noro Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 m-a sunat un prieten, acum cateva momente accident chiar la intrare in pasajul Victoriei motor yamaha R1 alb nr. Arad 07 HCG i-a deschis unu usa in fata el si pasageru la spital motoru ramas nesupravegheat masina cu CD la numar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 pacat de el .... e vremea asta nasoala afara si toata lumea e adormita ... nu se mai uita in oglinzi ... insanatosire grabnica baiatului si sper sa ia cineva motorul ala intr-un garaj ca e pacat sa se fure :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arabu' Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 m-a sunat un prieten, acum cateva momente accident chiar la intrare in pasajul Victorieimotor yamaha R1 alb nr. Arad 07 HCG i-a deschis unu usa in fata el si pasageru la spital motoru ramas nesupravegheat masina cu CD la numar... Extraordinar! Al doilea pe ziua de azi. Ma reprofilez vreo saptamana, ca prea e neagra perioada asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 30, 2010 Autor Share Postat Iunie 30, 2010 mai exact motoreta se afla in dreapta pasajului, cum se merge dinspre iancu de hunedoara, in fata cladirii Volsbank baietii sunt la Floreasca cica pasageru ar fi ceva mai rau politia inca face masuratori in acest moment deja au plecat vreo 4-5 prieteni spre locul accidentului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randysgby Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 PROBLEME CU VREMEA ASTA DE CACAO......PACAT DE BAIETI, FIERU SE REPARA.....INSANATOSIRE GRABNICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 30, 2010 Autor Share Postat Iunie 30, 2010 Ce legatura are vremea cu faptu ca i-a deschis unu usa in fata? Am trecut si eu printr-o usa acum vreo 3 ani si era soare afara...nu m-a ajutat prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Nu se mai termina ziua asta fratilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Motorul se afla in fata la Louis Blanc Offices, eu sunt in acest moment acolo. Avariile sunt la toata partea din fata si la carene. Bunurile motociclistului si ale pasagerului sunt in cladirea Louis Blanc, la agentul de paza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kid1987 Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Sa ii ajute Dumnezeu sa se faca bine,sa ne rugam pentru ei deoarece sunt fratii nostrii si oricat de vinovati sau nevinovati sunt conduc acelasi lucru ca si noi si puteai fii TU sau EU in locul lor. Doamne Ajuta sa se faca bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 dupa cum vad eu motorul, furca nu pare indoita deci se poate merge cu el cred ..... nu cred ca impactul cu masina a fost asa de grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randysgby Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 adineauri vin de acolo si nu am vazut nimic, erau doua motociclete albastre in fata la bcr dar nu se misca nimic pe acolo, asa ca am venit acasa, doamne fereste de asa ceva, stie cineva cum se simt baietii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soundchaser Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 (editat) Si eu am trecut pe acolo cand venea salvarea. Masina in a carei usa intrasera era jumatate pe trotuar daca imi aduc aminte bine. Nu stiu daca fusese parcata ulterior accidentului sau era de la inceput acolo. In orice caz e aproape imposibil sa prevezi un astfel de accident si riscul e cu mult mai mare atunci cand te strecori intre banda 1 si bordura. Din pacate soferii de la noi inca nu sunt obisnuiti cu motociclistii intr-atat incat sa se asigure cand deschid usa. De-asta ar trebui sa ne ferim noi cat putem. Si mie imi place la nebunie sa crosetez conservele dar prin dreapta, pe la bordura incerc sa nu depasesc niciodata. Sanatate celor doi si sa auzim de cat mai putine de-astea! Editat Iunie 30, 2010 de soundchaser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 30, 2010 Autor Share Postat Iunie 30, 2010 Se pare ca s-a rezolvat, a fost DKWraith4Anen pana la ei la spital, ei sunt relativ ok, cineva a luat deja castile, si o duba se indreapta spre locul accidentului sa ia si mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Incredibila operativitate,asa da comunitate. Asta ar trebui sa ne caracterizeze in primul rand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randysgby Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 ma bucur sa aud una ca asta noro........sa ne ti la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 dupa cum vad eu motorul, furca nu pare indoita deci se poate merge cu el cred ..... nu cred ca impactul cu masina a fost asa de grav. "Bicicleta" e intreaga, carena far sparta, carena lateral dreapta sparta, suport bord rupt, semighidon dreapta indoit, maneta frana indoita, pahar lichid frana rupt, suport scarita (pilot) dreapta indoit, toba putin polizata. Am inteles ca n-a avut timp sa franeze, a fost foarte din scurt. A franat practic involuntar in momentul impactului, maneta de frana prinzandu-i mana pe ghidon. Baietii sunt destul de ok, pasagerul s-a lovit mai zdravan. Un prieten de-al lor s-a ocupat de ridicat mobra si restul. Mesaj completat Autoturismul implicat in accident apartine Corpului Diplomatic al Ambasadei Bosnia&Hertegovina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Altii din CD sau din USArmy cu mortale la noi in tara au patit fix poola, astia o sa scape cu amenda pt centura. Sa fie multumit rider-ul daca isi face mobra, pasagerul o sa spuna astia ca a cazut de la etaj in timpul accidentului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 CD... cu alte cuvinte "Jmecheri"... multe sanatate riderilor si multa rabdare la reparatul mobrei... cum spunea cristi_kake: clar va apararea doar o amenda de centura care se va sterge pentru ca era in misiune... aveti grija si tineti pozitia... fiti tari si puternici ca doar asa invingem statul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Nu poti sa invingi statul...ptr ca nu ai influenta . Pacat de baieti ,ma bucur ca starea lor e buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipergo Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 salut..eu sunt cel care a condus motoreta....multumesc mult celor care au avut grija de motor si tipei care a venit la spital si va multumesc pentru ingrijorare. Si eu si pasagerul suntem bine....eu nu am decat 1 deget rupt....si baiatul din spate nu are nimic la coloana..doar o contuzie la sold. Motoreta o s-o fac in service la yamaha deoarece am primit asugurarea ambasadorului si am mai dus-o acolo. Sper sa nu aveti incidente d'astea ca sunt foarte greu de evitat....e aproape imposobol sa reactionezi cand vezi o usa deschisa si ai doar cateva zecimi de secunda la dispozitie. Asfalt uscat va doresc si fara incidente !!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Bine ca e cu happy end.. Ai grija cu degetul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipergo Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 (editat) http://observator.antena1.ro/social/Impact...-usa_14195.html Merci frumos Adi! Multa bafta si voua !! Editat Iulie 1, 2010 de Flipergo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kid1987 Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Bai frate ma gandeam ca numai romanii sunt asa dar se pare ca toti astia cu bani is asa,iale banii tatii si nu ii ierta ca oasele dor,eu nu le-am luat banii cand a trebuit si acuma suflu in buza,bolnav de coloana si cu motoru spart. Respect!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate