ticolino Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Primul meu "drum lung". 450km in 8 ore jumate, dupa o noapte aproape nedormita pe tren. Motor complet nou. Cu toate acestea, mi-a placut la nebunie . Si culmea, nu m-am simtit deloc obosit, doar durerile de poponeata si de umeri-gat mi-au dat de furca. XJ-ul mi se pare mult mai instabila decat niprul, ii fuge spatele foarte usor (de exemplu la marcajele dintre benzi) si in plus mi se pare foarte ciudat de luat curbele la viteza mica. La viteze mari m-am obisnuit, dar la viteza mica i se misca foarte usor ghidonul si imi muta centrul de greutate in sensul alalalt. Viteza de mers a fost in majoritate cea legala, cu un maxim de 150 pe DN1. Am mai avut probleme din cauza oglinzilor, nu sunt cele originale si astea de pe ea, chiar daca ofera o vizibilitate foarte buna, la viteze mari dirijeaza tot aerul drept in mine. Drumul relativ aglomerat pana la Brasov, apoi lejer pana la Bucuresti. Consum estimativ: 4.5%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea! Cred ca ai facut o alegere foarte buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Să-ți trăiască Âşi să te bucuri de ea. Ce înseamnă "motor complet nou"? Fabricat 2006? Cât a costat jucăria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Să-ți trăiască Âşi să te bucuri de ea. Ce înseamnă "motor complet nou"? Fabricat 2006? Cât a costat jucăria? Cred ca a vrut sa spuna ca era prima oara cand se urca pe motorul asta,nu ca ar fi 2006,nu pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat August 1, 2006 Autor Share Postat August 1, 2006 Exact. Motor pe care nu mai mersesem niciodata Merci pt urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 bravos bre ! acu' sa te vedem cat mai des calare pe ea ! stima recomandare din proprie experienta: pauza de dezmortire la cel mult 100 de km, ca altfel iti ies oasele prin c...r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Felicitari si sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Sa te bucuri de moto si sa nu mai mergi "pe tren" ci in tren ca de aceea ai fost asa obosit . Tot curentul ala si zgomotul te-au rupt cred . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Bravos man! Sa-ti traiasca japoneza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Felicitari pentru motor si sa ai parte de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Bravo @ticolino , la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat August 2, 2006 Autor Share Postat August 2, 2006 Merci tuturor Pe tren m-am antrenat pentru curentii de aer de a doua zi . Si a fost un antrenament util, avand in vedere oglinzile proaste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Cu toate acestea, mi-a placut la nebunie . Si culmea, nu m-am simtit deloc obosit, doar durerile de poponeata si de umeri-gat mi-au dat de furca. XJ-ul mi se pare mult mai instabila decat niprul, ii fuge spatele foarte usor (de exemplu la marcajele dintre benzi) si in plus mi se pare foarte ciudat de luat curbele la viteza mica. La viteze mari m-am obisnuit, dar la viteza mica i se misca foarte usor ghidonul si imi muta centrul de greutate in sensul alalalt. Viteza de mers a fost in majoritate cea legala, cu un maxim de 150 pe DN1. Am mai avut probleme din cauza oglinzilor, nu sunt cele originale si astea de pe ea, chiar daca ofera o vizibilitate foarte buna, la viteze mari dirijeaza tot aerul drept in mine. Drumul relativ aglomerat pana la Brasov, apoi lejer pana la Bucuresti. Consum estimativ: 4.5%. Nu te felicit din simplul motiv ca te astept sa-ti iei o enduroaica. Dar iti urez s-o stapanesti sanatos si fara incidente. Despre durerile de popo: cred ca le aveai cam pe orice motor,poate mai putin pe un BMW ca a lui Raulus@(am mers ieri ca pasager si am ramas de cat de comfortabil e) sau alte touringuri campioane la comfort.(ca or mai fii si altele nu numai bmw-ul). La comparatia cu niprul: total de acord! Sa ai grija si la liniile de tramvai, ca le cam simte, stiu eu ce vorbesc. Cu oglinzile: eu am avut cele originale si te informez ca nu vedeam mai nimic.Sunt prea apropiate si-mi vedeam coatele in conditiile in care nu sunt unul lat in spate.Asa ca daca astea iti ofera vizibilitate buna tine-le. Consumul: cam asa ma incadram si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Bine, Ticolino!!! Sa va bucurati unul de altul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Bina mai Ticolino, pai sa tradezi tu cauza? Sa nu-ti iei K? Glumesc! Sa o stapanesti sanatos si sa va petreceti bine impreuna pe sosele! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 nenea cat baga ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut007 Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Felicitari, sa-l stapanesti sanatos si asfalt uscat. La cat mai multi km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Bravo prietene, s-o stapanesti sanatos !!! Ma plictisisem si eu de cate ori te-am vazut murdar de ulei pe mana... Ehhh the good old days Pai la ce mai mesterim noi acu' in fatza blocului nenea ? Cablu' nu se mai rupe, carbu' nu se mai infunda... o sa te plictisesti !!!! Sa ai parte de ea mosh ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 XJ-ul mi se pare mult mai instabila decat niprul, ii fuge spatele foarte usor (de exemplu la marcajele dintre benzi) si in plus mi se pare foarte ciudat de luat curbele la viteza mica. La viteze mari m-am obisnuit, dar la viteza mica i se misca foarte usor ghidonul si imi muta centrul de greutate in sensul alalalt. Felicitari pentru achizitie. Sa va bucureti unul de celalalt! Este foarte posibil ca instabilitatea spatelui sa fie din cauza pneului inadecvat (profil/compozitie/dimensiuni). De la Michelin, anvelopa recomandata pentru aceasta motocicleta este Pilot Activ 130/70-18 63H pentru versiunile 1991-2003. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Septembrie 27, 2006 Autor Share Postat Septembrie 27, 2006 Merci frumos Din lipsa de mesterit m-am apucat de jocuri pe comp :-| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 am uitat sa te intreb: de ce i-ai facut in 8 ore jumate? Ar trebui sa fie 5 ore max ..presimt ca scrie ninja ceva urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Felicitari si sa ai parte numai de drumetii palcute... Bravooo... @ Stanciu jos nota 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Merci frumos Din lipsa de mesterit m-am apucat de jocuri pe comp :-| Ce joci? Poţi să îmi recomanzi ceva noutăţi? Nu ţi-am mai văzut motocicleta la bloc, ai schimbat locul de parcare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Septembrie 28, 2006 Autor Share Postat Septembrie 28, 2006 @Baiazid: din cauza ca am mers legal si sunt foarte multe localitati. @Adrian: a) Heroes5. Noutati nu prea pot recomanda pentru nu le pot juca pe compu meu cu procesor duron la 700 B ). Motorul il tin la obor. E intr-o stare prea buna ca sa rugineasca afara in ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 @Baiazid: din cauza ca am mers legal si sunt foarte multe localitati. @Adrian: a) Heroes5. Noutati nu prea pot recomanda pentru nu le pot juca pe compu meu cu procesor duron la 700 B ). Motorul il tin la obor. E intr-o stare prea buna ca sa rugineasca afara in ploaie Mdea, io am scos 4:30 Sovata - Buc (400km). 30 min pauza de masa inclusa la brasov. Mers: * curbe: 80-120 * sate: 100 * drum intins: 140 * Comarnic e o exceptie: 200 Apropos de Heroes 5, nu reusesc prima campanie. E prima misiune in care joci cu adversar. Si vine peste mine la castel si mi-o da rau rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate