MensSana Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 Primul examen de A pe acest an va fi pe 13 aprilie, cand sper sa adaug aceasta litera si eu pe carnet ... ! As mere la mare pe 1 mai dar nu ma incumet singur, de aceea speram sa ne mai strangem cativa. Subscrieti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 naspa ca niprul te omoara la consum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 in 2 mai probabil. vama veche s-a cam varsat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 Oricum, "merge-m" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 M-e-r-g-e-m. Ca sa fiu sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 DA, si eu cred ca m-a du-c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 DA, si eu cred ca m-a du-c buey vrajeala, un-d-e-i "the beauty" ?.......nu azi e ziua cea mare ???? POZEEEEEEEEEE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 LA MARE DE 1 MAI! Coxanele: daca e 636 si e albastru, era aseara in vama! SA AI PARTE DE EA si te asteptam pe la "noi"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 Si eu, si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 sa presupunem ca am bani de benzina .... (metoda reducerii la absurd): comunistii tre sa se grupeze pe tipuri de motoare: IJuri cu IJuri, Nepre cu Nepre ....etc Unii isi iau piese de motor la ei, altii de cutie, altii de aprindere. E singura varianta sa ajungem si sa ne intoarcem. ...si brichete sa le dam foc de nervi. Mama lor de gioarse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petre Radu Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 Lasa Baiazide ca te tractez eu Vin si e-u!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 si je, daca ma tzine manetzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 si eu vin........ merge cineva cu cortul???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 si eu vin........ merge cineva cu cortul???? eu merg cu motorul. dar mai intreaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 Motorul meu este echipat cu cort in varianta standard cum depaseste o zi de plecat de acasa ii creste cort pe portbagaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi_mare Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 As vrea si eu sa vin ...cu cortul...daca mai e loc...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 Gata...pai inseamna ca ne-am strans de o g-a-ş-c-ă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 see you there!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Martie 27, 2004 Share Postat Martie 27, 2004 pai sa vedem cum facem rost de zapp share free sa il avem mereu sub control , eu vreau bergenbir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Martie 27, 2004 Share Postat Martie 27, 2004 Baiazidule, cred ca merg si eu cu Masli de 1Mai. Daca ti se intampla ceva iti bagam fieru de calcat in portbagaj Am 2 corturi daca vrea careva. SI sac de dormit si izopren si aragaz campanie. Sariti repede daca vreti sa le imprumut ca eu nu am nevoie de ele. Anyhow le dau doar cuiva despre care am auzit pe forumul asta. eu am mareeeeeeeee nevoie de un cort incerc sa imi cumpar unul dar... daca nu reusesc ma abonez la unul din ele :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Martie 27, 2004 Share Postat Martie 27, 2004 Ofer loc pe spate ingust de sportiva (pilot maniac) contra loc in cort s7e6e, daca vrei sa vii pe 2 roti te iau contra loc in cort (nu am asa ceva din pacate, ultimu' exemplar l-am lasat acu' citiva ani la Lacu' Capra, era 50% distrus si nu mai aveam chef sa-l car cu mine jos, l-am lasat linga lac) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Martie 27, 2004 Share Postat Martie 27, 2004 ANUNT!!! DKZ IZ GAY!, nu am nimic impotriva, doar vreau sa ajut comunitatea sa se identifice mai rpd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Martie 27, 2004 Share Postat Martie 27, 2004 Recunosc, coxanelu e amanta mea.... P.S. -- Mai rade-te bre ca esti cam paroasa pentru o "don-shoara" cum te vrei de fiecare data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Martie 27, 2004 Share Postat Martie 27, 2004 Il impartim ca are resurse ptr amandoi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 27, 2004 Share Postat Martie 27, 2004 Ofer loc pe spate ingust de sportiva (pilot maniac) contra loc in cort Hai mah ca iau eu cortu'...e de trei persoane...sper sa nu zica si Zahei ca are nevoie de un loc in cort ca dorm pe-afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate