Kali Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 A sosit clipa cand e timpul ca a sunat ceasul... S-a hotarat comiterea cununiei religioase in Brasov... Multe lucruri le voi omite in povestirea mea, dar cu siguranta, o persoana din celelalte 60 prezente va completa cu poze (ca mi s-au mai descarcat acumulatorii) sau cu istorioare Am totalizat 547 de poze, un numar infim pentru distractia din aceste trei zile. Mona si Mielu, va multumim din suflet pentru petrecere si fie ca Domnul sa va stea alaturi, sa va ocroteasca si sa va ofere o viata linistita, alaturi de copii si de motoarele voastre. Si acum, story... Unii au venit de vineri... S-au pus pe treaba... Nasa si nasul (Carmella si Dorumaster) s-au ocupat indeaproape de organizare (ca sa nu mai povestim ce ciorba de potroace a tras nasul, de a stat matza in coada drepti, ca la armata) O pauza, cu tigari, bere si cafea... Altii au ajuns cateva ore mai tarziu... S-au apucat de "cazare" : "Cineva" avea chef de petrecere si de plimbare prin BV, dar n-a reusit sa ne convinga, eram toti franti de pe drum... A fost un bun prilej pentru reunirea celor Tres Bulles (impreuna cu familiile lor): Mireasa, mandra de armura ei... Dimineata i-a prins pe unii (nu dam nume) cu "ambreiajul" patinand... Munca innobileaza.... Impodobirea motoarelor... "Ia-ti, mireasaaaaaa, ziua bbuuuuuu-naaaaaaa.. " Mireasa, mirele si nasii (PS: Nasul avea muzica pe motor! ) Mutulica si mielu... O parte din "satanistii" prezenti: Alaiul.. "Let's party!!!!!" Unii danseaza... Altii se mananca intre ei... Altii (cum ar fi djidji_duru) asista la dezmat si destrabal: In rolurile principale, apashu si stege. Cum ii lasi putin singuri, cum... Ginerica o "deposedeaza" pe mireasa de jartelutza... Cu dintii... (Din unghiul nostru, nu se vede foarte clar, dar or sa va arate altii ) Chestie care il starneste si pe escu... Nasul si nasa, doi dansatori minunati, cu mare chef de petrecere escu si apashu again... (vedere din elicopter) Treaba cu jarte;lutza s-a dovedit molipsitoare... Asa cum mireasa a aruncat buchetul, la fel a aruncat si ginerica jartelutza. Castigatorul: HONDA_XX (ce face o jartelutza dintr-un om....) Motorul lui Nicu profesoru' parca era in flacari... Doi prieteni.. Posesorul VN-ului in flacari si mandea... Unii au implinit un an de la cununia religioasa... Multi inainte, frumosilor! Va conducem si la cea de argint Pe urma... "Vai s-amar di capul mieu"... Dimineata... Mireasa preda "stafeta" si devine femeie.... Unii meseni se retrag catre cotetzele lor, altii raman sa bea si sa-i tulbure Perechile se simt bine... DMW-ul, chinuit de talent : O "chestie" maaaaaare, sub forma unui tort de nunta "Baaaai, ce telefon am... Unde arata cat e ora?" Plecarea noastra... O pauza pe drum... Ne-am simtit minunat... Va multumim frumos si-i asteptam pe restul cu poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Emil, Mona, sa ne traiti mai!!!!!!!!!!!!!!!!! CASA DE PIATRA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motogirl... Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Casa De Piatra Mutulika si Mielu.... Ne-am simtit super la nunta voastra.... Bag si eu cateva poze....fara comentarii....dar....calitatea lasa de dorit..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Imediat apar si pozele de la mine, acum le reduc la 50%, ca asa rup forumul in 2-oo . Despre eveniment in sine - super beton, a lasat brasovenii de pe strazi gura-casca. Din pacate, reprezentanti locali de seama la eveniment au fost doar 4 - si anume 2 x preoti, Pacasac de pe net si JE. Pozele vor spune multe, dar nicidecum tot....Atmosfera super beton, un gratar pe cinste ( traiasca Apashu' cu faxu' lui cu tot - incerca sa transmita semnale de fum precum inaintasii lui ), ce sa mai, petrecere mare, dom'le ! Multa sanatate mirilor, drum bun in micul turneu prin tara (alaturi de Norway_Gl, prietena lui si Nicu profesoru' ). POzeeee...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan_EOS Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Pur si simplu SUUUUPEEEERRRRRR!!!!! Casa de Piatra! Nu prea ma dau in vant dupa nunti, da' topicul asta ma face sa-mi mai schimb parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 casa de piatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 superb. n-am vazut in viata mea asa ceva. frumos thread. casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Casă de piatră! ÂŞi ce mai vor proaspeții însurăței, ca să nu le urez ceva inutil Arată bine o nuntă pe motoare. Cred că a făcut multe capete să se întoarcă pe traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 cam astea ar fi ce am selectionat....am fost cam grabit de onoratii oaspeti, sa isi vada pozele....mai am ceva sute de poze, vor veni pe CD la Snagov, la calitatea originala. Daca cineva dintre participanti doreste o anumita poza la calitate full, sa imi dea de stire. Apropo- caut o poza unde sa se vada mirii si nasii pe motoare, oarecum facuta din fata, daca zariti pe undeva, let me know.... De sucit capete - 100%.Sa vezi mirii fiecare pe motorul lui, apoi urmau nasii cu muzica la BMW..ce sa mai, am miscat suflete,nu alta ... Am vazut 2 fete care ne-au intalnit pe drum, ne-au filmat, au venit la biserica sa filmeze mai departe, apoi erau la trecerea de pietoni la Modarom sa filmeze trecerea pe acolo...2 blonde..daca le stie careva sau le afla, sa faca rost de filmare.Ar fi super beton ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 (editat) Frumos! Casa de piatra! Editat August 20, 2006 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 casa de piatra tinerilor insuratei ps: cine i-a facut nodul la cravata lu Apasu'? Chiar nu mai exista barbati in stare sa faca un amarat de nod la cravata? Las ca iau eu o cravata la munca sa-i arat cum se face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Casa de beton armat si copii de titaniu-crom-vanadiu ! P.S.: Biciul ala cu dildo e parte din cadourile pentru insuratzei ? P.P.S.: Arthemis is a born dominatrix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 20, 2006 Autor Share Postat August 20, 2006 Casa de beton armat si copii de titaniu-crom-vanadiu ! P.S.: Biciul ala cu dildo e parte din cadourile pentru insuratzei ? P.P.S.: Arthemis is a born dominatrix te starnishi, hait? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Casa de piatra tinerilor insuratei! A fost o petrecere de zile mari, unde toata lumea s-a simtit super bine! Mai vreau la nunti din astea! P.P.S.: Arthemis is a born dominatrix cine domne???? euuu???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 te starnishi, hait? As minti extrem de crunt daca as zice ca nu. Cam norocos stege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Cat de adevarat! Casa de Piatra!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Casa de piatra Emil si Mutulica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 casa de piatra mirilor si copii de titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Casa de beton armat si copii de titaniu-crom-vanadiu ! casa de piatra mirilor si copii de titan asta cu copiii e geniala or sa vina shi cele peste 400 de poze d-ale mele :lol: da zilele ce vin ca acu mi-e somn!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Casa de piatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 O nunta ca-n basme... A fost muuuuuult peste asteptarile mele! Ne-am distrat asa cum nici nu visasem, ne-am simiti asa cum meritam (ca suntem oameni buni, nu?)! Cinste mirilor pentru organizarea super-reusita! Le doresc multa fericire si sanatate maxima, sa se poata bucura de copiii lor, sa se poata bucura de moto pana la danci batraneti! Iar mie imi doresc sa ma intalnesc cu cati mai multi dintre oamenii pe care i-am cunoscut! Mi-a placut la nebunie! Multumesc lui Kali & High_dive_eagle fara de care nu as fi fost acolo, multumesc lui Mona & Mielului ca au comis-o acum, multumesc lui Escu & Alveola, lui Pacasac & Skywalker pentru transportul pe care l-au oferit.... Multumesc BooBoo & Maria (lu' Escu') pentru echipament..... lista cu multumiri continua pentru toti cei care au contribuit la reusita deplina a evenimentului! @ Stege... pentru tricoul pe care mi l-am dorit!!! @ Nasu (Doru_master?!?) cel mai tare gratar.... stie nasu' de ce! @ Ninja_skija.... sorry pt duminica, am dormit si n-am auzit telefonul.... am rezolvat cu DeMoto! @ Hellrider & ... astept pozele, parte pe mail, parte poti sa le pui sus! ! Mutulica & Mielu' ..... sa ne traiti sanatosi si fericiti, ati facut o fapta memorabila.... sper sa ma simt la fel si la nunta voastra de argint & aur & s.am.d. Ochi mari, multi & bine deschisi tuturor....! P.S. Ma bucur ca in sfarsit am reusit ca dupa ceva vreme de cunoscut si povesit pe forum, sa ne cunoastem si sa devenim in sfarsit prieteni "live"!!! Era si cazul, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate