Lia_13 Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 La mare la soare , punem garduri , mese , ceaune umbrare ............. dozatoare.......... !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 e cineva acuma prin tabara ca vreau sa dau o tura pe la ora 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Se pare ca sunt motive de bere rece: http://www.yr.no/place/Romania/Other/Mangalia/weekend.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prisihayabusa Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 maine plecam 2 din bacau pe la ora 14.pana seara speram sa ajungem.gasim pe cineva sa campam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 * gentle breeze! mmmmmmm! that's my "guy"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat August 12, 2010 Autor Share Postat August 12, 2010 maine plecam 2 din bacau pe la ora 14.pana seara speram sa ajungem.gasim pe cineva sa campam? Sigur ca da !!! Va asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 (editat) Si doi ciuperisti din Zimnicea, prezenti. Venim pe valea Dunarii, cu genunchiul jos. Editat August 12, 2010 de choppermaniac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat August 12, 2010 Autor Share Postat August 12, 2010 Si doi ciuperisti din Zimnicea, prezenti. Venim pe valea Dunarii, cu genunchiul jos. Super!!!! aveti unde sa va dati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Super!!!! aveti unde sa va dati ! ma da chiar asa sunteti? e a treia oara cand va intreb: la ce ora e parada? de unde se pleaca? pe unde se merge ? pe litoral.. dar litoralul romanesc are muuuulti km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Parcarea se face langa cort, sau exista parcare pazita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MareaImprietenealaMuzicala Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 ma da chiar asa sunteti? e a treia oara cand va intreb: la ce ora e parada? de unde se pleaca? pe unde se merge ? pe litoral.. dar litoralul romanesc are muuuulti km... Parada va fi sambata la pranz cu plecarea din tabara Mesaj completat Parcarea se face langa cort, sau exista parcare pazita? Parcarea se face in incinta taberei si este pazita Mesaj completat Scuze ca nu raspundem foarte repede la intrebari dar suntem cu totii prin tabara unde facem ultimele pregatiri Va asteptam la mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 (editat) venim si noi din Constanta, cca 6-7 motoare, clasa chopper cruiser, insa vom alterna intre barul LA PIRATI (unde suntem ''ca acasa'') si locatia festului vostru. Succes organizatorilor si respect Dacilor prieteni. Mendoza Editat August 12, 2010 de mendozaccc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat August 12, 2010 Autor Share Postat August 12, 2010 Dragilor imi pare rau ca raspundem mai greu , dar e mult de munca aici si trebuie sa fie gata pana maine totul, - parcare pazita avem - dusuri - wc-uri si multa bereeeeeeeeeeeee........................................!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 bre da umbra, aduceti umbra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat August 12, 2010 Autor Share Postat August 12, 2010 poze de la amenajare !!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MareaImprietenealaMuzicala Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Puteti hotari formatiile castigatoare ale acestei editii! Va invitam pe toti cei care veti fi prezenti la concerte sa apreciati prestatia formatiilor care participa la concurs si astfel sa le acordati notele pe care considerati ca le merita, pe biletul de jurizare pe care il veti primi la intrarea in tabara. Acel bilet este si biletul cu care participati la tombola Moto Xcountry Festival. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MareaImprietenealaMuzicala Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 bre da umbra, aduceti umbra? Am adus si umbra, normal, doar n-o sa facem insolatie in timp ce ne bem berile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Si diseara incepe nebunia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Pai si pana diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Domnilor, Nu am avut rabdare sa citesc tot topicul dar din vizita pe care am facut-o aseara la Vama Veche si din afisele de acolo am inteles ca locatia nu este in Vama ci undeva in 2Mai, Limanu ... ? Eu nu am gasit-o dar nici nu am avut timp sa o caut prea mult. Unde este de fapt locatia exacta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Domnilor, Nu am avut rabdare sa citesc tot topicul dar din vizita pe care am facut-o aseara la Vama Veche si din afisele de acolo am inteles ca locatia nu este in Vama ci undeva in 2Mai, Limanu ... ? Eu nu am gasit-o dar nici nu am avut timp sa o caut prea mult. Unde este de fapt locatia exacta ? citeste topicul , citeste afisele si ai sa o gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Dane din cate vad pe harta , faci dreapta la bifurcatia cu Limanu si ajungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 (editat) dupa ce treci podul peste ghiol si treci pesta calea ferata,la bifurcatie faci dreapta spre limanu(exista indicator).doar ce am venit de acolo,inca se mai fac ceva pregatiri Editat August 13, 2010 de jadeu69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 citeste topicul , citeste afisele si ai sa o gasesti Multumesc de raspuns ... Limanu nu e Vama Veche. Mesaj completat dupa ce treci podul peste ghiol si treci pesta calea ferata,la bifurcatie faci dreapta spre limanu(exista indicator).doar ce am venit de acolo,inca se mai fac ceva pregatiri Asta da raspuns ... Multumesc Mangalia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 (editat) ma intereseaza pentru prietenii nostri care nu sunt motociclisti si vor sa vina ca spectatori-sa asculte muzica,sa bea si sa manance,sa caste ochii,etc:acestia vor plati bilet de intrare? Editat August 13, 2010 de jadeu69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate