MAILM4N Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Maine la Arc ,se baga cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
picatalin Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Salut, sunt Catalin. De vreo luna sunt si eu un mandru posesor de naked. Rosu. Bine v-am gasit pe toti si sper se ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jcata Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 mai vine cineva joi la academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 Azi de dimineata,mi s-a aprins un beculet pe bord,cred ca primul,care indica uleiul ,sau al 2-lea ,nu sunt sigur caci eram f obosit .dupa 9 ore de munca ... Cine poate sa imi dea un sfat?ccred ca raman fara ulei ...s-a aprins apoi s-a stins dupa 20 m. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B_Bogdan Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 joja de ulei e pe partea dreapta a motorului daca nu ma insel. poti verifica destul de usor nivelul uleiului cu ajutorul ei, daca nu... orice service moto ... !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Azi de dimineata,mi s-a aprins un beculet pe bord,cred ca primul,care indica uleiul ,sau al 2-lea ,nu sunt sigur caci eram f obosit .dupa 9 ore de munca ...Cine poate sa imi dea un sfat?ccred ca raman fara ulei ...s-a aprins apoi s-a stins dupa 20 m. Multumesc, Ai sigur nivelul scazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Zilele astea iau salariul ,ce fel de ulei folositi si imi recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Salutare, am un parbriz de Fazer 2004 in stare f buna , pe cine intereseaza 200 lei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Motul Sintetic 1560 ,unde gasesc si eu ?(sper ca am inteles bine de la fostul proprietar) Merci , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) de ce nu bagi motul 7100 ? 10w40, doar esti un reisar don' edd intreaba la MyMoto, au preturi bune la ulei. gen 7100 165 ron 4 litri Editat Septembrie 17, 2010 de Frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Am luat direct de la motul romania,85 ron litru ,nush de ce is asa scumpe.ca mai multi mi-au spus ca trebuia sa fie mai ieftin ...la fel si la my moto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 (editat) salut, am un ghidon de vanzare. este nou, l-am luat de la Florin inainte sa vopsesc mobra dar nu am mai apucat sa il montez. modelul este negru, de la Baracuda. cei interesati sunt rugati sa imi dea PM (intru mai rar aici de cand m-am transferat la enduro Editat Septembrie 21, 2010 de cojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 (editat) Hai sa anunt si aici. Imi vand motorul. Fazer din 2003, 47 000 km, cumparata in 2003 de la Yamaha Romania. Motorul vine cu parbriz inalt Givi, topcase Givi traffic si alarma cu pager. Pret 2800 euro, negociabil. Poze gasiti aici : http://www.pro-bike.ro/forums/index.php/to...-fazer-an-2003/ Editat Septembrie 21, 2010 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neaorin Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Salut, Am un Fazer din 2002 (FZS600) la care in ultimul timp am observat un zgomot ciudat, care se intampla mereu cam intre 3500 si 3700 de ture, si in accelerare si in franare. Este un zornait fin, ca si cum ai pune niste bile de rulment pe o tava si ai legana-o usor. Zgomotul nu este puternic dar sesizabil, si se intampla doar in acea plaja de turatii. Ce ar putea sa fie? cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogus Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Noting cred ...si am mea face..dar pana pe la 5000 dupa aceea se linisteste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 @neaorin Pune-i o toba galagioasa si ai scapat de zgomotul de "bile" Acum nuj ce sa zic, sa fie oare de la distributie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neaorin Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Si eu tot la ceva de la distributie ma gandesc. Va trebui sa merg la cineva mai priceput ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Vazand motocicleta ASTA, m-au cam luat niste ganduri necurate. Vreau si eu sa-mi pun furca up-side-down. Vad ca asta din link pare a fi furca de Ducati Monster. Eu ma gandisem initial la furca de Yamaha R1 '99-00 si tot ce implica asta (janta si cauciuc pe 120, discuri, juguri etc). Ati gasit pe undeva o converise de genul, unde a pus cineva asa ceva pe Fazer, care au fost pasii, daca totul cade fix pe fix sau mai trebuiesc facute niste adaptari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 Vazand motocicleta ASTA, m-au cam luat niste ganduri necurate. Vreau si eu sa-mi pun furca up-side-down. Vad ca asta din link pare a fi furca de Ducati Monster. Eu ma gandisem initial la furca de Yamaha R1 '99-00 si tot ce implica asta (janta si cauciuc pe 120, discuri, juguri etc). Ati gasit pe undeva o converise de genul, unde a pus cineva asa ceva pe Fazer, care au fost pasii, daca totul cade fix pe fix sau mai trebuiesc facute niste adaptari... Nu te chinui sa pui furca up-side... cauta arcuri progresive, isi fac treaba destul de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Saptamana viitoare,caldura mare!!!deci o plimbare memorabila ca de sfarsit de sezon ?anyone ? Transfagarasean ? daca nu o fi deja zapada ) ne luam lanturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Salut, Am un Fazer din 2002 (FZS600) la care in ultimul timp am observat un zgomot ciudat, care se intampla mereu cam intre 3500 si 3700 de ture, si in accelerare si in franare. Este un zornait fin, ca si cum ai pune niste bile de rulment pe o tava si ai legana-o usor. Zgomotul nu este puternic dar sesizabil, si se intampla doar in acea plaja de turatii. Ce ar putea sa fie? cu respect Posibil sa fie de la intinzatorul lantului de distributie. Daca el e de vina o sa vezi ca se amplifica zgomotul in timp - o sa iti faca asa pe o plaja mai mare de turatii. In cazuri rare poate sa fie doar blocat si merge deblocat - il scoti si il intinzi si il strangi la maxim de cateva ori. Daca nu functioneaza corect pe strangere si intindere, trebuie schimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogus Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Am si eu o intrebare de incepator si habarnist in mecanica! De cand a dat frigul motorul parca nu mai trage la fel! Cu cat este mai frig sau/si umed afara cu atat urca mai greu in turatii dupa 160km. Defapt cam cand a inceput sa se raceasca (acum 2 3 sapt)am schimbat filtrul stock cu unul DNA dar nu am sincronizat inca carboratoarele. Nu inteleg care ar fi problema.. e normal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Si eu am patit la fel cu ea cand plecam la temperaturi de 3-4 grade. Cat era rece, motorul nu avea deloc vlaga, dar dupa ce se incalzea, tragea normal. La tine chestia asta e posibil sa fie si din cauza filtrului de aer sport, eu aveam filtru stock pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogus Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 Cred ca m-am lamurit cu problema de mai sus! Ceva de genul pateam cu DACIA ) cand era frig afara...Pana nu puneam un carton in fata radiatorului (la drum lung) nici macar relantiul nu putea sa si-l tina, pur si simplu nu se putea incalzii motorul. Motoarelor nu cred ca le place aerul rece si umed. Defapt daca stau bine sa ma gandesc un tovaras cu un GSX din 2000 aveam ceva probleme pe timp ceata ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Hai sa anunt si aici. Imi vand motorul. Fazer din 2003, 47 000 km, cumparata in 2003 de la Yamaha Romania. Motorul vine cu parbriz inalt Givi, topcase Givi traffic si alarma cu pager. Pret 2800 euro, negociabil. Poze gasiti aici : http://www.pro-bike.ro/forums/index.php/to...-fazer-an-2003/ Valabil doar ca pretul a scazut la 2500 euro FIX. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate