Robert Rmh Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 (edited) Ce pret roadtech 01? Edited June 30, 2018 by Robert Rmh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AzoiteiAndrei Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 930 lei in oferta, dar cauciucul spate are dot 4216. Stiam de chestia asta - cei de la care le-am luat m-au anuntat inainte sa le trimita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
john17 Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Astazi a implinit 70000km. Sanse s-o vand vreodata? Slabe, spre 0! Daca are de 2x km care se cer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexfz Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Multi înainte, mai poate încă pe atat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoC Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Salutare! Dupa mult timp m-am intors inapoi la prima ,,dragoste''! Am gasit-o intr-o casa din Caraiova cu doar 3000 de km la bord si nu am putut rezista...asa ca... din nou calare pe FZ6 S Fazer-2006. Bineinteles ca primul lucru pe care l-am facut a fost sa o accesorizez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AdrianB1 Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Cat mai e un set de genti si suporti pentru Fazer? Eu inca reusesc sa ma descurc cu topcase de 46 de litri si eventual o geanta pe seaua pasagerului, dar e cam la limita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Rmh Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 incearca si un tankbag de 25-35 litri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoC Posted August 1, 2018 Share Posted August 1, 2018 Cat mai e un set de genti si suporti pentru Fazer? Eu inca reusesc sa ma descurc cu topcase de 46 de litri si eventual o geanta pe seaua pasagerului, dar e cam la limita. De la Kappa/Givi pretul variaza intre 300 si 400 de euro genti plus kit de prindere, dar pot ajunge si la 500/600 euro daca optezi pt Hepco Becker. Eu am dat 100 de euro pt kit si am luat de pe olx gentile laterale Kappa cu 850 de lei(aproape noi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
john17 Posted August 11, 2018 Share Posted August 11, 2018 Am tot vrut sa postez o chestie nitel ciudata care mi s-a intamplat, dar mereu m-am luat cu altele: Am schimbat recent bujiile la Fazerul meu. Cele vechi ochiometric sint ok, nu mi-au cauzat nici o problema, doar ca nu stiam nimic despre ele (spre rusinea mea nu am umblat la ele de cand am luat mobra). Cu noile bujii (Denso) merge f bine, parca ar avea reprize un pic mai bune de la turatii joase, insa turatia de ralanti a scazut cu 50-100 rpm. Inainte era cam cu tot atata peste manual, acum e fix unde trebuie. Nu pricep, oare niste bujii uzate ar putea mari ralantiul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AdrianB1 Posted August 11, 2018 Share Posted August 11, 2018 Nu, sigur nu bujiile. Si nici nu au efecte pe care sa le simti daca alea vechi nu erau in stare atat de proasta incat sa fi mers tare, tare prost. Singurul caz in care bujiile maresc turatia e daca ai 2 seturi de bujii per cilindru si aprindere duala. Am asa ceva (nu pe moto) si diferenta e de vreo 100-150 rpm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
john17 Posted August 11, 2018 Share Posted August 11, 2018 Nu dai nimic legat de aer, "balangani" radiatorul daca n-ai mana de shut de buzunare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
john17 Posted August 11, 2018 Share Posted August 11, 2018 Asta e MOCICLETA, nu ragalie! Pe bune, am schimbat atunci doar bujiile si antigelul. Fara rezervor dat jos, n-am umblat la nimic care sa aiba legatura cu alimentarea cu aer sau benzina. Acuma daca distanta intre electrozii bujiilor e mai mare scanteia va fi si ea mai mare (solicitand suplimentar bobina), asta e singura chestie care ar putea explica fenomenul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annicolae Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Buna seara, Doresc sa achizitionez si eu o frumusete de FZ6N 2005 in mintile ei. Ofer 2400-2500eu. De preferat in Bucuresti sau in apropiere. Pm pentru detalii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YamaIGI Posted August 16, 2018 Share Posted August 16, 2018 Dorești stok sau cu îmbunătățiri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
john17 Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 A schimbat cineva intinzatorul lantului de distributie? As avea nevoie de unul defect pt studiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandruMa Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 Eu l-am schimbat, o sa ma uit sa vad daca il mai am pe cel vechi (desi nu cred). Ce anume presupune studiul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
john17 Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 (edited) Examinare vizuala + masuratori. E nedistructiv L-ai inlocuit cu oe sau ai pus mecanic? Edited August 30, 2018 by john17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandruMa Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 Nu-l mai am pe cel vechi. A fost inlocuit cu unul cu acelasi cod, reglaj automat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
john17 Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 Merci oricum. Am comandat unul mecanic, sa vad ce si cum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoC Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Caut tobe sport pt fz6 2004-2006, second hand. Daca are cineva, sunt interesat. Deasemenea am un set de crash bar - Kappa negre, pt FZ6, ca noi, un Bug spoiler original Yamaha negru modificat sa poata fi montat impreuna cu bug spoilerul si un set de crash pad - Rizoma, unul putin zgariat, pt ca si-a facut f bine treaba la o cazatura de pe loc. preturile "de vara" pt posesori de pe forum. Le vand pt ca am pus carene plastic. » Post actualizat in 18 Oct 2018 13:41Multumesc user Motomus, Tobele au ajuns si sunt perfecte! Akrapovic FZ6 S 2006. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanadu Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Salutare, Spune-mi te rog daca bug spoilerul mai este si cat doresti pe el, am un crash bar de la Givi asemanator cu cel din pozele tale. Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adicris Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Caut tobe sport pt fz6 2004-2006, second hand. Daca are cineva, sunt interesat. Deasemenea am un set de crash bar - Kappa negre, pt FZ6, ca noi, un Bug spoiler original Yamaha negru modificat sa poata fi montat impreuna cu bug spoilerul si un set de crash pad - Rizoma, unul putin zgariat, pt ca si-a facut f bine treaba la o cazatura de pe loc. preturile "de vara" pt posesori de pe forum. Le vand pt ca am pus carene plastic. » Post actualizat in 18 Oct 2018 13:41 Multumesc user Motomus, Tobele au ajuns si sunt perfecte! Akrapovic FZ6 S 2006. Salutare! Ma intereseaza pe mine crash barul de la Kappa. Ma poti contacta la 0728278880. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoC Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Salutare, Spune-mi te rog daca bug spoilerul mai este si cat doresti pe el, am un crash bar de la Givi asemanator cu cel din pozele tale. Multumesc Salut Bug spoilerul este disponibil, este cel original yamaha si se potriveste cu crash bar givi. Pret 200 lei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanadu Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 Multumesc mult RoC pentru bugspoiler, montaj si ajutorul cu surubul malefic de la crash bar. Un om extraordinar, recomand cu caldura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoC Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 Acum 2 ore, Xanadu a spus: Multumesc mult RoC pentru bugspoiler, montaj si ajutorul cu surubul malefic de la crash bar. Un om extraordinar, recomand cu caldura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts