Lolo_ID Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 (editat) Cheie "tiganeasca" de 10/11 de BMW mai am dar nu dau de ea. Cand o voi gasi am sa postez o poza (sper sa nu fi facut "picioare"). Nu intotdeauna ai sa gasesti chei in targ (eu ma refer doar la chei din trusele de scule ale motocicletelor). Editat Octombrie 17, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Nu, nu sunt neaparat din trusa de scule a fabricii, dar sunt scule folosite in perioada contemporana motocicletelor vechi, anii 20-60. Ma rog, am dat pe o fixa de 14 de la Facom 20 de lei acum 3-4 zile, dar vreau sa spun ca otelul din care a fost fabricata cheia pare fara moarte. Nu lucrez neapărat cu ea, dar imi place sa o vad pe panou. La fel cum imi place sa vad si alte scule vechi, unele sutite de la un unchi mecanicos, ma introduc in atmosfera retro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Am cel putin 5 truse de scule ca si aceasta, dar doar 3 complete. Cea din poza este in starea cea mai buna, celelalte avand husele afectate de acidul de la baterie. Da, stiu ca cea din poza nu e completa, am sculele imprastiate pe toata moshia. Nu am mai stat sa o completez pentru poza. Poza mai tarziu, nu pot sa o atasez acum. Mesaj completat Iaca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Foarte frumoasa trusa. Cheia olandeza si levierul apropiat ei se aseamana cu cele din trusa de scule ce a echipat unele modele de Simson. Trusa asta s-o pui in vitrina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Hehe... Trusa, exact cum se vede in poza respectiva, sta in sufragerie in vitrina printre multe alte piese rare sa mi se bucure oichiu mai in fiecare zi. Cat despre restul cheilor care nu sunt in trusa.... le folosesc cu drag ca sa nu se plistiseasca si sa nu le ia rugina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Am cel putin 5 truse de scule ca si aceasta, dar doar 3 complete. Cea din poza este in starea cea mai buna, celelalte avand husele afectate de acidul de la baterie. Da, stiu ca cea din poza nu e completa, am sculele imprastiate pe toata moshia. Nu am mai stat sa o completez pentru poza. Poza mai tarziu, nu pot sa o atasez acum. Mesaj completat Iaca... Cheia aia cu levier la un capat sa dovedit a fi cel mai bun levier al meu.L-am gasit la un an dupa ce am cumparat MZ-ul 175 ,intr-o frumoasa trusa din foaie de cort ,impreuna cu celelalte chei si cu jegul de rigoare.Da vad ca la tine este semnul MZ-ului si pe dunga si sus si jos,peste tot.Firesc sa fii mindru de ea.Sa o privesti voios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 (editat) a mea cheie respectiva,s-a rupt chiar la capat.gheara.am fortat-o doar cu mana. poza jos.prima scula Editat Octombrie 20, 2010 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 sa va arat si eu cateva scule gasite prin motoretele avute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Cutitul , cheia de 17 si surubelnita cu maner rosu nu apartin niciunei truse de scule moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Cutitul , cheia de 17 si surubelnita cu maner rosu nu apartin niciunei truse de scule moto. ÂŞtiu. Dar sunt scule vechi si le foloseau la astea. Deci, practic tot din trusa apartine (chiar dak nu originale de moto) Mesaj completat app... caiula aia de piele(care nici aia nu face parte din trusa de scule) cum intru si eu in posesia uneia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 /index.php?...697&st=1500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 eu stiu ca reconditionistii sunt tipicari si perfectionisti dar tu ii intreci pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Cheie "tiganeasca" de 10/11 de BMW mai am dar nu dau de ea. Cand o voi gasi am sa postez o poza (sper sa nu fi facut "picioare"). Nu intotdeauna ai sa gasesti chei in targ (eu ma refer doar la chei din trusele de scule ale motocicletelor). Cheia de care vorbeam e marca HEYCO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Cheia de care vorbeam e marca HEYCO Lolo,am cumparat azi din targ,o cheie ,nu stiu de cat este,dar scrie pe ea Ford USA.Si o mica franceza de 150 mm,tot vechitura.La panou cu ele.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 In functie de forma cheii, materialul din care a fost fabricata si felul in care a fost fabricata, cea de Ford, poate fi valoroasa. Franceza de 150mm se cam gaseste prin toate targurile insa e "de pus pe panou" (ca si cea de Ford ,de altfel) fiind o cheie pe care o poti folosi mai pe la toate suruburile de pe o motocicleta. Eu caut doar chei originale de IJ (cele din trusa de scule a IJ-ului 49). Celelalte chei, din trusele de scule ale diferitor motociclete, pe care le am au ajuns intamplator in posesia mea (cumparandu-le tot din targuri) doar pentru ca sunt fabricate dintr-un material de foarte buna calitate, rezistente la "munca". Vrem poze cu cheile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 cateva chei din trusa de scule a voshodului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 De ce sa nu avem si noi un topic asemanator cu cel al colegilor cu motociclete clasice ! Deci , scule,accesorii, "divaisuri" pentru a va usura treaba cand faceti reparatii la comunistele voastre ! voi ce scule, originale,home made si accesorii aveti pentru comunistele voastre ? Eu am 2 prese pentru volanta de mobra / hoinar , una cu filet exterior care se infileteaza in magnetou si una home made , facuta dintr-o flansa o piulita si un surub ,tot pentru magnetoul de la mobra. Mai am cheia-levier pentru toba de esapament , cheia fixa de 19 originala din trusa mobrei , cheia fixa de 13x17 . Si desigur, pompa originala pentru roti,cam ruginita,dar va primi ingrijiri Mai am o presa pentru magnetou , facuta dintr-o flansa de teava pentru diverse magnetouri de scutere. Tre' sa-mi fac neaparat o presa pentru extragerea pinionului de pe ambielaj , ca m-am saturat de ciocanit cu dalta. O sa revin maine cu poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Cumpar scule originale de Voshod! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 De ce sa nu avem si noi un topic asemanator cu cel al colegilor cu motociclete clasice ! Deci , scule,accesorii, "divaisuri" pentru a va usura treaba cand faceti reparatii la comunistele voastre ! voi ce scule, originale,home made si accesorii aveti pentru comunistele voastre ? Eu am 2 prese pentru volanta de mobra / hoinar , una cu filet exterior care se infileteaza in magnetou si una home made , facuta dintr-o flansa o piulita si un surub ,tot pentru magnetoul de la mobra. Mai am cheia-levier pentru toba de esapament , cheia fixa de 19 originala din trusa mobrei , cheia fixa de 13x17 . Si desigur, pompa originala pentru roti,cam ruginita,dar va primi ingrijiri Mai am o presa pentru magnetou , facuta dintr-o flansa de teava pentru diverse magnetouri de scutere. Tre' sa-mi fac neaparat o presa pentru extragerea pinionului de pe ambielaj , ca m-am saturat de ciocanit cu dalta. O sa revin maine cu poze ! am eu presa pentru acel pinion. am si presa pentru blocul motor demontat-montat. sunt de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 am eu presa pentru acel pinion.am si presa pentru blocul motor demontat-montat. sunt de vanzare. Poti pune poze cu ele si preturi ? Multam ' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 cheile din trusa de scule a voshodului, si cred ca mai sunt cateva dar nu le am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 am eu presa pentru acel pinion.am si presa pentru blocul motor demontat-montat. sunt de vanzare. si eu as fi interesat de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 am eu presa pentru acel pinion.am si presa pentru blocul motor demontat-montat. sunt de vanzare. si eu as fi interesat de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 cheile din trusa de scule a voshodului, si cred ca mai sunt cateva dar nu le am ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 presa pentru pinionul de pe ambielaj: dispozitiv montat-demontat bloc motor: dupa caz se foloseste "piulita centrala" deasupra sau sub acea placa, de asemenea si suruburile cu cap fluture sunt pt. depresat, iar prezoanele pt. presat ambielajul in bloc. pret 50 lei ambele + posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate