului de la cornu, unde lucreaza tery. Editat Aprilie 25, 2013 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 De unde luati de obicei uleiul ? Eu, de regula, cumpar uleiul Motul 7100 10w40 si filtru de ulei Mann MW 64 de la magazinele de piese auto staine. Am observat ca pretul e mai mic decat la magazinele dedicate moto. Pur si simplu, dau comanda la ei si, maxim a 2-a zi, le am. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felin Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 am cartea tehnica in pdf,fazer fz6 2004,daca aveti nevoie,contactati-ma pe mail,mess , robertrds@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Shepard : De pe ce site ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 am cartea tehnica in pdf,fazer fz6 2004,daca aveti nevoie,contactati-ma pe mail,mess , robertrds@yahoo.com Daca e in romana vreu si eu,daca e in engleza il am si eu,merci uli.iulian@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 exista varianta in romana? ce ar fi sa imprimam cartea tehnica si sa facem cheta iar apoi sa o traducem?? sunt cuvinte care pe care unii nu le stim chiar daca vorbim engleza si o vedem peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felin Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 este in engleza,dar nu mai stiu de unde am luat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Shepard : De pe ce site ? De pe nici un site. De la un magazin care comercializeaza piese pentru auto straine. Ia intra tu in unul, de pe strada, la voi im Ploiesti si intreaba daca aduc ulei Motul 7100 10w40 si filtru ulei Mann MW 64 sau ce ulei vrei tu. O sa fii surprins ca iti va aduce. Odata, mi-au adus in vreo 2 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Uitati AICI un site interesan, dar tot in engleza este documentatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Salutare tuturor! Daca cineva isi doreste un FZS din 2003, /index.php?/topic/688343-vand-yamaha-fzs-600-2003/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila_the_Hun Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 (editat) Are cumva cineva de vanzare...sau o vazut pe undeva topcase si sistem de montare pt Fazer '04? tot caut ceva folosit ca alternativa la sistem complet nou. Mersi de ponturi. Editat Mai 8, 2013 de Attila_the_Hun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Are cumva cineva de vanzare...sau o vazut pe undeva topcase si sistem de montare pt Fazer '04? tot caut ceva folosit ca alternativa la sistem complet nou. Mersi de ponturi. In afara de motocicleta, am eu topcase de 52 litri, placa si suport de prindere ca in poza, daca le vrei, suna-ma: 0744 955 955 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduph Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Salutari, Urmatoarea chestiune, la relanti si viteze mici merge cam in suturi, senzatia aia de lant cu burta doar pe o parte. Daca trag de gaz dispare problema, ma gandesc filtru de aer sau injectoare jegoase. Voi ce parere aveti? Kitul de lant schimbat sezonul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlbaCaZapada Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Salutare! Oameni buni, cu suflet bun (din Bucuresti)....as avea nevoie zilele astea, pentru cateva ore, de o cheie pentru filtrul de ulei HF303 (65mm, 14 laturi). Evident, vreau sa schimb uleiul Fazerului meu si nu reusesc sa urnesc filtrul. Mentionez ca am incercat sa scot filtrul si cu alte metode: descantece, ciocanel, cantecele, injuraturi, precum si alte minuni ale tehnologiei, concluzia fiind una singura: nu functioneaza fara cheie! Help? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Player1 Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 (editat) Daca nu te doare de filtru (si n-ar trebui sa te doara), se ia o surubelnita cu cap plat lunga, un ciocan, se aseaza perpendicular pe filtru, se fute 2-3 ciocane in capatul cu guma/plastic al surubelnitei pana intra dintr-o parte in alta in filtru si se misca in directia de desurubare. Cu grija sa nu rupi filetul baii. Astea fiind zise, daca barbaria asta nu functioneaza, e posibil ca filetul sa fie deja stricat. Editat Mai 12, 2013 de Player1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Metoda descrisa de Player e sfanta. Faci un pic de mozol pe jos, dar e ok. Si la strangere poti folosi o carpa si puterea mainii si aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate