Stephon Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Diseara...la Arc...va raspund la intrebarile legate de intalnire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Ăinând seama că Âşi eu Âşi Irascibil suntem personaje care seamănă sămânță de scandal pe forum, rugăm personajele care au probleme cu noi să îÂşi facă programare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Ăinând seama că Âşi eu Âşi Irascibil suntem personaje care seamănă sămânță de scandal pe forum, rugăm personajele care au probleme cu noi să îÂşi facă programare. programare pentru ce??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Ăinând seama că Âşi eu Âşi Irascibil suntem personaje care seamănă sămânță de scandal pe forum, rugăm personajele care au probleme cu noi să îÂşi facă programare. Pe Irascibil l-am ratat la Targoviste, l-am cautat cu Escu sambata seara, dar de beti ce eram am nimerit tot la butoaiele cu bere. Baiazid e baiat cuminte fata de Irascibil... HAHA! La Arc vii cu noua domnitza otomane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Pe Irascibil l-am ratat la Targoviste, l-am cautat cu Escu sambata seara, dar de beti ce eram am nimerit tot la butoaiele cu bere. Baiazid e baiat cuminte fata de Irascibil... HAHA! La Arc vii cu noua domnitza otomane? dap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 cand e festivalul ala cu pastrama, vin, tzuica in breaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Uichendu' care vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 merci.......am luat anul trecut niste pastrama....o bunatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorrr Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 (editat) pt ce sunt corturile militare? daca sunt pentru cazarea, mai sunt locuri? daca nu, am unde pune cortul? si...unde ne intalnim vineri dupa ora 14:30 ca sa RIDE TO BEER!!! Cum spunea si Shakespeare: two beer or not to beer ps: merge cineva sambata dupa amiaza din breaza la brasov? Editat Septembrie 13, 2006 de motorrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 nai deci pana la urma care cum pleaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 pana la urma ce s-a discutat la Arc in legatura cu plecare/cazare? am fost si eu p'acolo...da' cum nu stiu pe nimeni.. am stat si m-am uitat..(dupa cartoane "aici se discuta!" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 pt ce sunt corturile militare?daca sunt pentru cazarea, mai sunt locuri? daca nu, am unde pune cortul? Corturile militare nu sunt pt. cazare! Sunt pt. mese! Loc de cort este din belsug! Corturi si hainute mai groase pt. noapte sa aveti! pana la urma ce s-a discutat la Arc in legatura cu plecare/cazare? am fost si eu p'acolo...da' cum nu stiu pe nimeni.. am stat si m-am uitat..(dupa cartoane "aici se discuta!" Eu nu m-am miscat de langa motoreta! Am fost exact langa Baiazid si am stat pana pe la 9! Au fost destui care m-au intrebat de Breaza si le-am raspuns! De plecare...nu stiu nimic pt. ca eu o sa plec de asta-seara! Ramane sa discutati intre voi ora de plecare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Corturile militare nu sunt pt. cazare! Sunt pt. mese! Loc de cort este din belsug! Corturi si hainute mai groase pt. noapte sa aveti! hainute... ba esti nebun eu saptamana trecuta pe la 5dimineata umblam in geaca mai groasa si cu caciula pe cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Billy Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 (editat) Pentru cei care doresc sa plece din Bucuresti catre Breaza sambata dimineata (ora 9.00) pot sa ni se alature grupului nostru format din vreo 5 motociclete.. Intalnirea are loc sambata 16.09.2006 ora 09.00 la Mc'Donald's pod Otopeni !! Bem o cafea acolo .. vorbim ..ne imprietenim si la 9.30 plecam la drum !!! Editat Septembrie 14, 2006 de Billy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Eu nu pot decat sa le multumesc celor care vor veni! O sa va simtiti excelent...va garantez! eu saptamana trecuta pe la 5dimineata umblam in geaca mai groasa si cu caciula pe cap baaaa...pai tu erai ranga la ora aia! Cum dreacu ti-a fost frig, mai ales ca stiu in ce conditii mai dormi cand esti muci! :angryfire: Apropo...vad ca topicul este citit si de baietii din Drumul Taberei! Va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 (editat) baaaa...pai tu erai ranga la ora aia! Cum dreacu ti-a fost frig, mai ales ca stiu in ce conditii mai dormi cand esti muci! :angryfire: ai vazut ce marfa dorm bine ca esti tu destept... sa ma duci in cort rabla daca o sa adorm in week-endul asta inaintea ta Editat Septembrie 14, 2006 de brocko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 o sa fie extraordinar de tare! Se anuntza niste surprize de proportzii! Nu mai am rabdare delok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 hainute... ba esti nebun hainutze poarta stephon, cum ai vrea sa le zica la "gabaritul" lui??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Nu mai am rabdare delok Din Ploiesti se organizeaza vro` plecare ceva sau e fiecare pe cont propriu, ca pe sectiunea de PL riplaiz 0? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Binentzeles ca plecam grup f mare cu tot ce trebuie vineri pe la 17 asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Binentzeles ca plecam grup f mare cu tot ce trebuie vineri pe la 17 asa Pai si de ce tineti secret? Puneti si voi un post pe PL sa mai afle si altii. De ex. io sunt din Campina da vineri s-ar putea sa ajung prin Ploiesti si poate merg cu voi (daca ma primiti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Pentru cei care doresc sa plece din Bucuresti catre Breaza sambata dimineata (ora 9.00) pot sa ni se alature grupului nostru format din vreo 5 motociclete.. Intalnirea are loc sambata 16.09.2006 ora 09.00 la Mc'Donald's pod Otopeni !! sambata la 9 acolo sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 singur sau cu toti baietii din Drumu Taberei???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadik69 Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Pai si de ce tineti secret? Puneti si voi un post pe PL sa mai afle si altii. De ex. io sunt din Campina da vineri s-ar putea sa ajung prin Ploiesti si poate merg cu voi (daca ma primiti ) Hei , dar nu ati zis nic' ...... Este intrare , nu este...... O sa ne frece unii din nou cu tevile de la ragalii scoase?!?!?!?!? Program chiar nexam? Adica poate e mai interesant asa.... Dar, totusi......tre sa fac aproape 300 de km. si tre sa si merite...... NUUUUUU??????????? plus o gramada de bani pe cazare......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Hei , dar nu ati zis nic' ...... Este intrare , nu este...... O sa ne frece unii din nou cu tevile de la ragalii scoase?!?!?!?!? Program chiar nexam? Adica poate e mai interesant asa.... Dar, totusi......tre sa fac aproape 300 de km. si tre sa si merite...... NUUUUUU??????????? plus o gramada de bani pe cazare......... Daca e vreunu´cu teava scosa de la motor o sa i-o infigem in poponeata sa faca partz mai cu zgomot intrare nexam si ce daca sunt 300 km, bani de benzina sa ai la tine si de alcool, ca daca te inbibi calumea nu-ti mai trebuie cazare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate