monsteristu' Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Un polițist din Vâlcea Âşi-a pierdut viața într-un accident de motocicletă NewsIn: 2010-08-11 20:23:13 Un ofițer din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea Âşi-a pierdut viața, miercuri seara, într-un accident de motocicletă, petrecut în localitatea Vărzaru, de pe DN73 PiteÂşti-Vâlcea, informează corespondentul NewsIn. Potrivit ofițerilor de relații cu presa din cadrul poliției ArgeÂş, bărbatul, în vârstă de 24 de ani, se afla pe o motocicletă Âşi a pierdut controlul ghidonului, intrând într-un stâlp care susținea un semn rutier. "Tânărul se îndrepta spre Vâlcea Âşi a pierdut controlul ghidonului, într-o curbă la stânga. A intrat într-un stâlp Âşi a decedat înainte să primească îngrijiri medicale de la cadrele medicale de pe ambulanță", au precizat ofițerii de relații cu presa. Polițistul care Âşi-a pierdut viața era însoțit de alți doi amici, care se aflau la rândul lor pe motociclete. Subinspectorul în vârstă de 24 de ani lucra la departamentul prevenire din cadrul IPJ Vâlcea. PiteÂşti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_saba Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 nu-mi vine sa cred....am fost colegi la Academia de politie. Din pacate viteza l-a dus la moarte. Pacat,mare pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dementu Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Cu durere in suflet adaug un R.I.P pentru cel ce mi-a fost prieten. Acum cateva ore am primit cumplita veste si nici acum nu-mi vine sa cred, mai ales ca eu am fost cel care l-am ajutat sa-si cumpere 'fierul'. Dumnezeu sa te odihneasca, Tigane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 RIP ...nu mai e nimic de zis... nu mai putem acuza starea drumurilor, conservarii, sau alte pericole pe sosea. noi suntem singurul pericol, pur si simplu nu ne putem stapanii.... macar sa invatam din greselile altora si sa mergem mai cumpatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 nu-mi vine sa cred....am fost colegi la Academia de politie. Din pacate viteza l-a dus la moarte. Pacat,mare pacat! De unde stii ca ati fost colegi ca nu vad nici un nume! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_saba Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 pentru ca am primit cumplita veste de la un prieten comun...de atunci imi suna telefonul continuu. Am pierdut un prieten. Dumnezeu sa te aiba in paza Ceausescule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stlk Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 RIP colegu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 RIP...l-am cunoscut sambata trecuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 pentru ca am primit cumplita veste de la un prieten comun...de atunci imi suna telefonul continuu. Am pierdut un prieten. Dumnezeu sa te aiba in paza Ceausescule! ce motor avea ceausescu? rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dementu Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 ce motor avea ceausescu? rip o honda 600RR, 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Dumnezeu sa il odihneasca. Pentru ca sunt valcean la origine am urmarit accidentele din Valcea si acesta este al doilea valcean care s-a izbit de stalp. Care sunt sansele sa se intample in fiecare an asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Acum cateva minute au dat accidentul la celebrele stiri de la ora 5. Pacat! Sa speram ca nu vom mai auzi de alt accident mult timp de-acum inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 http://stirileprotv.ro/video/soarta-crunta...icator/60439641 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Motorul aproape intact.Deci...ghinion.RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galatzi_mic Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 RR SS .. etc. and so on on on.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Un polițist din Vâlcea Âşi-a pierdut viața într-un accident de motocicletăNewsIn: 2010-08-11 20:23:13 Un ofițer din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea Âşi-a pierdut viața, miercuri seara, într-un accident de motocicletă, petrecut în localitatea Vărzaru, de pe DN73 PiteÂşti-Vâlcea, informează corespondentul NewsIn. Potrivit ofițerilor de relații cu presa din cadrul poliției ArgeÂş, bărbatul, în vârstă de 24 de ani, se afla pe o motocicletă Âşi a pierdut controlul ghidonului, intrând într-un stâlp care susținea un semn rutier. "Tânărul se îndrepta spre Vâlcea Âşi a pierdut controlul ghidonului, într-o curbă la stânga. A intrat într-un stâlp Âşi a decedat înainte să primească îngrijiri medicale de la cadrele medicale de pe ambulanță", au precizat ofițerii de relații cu presa. PiteÂşti din ce cauza a pierdut controlul ghidonului? avea vaselina pe maini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 din ce cauza a pierdut controlul ghidonului? avea vaselina pe maini? Probabil drumul era prea curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan.vl Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Eu am intrat acum 2 luni intr-un stalp de ELECTRICITATE (mi-a iesit o caruta in fata si am evitat-o) , dala mare de beton la 50 KM/h si n-am avut decat picioarele umflate vreo 2 saptamani. Probabil ca el a intrat cu pieptul sau cu capu la viteza ceva mai mare.. RIP...pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 RIP.....REST IN PEACE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan.vl Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 2 luni... parca nu e adevarat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator YamahaR12008 Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 R.I.P ,prieten drag!..mai este putin si se implinesc 3 ani:( Urata denumire a ramas(in curba la Costy..)Am trecut zilele trecute pe la tine,ti-am aprins o lumanare,am fumat o tigara cu ^tine^..si am plecat cu un nod in gat.....Te am partener de drum,datorita tatuajului de pe mana,facut in amintirea ta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate