Sari la conținut

Fz6 S/N

Urs_meloman
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Hi guys,

Postez intai aici .

Cumpar FZ6 de preferat Fazer. Am vandut vechea motoreta un FZR600 si am hotarat sa-mi iau un FZ6.

Cunosc foarte bine motoreta in special variata S2 Fazer. Am facut 13.000 km pe motoreta unui prieten . Am batut tara in lung si in lat cu ea. Mi se pare motoreta ideala pt drumuri lungi.

So... vreau ca motoreta sa fie cat mai stock cu putinta. Nu ma intereseaza xenon, alte evacuari , etc.

Ca si buget ce sa zic... depinde de la caz la caz.

Rog seriozitate, ofer seriozitate.

Daca aveti ceva oferte va rog prezentati-le. Pot fi contactat la tel 0742.102.313 / 0727.415.303

O zi buna in continuare !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare

[...]

lumea!

Initial mi-am pus kit de xenon doar pentru farul de faza scurta si dupa 1-2 ani mi-am pus si la ala de faza lunga. La farul de faza lunga am pus un kit care se aprinde la faza scurta, sa nu mai fie motorul chior, si la faza lunga se misca becul sa lumineze mai mult.

Inmatriculeaza moto, fa-ti rar-ul si dupa ce treci de rar, eventual faci si itp-ul, poti sa-ti pui. Eu mi-am facut itp-ul anul asta si nu am avut probleme cu xenoanele.

Link spre comentariu

Hi guys,

Postez intai aici .

Cumpar FZ6 de preferat Fazer. Am vandut vechea motoreta un FZR600 si am hotarat sa-mi iau un FZ6.

Cunosc foarte bine motoreta in special variata S2 Fazer. Am facut 13.000 km pe motoreta unui prieten . Am batut tara in lung si in lat cu ea. Mi se pare motoreta ideala pt drumuri lungi.

So... vreau ca motoreta sa fie cat mai stock cu putinta. Nu ma intereseaza xenon, alte evacuari , etc.

Ca si buget ce sa zic... depinde de la caz la caz.

Rog seriozitate, ofer seriozitate.

Daca aveti ceva oferte va rog prezentati-le. Pot fi contactat la tel 0742.102.313 / 0727.415.303

O zi buna in continuare !

oi gasi om ca tine cand oi vrea sa imi vand blonda ? :) spor in gasirea unu fazer ingrijit :),incearca sa te incadrezi sa iei un s2 :)

Link spre comentariu

sper intr-adevar sa gasesc un S2.

acu depinde de ce oferte gasesc si peste ce oameni dau.

cele bune!

Daca te uiti la Bursa, o sa gasesti Fazerul S2 al meu la vanzare.

Link spre comentariu

Initial mi-am pus kit de xenon doar pentru farul de faza scurta si dupa 1-2 ani mi-am pus si la ala de faza lunga. La farul de faza lunga am pus un kit care se aprinde la faza scurta, sa nu mai fie motorul chior, si la faza lunga se misca becul sa lumineze mai mult.

Inmatriculeaza moto, fa-ti rar-ul si dupa ce treci de rar, eventual faci si itp-ul, poti sa-ti pui. Eu mi-am facut itp-ul anul asta si nu am avut probleme cu xenoanele.

Mersi. o am inmatriculata ITP facut tototot... trebuie doar sa gasesc un kit cu un bec H7 si unul H4 si sa il montez. Am gasit pe forumuri internationale cum sa fac din cablajul original sa mearga ambele faruri pe faza scurta, deci cred ca va fi ok.

Chiar nu are nimeni un manulal de Haynes sau asemanator pt Fazer 04-06? Pe torente sau pe net nu gasesc. Am gasit doar ceva manual de service care e foarte technic nu prea "user friendly" si banuiesc ca e pentru modele de US

Link spre comentariu

trebuie sa ma laud ca nu ma pot abtine,pun poze cu bugspoilerul cumparat de la un fost fazerist,l-am vopsit ca era negru,si acu l-am montat

post-56511-0-86375200-1366812632_thumb.jpg

post-56511-0-05459900-1366812697_thumb.jpg

Link spre comentariu

De unde luati de obicei uleiul ?

Eu, de regula, cumpar uleiul Motul 7100 10w40 si filtru de ulei Mann MW 64 de la magazinele de piese auto staine. Am observat ca pretul e mai mic decat la magazinele dedicate moto. Pur si simplu, dau comanda la ei si, maxim a 2-a zi, le am.

Bafta!

Link spre comentariu

exista varianta in romana? ce ar fi sa imprimam cartea tehnica si sa facem cheta iar apoi sa o traducem?? sunt cuvinte care pe care unii nu le stim chiar daca vorbim engleza si o vedem peste tot

Link spre comentariu

Shepard : De pe ce site ?

De pe nici un site. De la un magazin care comercializeaza piese pentru auto straine. Ia intra tu in unul, de pe strada, la voi im Ploiesti si intreaba daca aduc ulei Motul 7100 10w40 si filtru ulei Mann MW 64 sau ce ulei vrei tu. O sa fii surprins ca iti va aduce. Odata, mi-au adus in vreo 2 ore.

Link spre comentariu

Are cumva cineva de vanzare...sau o vazut pe undeva topcase si sistem de montare pt Fazer '04?

tot caut ceva folosit ca alternativa la sistem complet nou.

Mersi de ponturi.

In afara de motocicleta, am eu topcase de 52 litri, placa si suport de prindere ca in poza, daca le vrei, suna-ma: 0744 955 955

post-56527-0-03378800-1368106568_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salutari,

Urmatoarea chestiune, la relanti si viteze mici merge cam in suturi, senzatia aia de lant cu burta doar pe o parte. Daca trag de gaz dispare problema, ma gandesc filtru de aer sau injectoare jegoase. Voi ce parere aveti? Kitul de lant schimbat sezonul trecut.

Link spre comentariu

Salutare!

Oameni buni, cu suflet bun (din Bucuresti)....as avea nevoie zilele astea, pentru cateva ore, de o cheie pentru filtrul de ulei HF303 (65mm, 14 laturi). Evident, vreau sa schimb uleiul Fazerului meu si nu reusesc sa urnesc filtrul.

Mentionez ca am incercat sa scot filtrul si cu alte metode: descantece, ciocanel, cantecele, injuraturi, precum si alte minuni ale tehnologiei, concluzia fiind una singura: nu functioneaza fara cheie!

Help?

Link spre comentariu

Vizitator Player1

Daca nu te doare de filtru (si n-ar trebui sa te doara), se ia o surubelnita cu cap plat lunga, un ciocan, se aseaza perpendicular pe filtru, se fute 2-3 ciocane in capatul cu guma/plastic al surubelnitei pana intra dintr-o parte in alta in filtru si se misca in directia de desurubare. Cu grija sa nu rupi filetul baii.

Astea fiind zise, daca barbaria asta nu functioneaza, e posibil ca filetul sa fie deja stricat.

Editat de Player1
Link spre comentariu

Metoda descrisa de Player e sfanta. Faci un pic de mozol pe jos, dar e ok. Si la strangere poti folosi o carpa si puterea mainii si aia e.

Link spre comentariu