radu85 Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Treaba voastra care cine sunteti, mestere, dar singur la lipsa de simt al umorului zici ca sunteti frati... Nimeni nu-i perfect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Nimeni nu-i perfect! Aici ACR-ul cred ca te-ar contrazice vehement... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Ai PM mai dai unu`, te rog? am prins doar sfarsitul reportajului. Oricum,a dat bine pe sticla povestea,atat cat am prins din ea,plus niste peisaje superbe p-acolo. Si chiar ff prezentabil depe.ma rog,juma` de minut daca-si dadea ochelarii jos sa priveasca ascultatorul in ochi , ar fii facut totul.Simpatic foc, ce sa zic. ..despre 800-900 km intr-o zi, a explicat ca a fost in zilele in care a dat peste sosele abia facute si pustii, pe care mergea cu 140.Mie mi se pare ff pertinenta treaba asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 am incercat sa ma uit in photoshop daca este trucata poza si nu mi s-a parut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Vreau si eu un PM cu link-ul de la reportaj, multumesc. De ce nu se face public link-ul, apropo? Din moment ce a fost la televizor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Si eu vreau linku. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 si eu vreau linku', multumesc anticipat. si chiar asa, de ce nu se face public ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 am pm. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Umbla un zvon ca niste oameni rai si incalcatori de copyright o sa-l puna pe youtube. Rusine, rusine, de trei ori rusine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Am vazut filmuletul, merci pt PM. Daca DP era la fel de simpatic cu ''papagalii de internet'' precum a fost la televizor cu cei 2 prezentatori, acum era idolul nostru, hai sa zicem un 3 x Mihai . Dupa 111 pagini de topic ma intreb cum naiba s-a ajuns aici ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 ... Bai frate ce viteza aveti... In ritmul asta in doua zile ajungi la Magadan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Ati auzit ca au scapat talibanii vii si de data asta cand i-a fost refuzata viza pentru Bangladesh; e mai plin de el si de minciuni decat un WC de c*c*t, scuzati expresia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 PS. daca am postat din nou ca-mi place videoclipul sunt pasibil de "ban"?!?! (primul a fost sters, acum 5 minute ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Am vazut filmuletul, merci pt PM. Daca DP era la fel de simpatic cu ''papagalii de internet'' precum a fost la televizor cu cei 2 prezentatori, acum era idolul nostru, hai sa zicem un 3 x Mihai . Dupa 111 pagini de topic ma intreb cum naiba s-a ajuns aici ... Interesante reactiile starnite dupa vizionarea (intalnirea audio- video ) cu D.P. Citesc cu interes reactiile celor care au vizionat prima parte a filmuletului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 * mie imi place cum da din mana dreapta cand zice: "dupa care dreapta, pe deasupra Kasachstan-ului..., adica spre Kasachstan". "pana acum am zis deja vreo 10.000 km." "care drumul oaselor ..nu e un drum al oaselor, e o porecla, ...o chestie din-asta de internet" ( ) "mi s-a dat viza cod007, ceea ce inseamna performanta sportiva..." (ia sa dau un search pe net, ca sa vedem care-s performantele, poate iau si eu o viza d-asta ) "oamenii pana la nivel de Yakutsk... stiau ca trebuie sa vina un roman care e singur." ...si mai sunt, dar n-am timp acum sa revad clipul inca o tura. apreciez faptul ca s-a imbracat cu sacou si cravata, ca un adevarat motociclist de cursa lunga la o emisiune de profil, unde prezentatorii poarta mereu tinute moto. aprecize negativ, cum s-ar spune. ochelari de soare, pix la buzunarul de la piept, "costumatie" tipica de securist. care este. simpatic, altfel. Mesaj completat * apreciez, de data asta pozitiv, raspunsul promt pe PM. Dane, mama, reformulez: iti sta bine in "costumatie" de securist. chiar daca nu esti mai baga-ne filme, ca altfel moare topicul asta cu tine de gat. ...mne, cu agaricii de gat Mesaj completat * prompt! ...pftiuu! ce ma mananca la taste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 era vb de pakistan,nu de tura asta. oricum,eu nu mai vreau sa moara niciun mort de acum incolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Mortii mor cel mai des, statistic vorbind... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 Eu astept episodul 2, cu camioane, trenuri, ambreiaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 va dati seama ce atzi facut? la urmatoarea discutie a lu dp cu vreun sponsor o sa ii explice k el a starnit curioazitatea la 75 de mii de oameni pe un forum si cata reclama poate sa faca el...... hahahahah poftim cultura tovarasi ps f tare aia cu expeditia solitara si viza pt el ,cel care il insotzeste, si masina de asistentza min 1,35 hahahaha la mai mare domnilor, urmatoarea expeditzie solitara , cu avionul, siberia, alaska, polu sud, craiova, cheia,bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 va dati seama ce atzi facut? la urmatoarea discutie a lu dp cu vreun sponsor o sa ii explice k el a starnit curioazitatea la 75 de mii de oameni pe un forum si cata reclama poate sa faca el...... Pai si ce? Ma deranjeaza pe mine ca o sa gaseasca Popescu sponsori mai usor? Doar nu mi-am facut un obiectiv din distrugerea lui pe plan economico-financiar sau de alta natura. Daca asta a fost emisunea, asta a fost si gata. Sa ne apucam acum sa facem strategii de postare sau nu pe iutub in functie de efctele asupra cuiva. Exagerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 De pe site-ul oficial al expeditiei: http://www.radiolynx.ro/player/v1658 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 l-am vazut si eu pe dan odata sa nu minta. am oprit complet sonorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 De pe site-ul oficial al expeditiei:http://www.radiolynx.ro/player/v1658 Daca nu stiati, DP a fost al doilea sau al treilea motociclist EVER care a facut drumul oaselor in ambele sensuri (poate cu camionul ) ..multe minuni se pot auzi in inregistrare, dar totusi ce ma mira e ca in 45 de min nu a pomenit un cuvintel despre ursi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 (editat) doar atat: "noi nu am avut pana acum contacte intre asociatia noastra si asociatia rusa si e important.." - vorbeste despre "daca nu cumva cea mai mare din Europa" intrunire moto- deci,ce plm asociatie a motociclistilor avem noi, de e ff important ca acum avem contacte.. ..bai frate,mitomania si megalomania nu au niciun leac? asta suna iar a "corpul expeditionarului" oricum suna frumos aia cu "cerul si cu pamantul sa merg singur prin Siberia" Cred ca toti isi doreau sa nu mearga cu depe in Siberia. apoi..tipa il intreaba vis-a-vis de expirarea vizei,daca nu si-a pregatit din timp excursia -normal -...ei bine,depe raspunde de vreo 5 minute...dar nu la intrebarea asta.. Mesaj completat "...si cand zic distante lungi,zic o europa,doua europe,trei europe..." bai,las-o-n plm lol,ca nu mai am emoticoane eu ma opresc aici cu auditia.Mai pastrez si pt maine. PS: acu` serios.Care-i faza cu 17000 km? Editat Octombrie 29, 2010 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate