Sari la conținut

Vreti Sau Nu Benzi Desenate-n Revista Um ?


Bunicul
 Share

Postări Recomandate

:smoke: In urma intrebarilor insistente ale unor amici (dar si ale unor cititori) ma vad nevoit sa incerc un mini-sondaj de opinie pe tema oportunitatii reluarii benzilor desenate (ori cartoons, ziceti-le cum vreti) in revista Univers Moto - disparute dupa circa 20 de episoade, din simplul motiv ca le faceam in regim de munca patriotica :lol: (moca, adica). Astept voturile, dar si opiniile voastre - pot fi si injuraturi, nu ma supar, cu conditia sa fie argumentate! :laugh: Gusturile nu se discuta, asa ca faceti va rog abstractie ca erau aprobate de editorii (mai nemtzi decit mine..) ai Motor Presse, ori ca in 1991 imi apareau primele desene, in revista "PS-Das Sportmotorrad".

 

Toate bune, va astept! :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci "bunicul" este florin nae ? mie imi plac desenele, motoarele (monsterul, gixxerul, kawa, etc) sunt bine reprezentate, personajele (inclusiv pisica & soricelul) sunt haioase, un singur lucru ar trebui schimbat: niste scenarii mai haioase. cauta bancuri cu motociclisti si incearca sa le faci o adaptare grafica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DAAA, vrem! Chiar ma gandeam sa scriu o scrisorica prin care imi exprimam aprecierea. Matza e super tare. Si ca sa vedeti cu cata atentie le urmaream, la un moment dat, intr-un episod, la o masa, aparea unul care semana cu Mathe Szabolcs. :cheers: Cred ca cel mai tare episod a fost ala cu demonstratie pentru drepturile motociclistilot. Sau cand au plecat gagicile cu scuterele electrice la supermarket.

Deci, eu unul chiar mai vreau....

Semneaza: Partidul Desenelor Animate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Era una dintre primele pagini pe care le citeam. Ma amuzau. Oricum mata era cea mai tare! Daca desenati in continuare dar fara mata, nu are nici un rost! :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daaaaaaaaaaaaaaa,desenati'o pe Janel!!!!!

Ahhh,stai ca e a e la ML ;)

:kick: Fara Janel (desi-i simpatica, nu-i chiar de benzi desenate... :D ), ca altfel poate-s acuzat de hartzuire interredactionala si iar incep topicurile alea...stiti voi care! :eek:

 

Toate bune :crack:

 

Era una dintre primele pagini pe care le citeam. Ma amuzau. Oricum mata era cea mai tare! Daca desenati in continuare dar fara mata, nu are nici un rost! :(

:kick: Matza Aurica (care-i acum de fapt in concediu-n Bahamas) vrea, din pacate, cite un bax de kitecat de fiecare data cind imi pozeaza (si nud :blink: ). O s-o intreb cind revine in tzara daca mai e de acord sa apara-n cartoons!

:D

 

sunt destul de reusite, cu siguranta merita si motivatii financiare inafara aprecierilor noastre :blink:

:eek: Cam asa ar fi normal, dar fiindca m-ati convins ca le vreti (cu doua exceptii, si alea neargumentate) uite ca o sa le fac din nou - tot MOCA, :lol: cum altfel... Luat cam pe nepregatite (ma asteptam la mai rele), in nr. asta (9) o sa fie doar o poanta moto. Din nr. viitor, apare si matza, si soricelul! :D Desi asta-i Romanica-capitalista, cred ca nu tre'sa dispara de tot chestiile facute din pura pasiune, pentru pasionati ca voi.

 

Toate bune :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...