Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Cati kilometri avea motocicleta cand aveai problema pe autostrada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Nu-mi aduc aminte exact. Cred ca in jur de 12-13k km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Deci uzura cutiei de viteze e aproape exclusa Cine stie ce s-o fi intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 veniti la smaeb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Nici mecanicul nu a stiut ce sa-mi spuna. Poate din cauza caldurii fiind in jur de 40 grade afara, posibil peste 55 la nivelul asfaltului. La care adunam caldura degajata de motor, sub 130km/h nu am mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 are idee careva cum pot scoate cateva pete de vopsea dupa o geaca textila ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Nitrodiluant sau acetona mai buna si freci cu un betigas de curatat cu vata in cap (bune si alea de urechi). Daca simti ca e prea tare, amesteci nitrodiluantul cu un pic de apa. La final, dai cu o perie cu niste detergent sa cureti bine zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 salut nu stiu unde sa caut partile din modelul nostru de motocicleta (de ex: un surub care lipseste, o clema, chesti marunte) stiam ca exista cva de genu cu OEM PARTS dar nu gasesc.daca stie careva mi-ar fi de mare ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Am o curiozitate,de multe ori cand vreau sa o scot pe N (pe liber) imi tot sare pedala de cateva ori din a 2a in 1a cand o dau in sus iar imi sare in a 2a si si dupa aia reusesc sa o pun pe N.In concluzie vreau sa zic ca pedala de viteze e foarte sensibila si imi intra foarte repede dintr-o treapta in alta trecand de N. Vreau sa va intreb e normala chestia asta sau am eu piciorul mai greu si trec de N? Ce ulei de motor folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Ce ulei de motor folosesti? Sincer nu stiu ce ulei este inauntru,deoarece am luat-o acum cateva luni dintr-o concesionarie si inca e inca in garatie.Nu am umblat deloc inauntru,daca vrei fac o poza la garatie dar e in italiana si scrie cum mi-a fost data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 salut nu stiu unde sa caut partile din modelul nostru de motocicleta (de ex: un surub care lipseste, o clema, chesti marunte) stiam ca exista cva de genu cu OEM PARTS dar nu gasesc.daca stie careva mi-ar fi de mare ajutor ia legatura cu userul ottoMan el iti poate face rost de piese OEM pt mobra ta. vad ca la profil ai gs500 asta e topicul de yamaha FZ6 uite si link catre topicul cu piese OEM pt yamaha /index.php?/topic/686827-piese-oem-yamaha-cele-mai-bune-preturi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Paste fericit !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bzsa Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 salutare colegi, ma paote ajuta cineva cum sa setez ceasul de bord, am montat bateria si nu mai stiu cum sa reglez ceasul. problema e ca nu mai gasesc nici manualul sa ma uit... ma gandeam sa intreb aici poate ma puteti ajuta multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Paste fericit.Salut te referi la ora de pe bord nu?Dacă da ți apăsat cele două butoane pt câteva secunde și atunci va începe sa clipească ora.Set pentru ora și Reset pentru a trece mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 (editat) salutare colegi, ma paote ajuta cineva cum sa setez ceasul de bord, am montat bateria si nu mai stiu cum sa reglez ceasul. problema e ca nu mai gasesc nici manualul sa ma uit... ma gandeam sa intreb aici poate ma puteti ajuta multumesc salut, uite aici 1) Turn the key to "ON." 2) Push the "SELECT" button and "RESET" button together at least two seconds. 3) When the hour digits start flashing, push the "RESET" button to set the hours 4) Push the "SELECT" button, and the minute digits start flashing 5) Push the "RESET" button to set the minutes 6) Push the "SELECT" button and then release it to start the clock. Editat Aprilie 13, 2015 de finu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlbaCaZapada Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 salut nu stiu unde sa caut partile din modelul nostru de motocicleta (de ex: un surub care lipseste, o clema, chesti marunte) stiam ca exista cva de genu cu OEM PARTS dar nu gasesc.daca stie careva mi-ar fi de mare ajutor Pt Yamaha, ai aici un link unde poti vedea schemele explodate si codul pieselor (selectezi anul, modelul moto si voila!): http://www.internationalmotoparts.com/oemparts/#/c/yamaha_motorcycle/parts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 fain siteul mersi fato Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlbaCaZapada Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 fain siteul mersi fato Cu placere :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobarazvan Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Salut, cine stie cum as putea sa desfac bordul la Yamaha FZ6n din 2005, am probleme cu el, nu se mai vad cifrele clar pe display Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Nu prea se desfac. Se schimba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlbaCaZapada Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Salut, cine stie cum as putea sa desfac bordul la Yamaha FZ6n din 2005, am probleme cu el, nu se mai vad cifrele clar pe display Eu am modelul S si la mine in principiu e cam asa: desfac suruburile de la parbriz (la mine sunt 5 la numar) si dupa ce dau jos parbrizul sunt alte 2 suruburi in care e prins bordul. Presupun ca e similar si pt N. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 daca nu se vad bine cifrele inseamna ca display-ul e pe duca,cristalele din display nu mai au putere asa cum a zis si colegu mai sus ar trebui sa cauti un alt bord sau daca se poate sa schimbi display-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobarazvan Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 As fi vrut sa il desfac sa vad daca pot face ceva, de exemplu si la masina am avut aceeasi problema la display, dar l-am desfacut, curatat si de atunci merge perfect. cred ca intrase praf sau mizerie si de aceea imi facea probleme. Dupa cum am citit pe forum si la fz6 posibil sa fi intrat in trecut apa ca am vazut ca sunt mai multi posesori care au avut problema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Cum sa-l dai jos de pe motor stiu dar cum sa-l desfaci nu stiu,oricum ar trevui sa aiba niste suruburi cleme de prindere care tine partea din fata cu cea din spate. Pentru a ajunge la bord uite aici la pag 119 http://www.fazer-hispania.com/manuales/5vx-28197-11.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobarazvan Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Bordul l-am dat jos dar ma interesa un instructaj ceva pentru al putea desface Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate