GiorGio Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 (editat) Cred ca multi dintre voi au patit asa ceva Click Editat Iunie 11, 2010 de GiorGio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Da, am patit asta, se intampla zilnic de zeci, poate sute de ori numai in Bucuresti, dar motociclistul a gresit dpdv al condusului preventiv.. eu nu's nici pe departe usa de biserica, dar ala nu a tras direct pe banda, ci a intrat relativ incet, avea timp motociclistul sa incetineasca, sa ramana in spatele lui. Eu, unul, nici n-as fi incercat sa ajung in dreptul SUV-ului, din cauza ca era incadrat oarecum intre benzi (primul semn ca vrea sa se bage), si din cauza modului in care a plecat de la semafor (destul de tare, asta ar fi fost al doilea semn ca vrea sa se bage - "se grabeste").. Pe de alta parte, judecand dupa minimul de franare/eschiva a motociclistului, cred ca era cu privirea in alta parte, de-aia n-a avut timp de reactie.. Nu zic ca soferul SUV-ului nu e vinovat, dimpotriva, si eu l-as fi calcat pe cap in locul motociclistului.. spun doar ca e unul din sutele de accidente care puteau fi evitate cu putina atentie din partea motociclistului. Parea destul de ok, sper ca daunele sa fi fost minore (atat personale, cat si dpdv al echipamentului si mobrei).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Motociclistului trebuia sa-i fie clar ca daca a dat de-un bengos d'asta "grabit'' care intalneste pe banda lui pe altul nu o sa puna frana , ci o sa il depaseasca si o sa-i ia fata, in probabilitatea cea mai mare. Plus ca, atunci cand ala a tras de volan, motociclistul era in unghiul mort. Este treaba de experienta si ani de condus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motozoom Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 o situatie foarte des intalnita si de mine , iar ca intotdeauna soferul vine cu replica...."nu te-am vazut" si alta faza care ma dispera .. cand cineva incetineste si semnalizeaza sa faca stanga ..cel din spate depaseste din scurt, fara sa se asigure si bineinteles fara sa mai semnalizeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Plus ca, atunci cand ala a tras de volan, motociclistul era in unghiul mort. Chiar daca era in unghiul mort , soferul doar stia ca are un motociclist in spate si chiar daca nu-l vedea , putea sa-l auda . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stlk Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Unghi mort clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Chiar daca era in unghiul mort , soferul doar stia ca are un motociclist in spate si chiar daca nu-l vedea , putea sa-l auda . De ce crezi ca soferul stia de existenta motociclistului ? Aaaa..... tobele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Retardat clar! si cat era la stop era intre benzi apoi pe a'ntaia apoi pe-a doua.. eu cand vad retarzi de'stia nehotarati bag degetul mare in claxon pana trec... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KBooM Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Tocmai din cauza la idioti dinastia mi-am instalat azi un claxon care cu siguranta se aude ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GiorGio Postat Iunie 11, 2010 Autor Share Postat Iunie 11, 2010 stau si ma gandesc acum, daca la viteza de 30km/h aproximativ s-a intamplat asta dapoi la vro 100km/h pe vrun drum national sau chiar mai rau daca nu ai echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Retardat clar! si cat era la stop era intre benzi... Cred ca te referi la motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kosm!n Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Faza tipica! Si mai tipica fiind reactia soferului .... "ce ma !! mi-ai zgariat masina! de unde sa te vad ....ia-ti basculanta poate o sa te vada si ochii mei aia de om retard!! " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Faza tipica!... Aia in care motociclistul se strecoara printre masini? Sau aia in care motociclistul se hotaraste sa accelereze, desi se apropia o trecere de pietoni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charlie_root Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Cred ca te referi la motociclist. amandoi o fo retarzi. si ala cu gipanu si viteazu pe doo roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 (editat) Cred ca te referi la motociclist. Pai motociclistul macar s-a hotarat sa treaca pe-a doua imediat si sa ramana acolo (il iertam), conservarul s-a pus pe-a doua cu fenta.. P.s Nici mie nu prea-mi place sa ma bag intre masini. Cand se face verde la stop si pleaca masinile de pe cele doua benzi.. e cam naspa'. Ma bag numai daca ma grabesc la baie .... Editat Iunie 11, 2010 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Dupa ce te rade unu ca asta chiar ca te grabesti la baie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 amandoi o fo retarzi. si ala cu gipanu si viteazu pe doo roti. E, uite asa este corect sa judecam lucrurile. Toti ne strecuram printre masini, nimeni nu merge perfect legal, dar trebuie sa si recunoastem asta. Nu putem arunca mereu vina pe altii, iar pe noi doar sa ne victimizam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charlie_root Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 (editat) E, uite asa este corect sa judecam lucrurile. Toti ne strecuram printre masini, nimeni nu merge perfect legal, dar trebuie sa si recunoastem asta. Nu putem arunca mereu vina pe altii, iar pe noi doar sa ne victimizam. pardon onorabile, dati-mi voie stimabile, eo nu ma bag printre masini, nu depasesc pe dreapta, merg cu motoru fix ca si cum as merge cu masina, la locu meu pe banda mea. fac zilnic minim 30km prin oras si n-am avut nici o neplacere mergand in stilu asta old school. buninteles nu-s deloc cool. azi un dobitoc pe motor cu nr de suceava (nush ce dreak cauta astia prin cluj) m-o depasit pe dreapta pe mine care mergeam pe banda 1 in spatele unui troleu care se apropia de trecere de pietoni. imbecilu o depasit pe dreapta si troleu, noroc ca nu er nimeni pe trecere. evident ca pizdokanu moldovean si altii laureati ai premiilor darwin "selectia naturala" nu vor face mare cariera pe doo roti. Editat Iunie 11, 2010 de charlie_root Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 pardon onorabile, dati-mi voie stimabile, eo nu ma bag printre masini, nu depasesc pe dreapta, merg cu motoru fix ca si cum as merge cu masina, la locu meu pe banda mea.fac zilnic minim 30km prin oras si n-am avut nici o neplacere mergand in stilu asta old school. buninteles nu-s deloc cool. azi un dobitoc pe motor cu nr de suceava (nush ce dreak cauta astia prin cluj) m-o depasit pe dreapta pe mine care mergeam pe banda 1 in spatele unui troleu care se apropia de trecere de pietoni. imbecilu o depasit pe dreapta si troleu, noroc ca nu er nimeni pe trecere. evident ca pizdokanu moldovean si altii laureati ai premiilor darwin "selectia naturala" nu vor face mare cariera pe doo roti. Se vede că nu eÂşti din BucureÂşti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 azi un dobitoc pe motor cu nr de suceava (nush ce dreak cauta astia prin cluj)... pizdokanu moldovean... Vis-a-vis de aspectul asta, hai sa-ti spun o faza: Cineva, ardelean de la mama lui, s-a apucat sa se plimbe cu masina prin Cluj. Si sa vezi injuraturi ce si-a luat omul, pentru ca la masina avea numere de Bucuresti si tuturor li se parea ca el conduce ca un bucurestean cu figuri. Pana la urma nu a mai rezistat si s-a dat jos din masina la unul si i-a vorbit pe graiul lui, iar ala a ramas blocat. ... Imi plac mult ardelenii, deci sa nu intelegi gresit cele scrise mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Eu sunt in egala masura si motociclist si automomobilist asa ca am pretentia ca pot emite o parere obiectiva: Soferii este dobitoci, mai ales posesorii de Logan proaspat spalate, posesoarele de Peugeot, onanistii cu BMW-uri noi care merg cu 30km/h cu farurile aprinse si nu in ultimul rand cretinii si cretinele cu gipane si SUV-uri. Taxi-uri, no comment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 (editat) Se vede că nu eÂşti din BucureÂşti. clar! ii dorim sa mearga din militari in colentina la ora 18... cand sunt 38 de grade... Cand vezi un ametzit la volan, nu te dai mai jmecher decat el... Mesaj completat cu farurile aprinse ha, macar de-ar merge.. dar nu e asa... Eu merg tot timpul cu farurile aprinse cu masina si faza lunga cu moto.. mai bine sa ma injure unul ca tine, decat sa-mi zica "nu te-am vazut"... Editat Iunie 11, 2010 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Eu sunt in egala masura si motociclist si automomobilist asa ca am pretentia ca pot emite o parere obiectiva: Soferii este dobitoci, mai ales posesorii de Logan proaspat spalate, posesoarele de Peugeot, onanistii cu BMW-uri noi care merg cu 30km/h cu farurile aprinse si nu in ultimul rand cretinii si cretinele cu gipane si SUV-uri. Taxi-uri, no comment! Auzi...?! Dar la motociclisti nu vezi nicio problema, nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 (editat) ha, macar de-ar merge.. dar nu e asa... Eu merg tot timpul cu farurile aprinse cu masina si faza lunga cu moto.. mai bine sa ma injure unul ca tine, decat sa-mi zica "nu te-am vazut"... La moto esti obligat prin lege sa mergi cu farul aprins si in oras dar cu auto nu, astia merg asa din basini, sa vada tot cartierul ca a iesit parvenitul prin cartier. Mesaj completat Auzi...?! Dar la motociclisti nu vezi nicio problema, nu-i asa? Dar la automobilisti nu vezi nici o problema? Problema cu mobristii este ca accidentele lor sunt mai spectaculoase pentru ca de regula se lasa cu mortaciuni. Atat mobristii cat si conservarii provin din aceeasi societate de cakat in care traim, prin urmare procentul de prostie la ambele categorii este apropiat dar ceva mai mic la mobristi pentru ca apare si instinctul de conservare. PS: Cati mobristi ai vazut sa vorbeasca la telefon in timp ce conduc (eventual cu o mana)? Editat Iunie 11, 2010 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KBooM Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Eu in locu motociclistului nu depaseam erau 2 chestii care mi se par suspicioase : 1 Ala avea SUV, si astia cu tractoare se cred superiori din cauza marimii 2 Mergea pe doua benzi, deci clar ca soferu era paralel cu condusu Deci era suspicios omu ca o sa faca o prostie pana la urma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate