Fulguletz Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 daca e sa o luam ca la fotbal, cand conteaza cel care a inceput, eu zic ca infractiunea incepe din momentul in care motociclistul alege sa depaseasca cu mult viteza legala, pana la impact. dupa impact se trage concluzia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 # stlk #putea sa aibe o super viteza, atata timp cat in urma unui accident moare o persoana, cel vinovat trebuie sa pleateasca, nu trebuie sa-i cautam scuze Tu daca iesi din benzinarie ...cand te asiguri ....cu ce viteza banuiesti ca vine cel de pe drumul cu prioritate,fiind intr-o localitate ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Tare link-ul , desi baiatul ala e mort. Desi sint impotriva celor care considera ca daca ai viteza si esti omorit , esti automat vinovat , concluzia pe care o trag este ca totusi , ca sa ai viteza , tre' sa ai si cap. Nu viteza ucide , ucide faptul ca multi nu stiu unde sa-i dea si unde sa ia mina din gaz. I-am dat si eu 160 pe sosea , asa , sa vad cum e , da' asta nu-i o regula , plus ca eu stiu unde tine. Cit o mai tine , dar un 120 cred ca e elegant , iarasi zic , unde se poate. Si tot timpul , geana pe dusmani. Deci , pina la urma , viteza nu ucide , da' ajuta sa fii omorit. RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 doar ca asta o stiu cei care au ceva experienta, intuitia ii ajuta sa taie gazul cu mult inainte. soferul tirului nu l-a vazut sau auzit pana la impact, si asta nu e de mirare daca avea viteza de care de pomeneste. e deja para-dezbatut subiectul, cu calcule matematice pe secunde si metri, sunt tuturiale pe subiectul asta. oricum, mi se pare foarte riscant sa mergi cu o viteza mai mare de 30-40 la ora peste limita de viteza a drumului pe care circuli. Cand ai depasit cu peste 30 limita de viteza pe moto ar trebui sa se cheme SINUCIDERE,nu accident ! Am spus-o si o mai spun inca odata :trebuie sa ne adaptam drumurilor si traficului din Romania,mai ales pe doua roti !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Totusi, am omis unele lucruri in cele spuse mai sus, asa ca le spun acum. Observ ca era defapt un camion de dimensiuni mai mici decat ale unui TIR, si nu cap tractor + vagon (Tir in adevaratul sens al cuvantului) cum am crezut initial. Dar, nici la acest tip de camion demarajul nu este puternic, nici acesta nu ar trebui sa iti iasa brusc in fata din stanga ta... Al doilea lucru pe care l-am omis a fost faptul ca soseaua respectiva observ din imagini ca este pe 4 benzi. Deci camionul a trebuit sa treaca peste cele DOUA benzi de sens opus, plus cea pe care se afla motociclistul (caz in care el mergea pe banda 2) Deci astfel ar fi avut un timp si mai mare de a vedea cum soferul iese pe directia sa de deplasare. Cu asta am incheiat... tot la parerea mea am ramas, si ma bucura faptul ca marea majoritate mi-ati dat dreptate in cele spuse de mine mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 # gabimaty # nici eu nu am spus cine este vinovat, pentru ca nu stiu, si nici nu-mi place sa judec pe cineva... mi-am spus doar parerea, dar niciodata nu caut scuze... daca motociclistul a mers cu acea viteza, si-a facut-o cu mana lui... dar daca se va dovedii ca mergea regulamentar, cum e scris pe acel site, atunci normal ar fi ca soferul de tir sa plateasca... (daca unu trece pe langa mine cu 160 km/h ce articol din lege imi da voie sa il acrosez, pe simplu motiv ca nu l-am vazut?) nu trebuie sa schimb viziera, stiu ce inseamna sa treaca o "racheta" pe langa tine, exemplu dat de tine nu este chiar bun, pentru ca in 500 m, daca se vedeau, motociclistul cel putin putea opri. (dupa ce am dat examen pentru moto, acu "o suta de ani" cand mergeai in trafic cu politistul in spate - ca pasager, l-am intrebat pe politist cat trebuie sa astept cand ies dupa o straduta si vreau sa fac stanga, pentru ca mereu voi vedea pe cineva ca vine spre mine, mai ales daca nu exista semafor in zona... sti ce mi-a raspuns... "daca manevra ta nu-l pune in pericol pe cel care vine spre tine, chiar daca e la cativa metri, atunci poti face stanga... dar daca esti un tampit si iti moare motorul de o mie de ori sau esti nehotarat, chiar daca ala e la o suta de metri de tine, nu te baga decat atunci cand esti sigur, sau mai bine stai acasa") Mesaj completat Tu daca iesi din benzinarie ...cand te asiguri ....cu ce viteza banuiesti ca vine cel de pe drumul cu prioritate,fiind intr-o localitate ?? daca toti ne-am lua dupa banuieli si dupa cum/ce ar fi legal, n-ar mai exista accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Totusi, am omis unele lucruri in cele spuse mai sus, asa ca le spun acum. Observ ca era defapt un camion de dimensiuni mai mici decat ale unui TIR, si nu cap tractor + vagon (Tir in adevaratul sens al cuvantului) cum am crezut initial. Dar, nici la acest tip de camion demarajul nu este puternic, nici acesta nu ar trebui sa iti iasa brusc in fata din stanga ta... Al doilea lucru pe care l-am omis a fost faptul ca soseaua respectiva observ din imagini ca este pe 4 benzi. Deci camionul a trebuit sa treaca peste cele DOUA benzi de sens opus, plus cea pe care se afla motociclistul (caz in care el mergea pe banda 2) Deci astfel ar fi avut un timp si mai mare de a vedea cum soferul iese pe directia sa de deplasare. Cu asta am incheiat... tot la parerea mea am ramas, si ma bucura faptul ca marea majoritate mi-ati dat dreptate in cele spuse de mine mai devreme. Si eu sunt de parere ca accidentul asta putea fi evitat daca motociclistul belea ochii si era atent la ce se intampla pe drum. In loc sa circule preventiv ala se pare ca tragea disperat de gaz. poate din punct de vedere al politiei rutiere - soferul camionului e vinovat si va fi tras la raspundere, da nu e pacat sa mori cu dreptatea in buzunar? Nu cumva si motociclistul a fostat nota? Eu inteleg, adrenalina, viteza, vreme buna, motor puternic.. ok, da beleste frate ochii cand vrei sa-i dai in goarna, nu te arunci ca berbecul pe orice strada unde sunt benzinarii/drumuri laterale, ca nu stii nici o data ce iti iese de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 autorul moral a fost motociclistul, totusi camionagiul trebuie sa plateasca. el a ales sa treaca pentru banda solida. ar fi bine de stiut pentru cei care trec frecvent peste linia solida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 # gabimaty # "schimba pentru o secunda viziera cu parbrizul unui tir" din cabina unui tir vezi altfel drumul decat dintr-un autoturism, ai o vizibilitate mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 autorul moral a fost motociclistul, totusi camionagiul trebuie sa plateasca.el a ales sa treaca pentru banda solida. ar fi bine de stiut pentru cei care trec frecvent peste linia solida. acolo era linie continua pentru depasire, dar se vede in poza partea cu linie punctata de intrare in benzinarie, deci cel mai sigur e una si de iesire. deci nu a calcat nici o linie tiristul. poate spune cineva care stie mai bine zona exact cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 (editat) Asta se intampla cand un dibaci trece peste linia continua . Ar fi bine sa nu mai presupuneti ca un camion de 5,5t este lenes. Este foarte probabil ca soferul camionului s-o fi facut din "scurt" manevra si nu s-a asigurat bine. Editat Iulie 30, 2010 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunder_fx Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 (editat) Sa nu ne grabim sa dam vina pe viteza, dupa cum recunoaste si tiristul se pare ca nu sa asigurat. Normal ca motociclistul avea viteza ca doar nu statea pe loc, oricum au fost scene de Ogrish; http://videonews.ro/action/viewvideo/53956...le-unui-camion/ Sursa: Videonews.ro Editat Iulie 30, 2010 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 30, 2010 Autor Share Postat Iulie 30, 2010 acolo era linie continua pentru depasire, dar se vede in poza partea cu linie punctata de intrare in benzinarie, deci cel mai sigur e una si de iesire. deci nu a calcat nici o linie tiristul. poate spune cineva care stie mai bine zona exact cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 (editat) si se vede si in film la minutul 1:20 unde intoarce ambulanta ca nu e continua, si se poate face stanga. sigur ce ai pus tu acolo e din zona aia ? Editat Iulie 30, 2010 de Fulguletz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 In filmarea de pe antena1/videonews apare ca in dreptul benzinariei e banda continuua (secunda 00:56) Cine e din zona poate confirma/infirma, sau puteti da link de pe www.norc.ro - Street View - Oradea - sa vedem si noi zona cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 # gabimaty # "schimba pentru o secunda viziera cu parbrizul unui tir" din cabina unui tir vezi altfel drumul decat dintr-un autoturism, ai o vizibilitate mai buna OFF :in mod clar nu ai condus tiruri din moment ce ai scris asta tind sa dau dreptate celui care a scris mai sus ca autorul moral este motociclistul,dar trebuie sa plateasca soferul,pentru ca aia este o masina de 5t,sprintena cu consum redus,in cazul nostru (tiristilor) orice manevra in plus cum ar fii sa ocolesti 3 km pana la primul scuar doar ca sa nu treci dubla costa foarte mult timp si carburant,iar asta ar fii o scuza sa treci dubla CU CONDITIA SA NU OMORI PE NIMENI,userul A-L-E-X sunt sigur ca poate confirma ce am scris ON : ar trebuie sa fie topic pentru incepatori pus cu cu sticky la sectiunea lor RIP bikerului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 30, 2010 Autor Share Postat Iulie 30, 2010 poze de pe norc. doar ca pozele nu sunt recente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 OFF :in mod clar nu ai condus tiruri din moment ce ai scris asta tind sa dau dreptate celui care a scris mai sus ca autorul moral este motociclistul,dar trebuie sa plateasca soferul,pentru ca aia este o masina de 5t,sprintena cu consum redus,in cazul nostru (tiristilor) orice manevra in plus cum ar fii sa ocolesti 3 km pana la primul scuar doar ca sa nu treci dubla costa foarte mult timp si carburant,iar asta ar fii o scuza sa treci dubla CU CONDITIA SA NU OMORI PE NIMENI,userul A-L-E-X sunt sigur ca poate confirma ce am scris ON : ar trebuie sa fie topic pentru incepatori pus cu cu sticky la sectiunea lor RIP bikerului daca nu e banda solida, tir-ul e vinovat legal numai in cazul biker-ul era pe banda 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciani67 Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 OFF :in cazul nostru (tiristilor) orice manevra in plus cum ar fii sa ocolesti 3 km pana la primul scuar doar ca sa nu treci dubla costa foarte mult timp si carburant,iar asta ar fii o scuza sa treci dubla CU CONDITIA SA NU OMORI PE NIMENI,userul A-L-E-X sunt sigur ca poate confirma ce am scris Interesanta scuza pentru incalcarea legislatiei ... banuiesc ca ai scuze asemanatoare pentru orice ilegalitate ...." atata timp cat nu omori pe nimeni " ... NO COMMENT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackcelnegru Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Ma doare cand moare cate unul dintre noi, dar cel mai tare ma doare ca nu invatam din greselile lor, ale celor care s-au dus... Sau mai bine zis nu invatam din pataniile lor, ca poate nu au gresit cu nimic, ci doar s-au aflat la locul nepotrivit, in momentul nepotrivit. Strada e o jungla pentru masini... Pentru motoare e un iad... Faceti-va frate cu dracul pana treceti puntea si nu uitati ca pe fiecare dintre noi ne asteapta cineva drag acasa... Sa se odihneasca in pace...Si sa ii dea gaz pe un circuit in rai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 (editat) OFF :in mod clar nu ai condus tiruri din moment ce ai scris asta tind sa dau dreptate celui care a scris mai sus ca autorul moral este motociclistul,dar trebuie sa plateasca soferul,pentru ca aia este o masina de 5t,sprintena cu consum redus,in cazul nostru (tiristilor) orice manevra in plus cum ar fii sa ocolesti 3 km pana la primul scuar doar ca sa nu treci dubla costa foarte mult timp si carburant,iar asta ar fii o scuza sa treci dubla CU CONDITIA SA NU OMORI PE NIMENI,userul A-L-E-X sunt sigur ca poate confirma ce am scris ON : ar trebuie sa fie topic pentru incepatori pus cu cu sticky la sectiunea lor RIP bikerului tu gandesti ce scri?.... daca ai o asemenea logica, ti-as anula permisul orice ai face, nu ai nici-o scuza Editat Iulie 30, 2010 de sadixkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 (editat) avea viteza in oras Editat Iulie 31, 2010 de Thomas Link cu continut luat de pe videonews.ro . Cand vreti sa va faceti reclama la bloguri, nu mai luati continutul de pe alte site-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Interesanta scuza pentru incalcarea legislatiei ... banuiesc ca ai scuze asemanatoare pentru orice ilegalitate ...." atata timp cat nu omori pe nimeni " ... NO COMMENT ! da,ce ti-e asa neclar ??? belesc ochii CA SA NU OMOR/RANESC/LOVESC PE NIMENI si incalc regula de ce o incalc ??? pentru ca nu am infrastructura,conditii sa conduc un TIR,sunt impins de la spate de sefi/persoane care asteapta marfa/ARR/ etc.... astfel de reguli le incalc zilnic,PENTRU CA ALTFEL NU AS MAI MUNCII nu l-am luat pe sofer in brate,din contra,doar iti motivam de ce se incalca regulile,dar probabil tu nu ai de unde sa stii ce presupune meseria asta...dar dai din taste.Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Condoleante familiei, prietenilor...PACAT. VITEZA, NEATENTIA...SI MAI SUNT 1000 DE ALTE LUCRURI CARE UCID. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zasto Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 (editat) da,ce ti-e asa neclar ??? belesc ochii CA SA NU OMOR/RANESC/LOVESC PE NIMENI si incalc regulade ce o incalc ??? pentru ca nu am infrastructura,conditii sa conduc un TIR,sunt impins de la spate de sefi/persoane care asteapta marfa/ARR/ etc.... astfel de reguli le incalc zilnic,PENTRU CA ALTFEL NU AS MAI MUNCII nu l-am luat pe sofer in brate,din contra,doar iti motivam de ce se incalca regulile,dar probabil tu nu ai de unde sa stii ce presupune meseria asta...dar dai din taste.Numai bine La intoarcerea pe linia continua se suspenda dreptul de a conduce nu ? atunci sper sa fiti sanctionati ca atare si sa vedem cum mai munciti atunci. Cand o sa fii tu cel in fata caruia i se intoarce tirul, pe linie dubla, in fata cu siguranta nu mai gandesti ca un tirist. Editat Iulie 30, 2010 de zasto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate