Lucian_M Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 Am primit în kit 5 ecrane de rezervă. Are protecție inclusiv la interior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 Daaa...Zoly de la Weldmaster e om de nota 20. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 8 Share Postat Iunie 8 Nu știu cum îl cheamă, dar a doua zi primeam colet cu două măști, 5 kile de sârmă oțel+ consumabile mig și tig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 9 Share Postat Iunie 9 Mi-ai făcut poftă,am comandat si io un pispirik,fără gaz,pintru deplasări.Al 4-llea aparat de la Stahlwerk,si al 6-lea din atelier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 9 Share Postat Iunie 9 Mai știu un fan Stahlwerk, am înțeles că sunt aparate chiar bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Iunie 9 Share Postat Iunie 9 Salutare! Caut sa imi cumpar un spalator cu presiune pentru curte, masini, motociclete. Recomandati ceva fiabil in gama de max 500 lei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 9 Share Postat Iunie 9 bosh-ul. nu am modelul acum dar era ceva pe la 200..300. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 9 Share Postat Iunie 9 Te piși pe el, bun pentru stropit plantele. Nu mai recomanda prostii. Alex, am modelul ăsta de câțiva ani, nu-i wow, dar nici nu s-a stricat nimic la el. Cu o lance pentru spumat de calitate și niște spumă activă de firmă (nu pișoarca la 25 lei litrul) speli bine mașina. Merge și la curățat pavajul, dar nu te aștepta la minuni. https://www.emag.ro/aparat-de-spalat-cu-presiune-steinhaus-pro-hpc18q-1800-w-140bar-396l-h-furtun-5m-5949129008007/pd/D71MSWBBM/?cmpid=87066&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=(RO:Whoop!)_1P_>_Gradinarit&utm_content=77034892699&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIloXylpfPhgMVmBAGAB38uwKNEAQYAyABEgKZ2_D_BwE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 9 Share Postat Iunie 9 Eu caut invertor sudura amator, dar sa sudeze si bazic, ca astia supertit scot zgura multa. Pe emag sunt de la 250 ron... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Câți amperi să aibă? Reali, că sunt unele invertoare cu 300, reali din părți. Ar fi de ajuns 160A? https://www.weldmaster.ro/aparate-sudura-mma/aparat-de-sudura-tip-invertor-arc-160-md-stahlwerk.html#resp-tab3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Acum 12 ore, megamotoreta a spus: Eu caut invertor sudura amator, dar sa sudeze si bazic, ca astia supertit scot zgura multa. Pe emag sunt de la 250 ron... Eu am un Telwin Force 145 - parca asa se numeste modelul - il birjaresc de 6 ani fara probleme. A fost / este mai scump de 250 lei dar pentru mine si-a scos banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 toti spun sa caut de sute de amperi,sa aiba forta...am impresia ca 150 ah de firma sunt echivalent cu 300 ah china. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Acum 13 ore, Lucian_M a spus: Te piși pe el, bun pentru stropit plantele. Nu mai recomanda prostii. Alex, am modelul ăsta de câțiva ani, nu-i wow, dar nici nu s-a stricat nimic la el. Cu o lance pentru spumat de calitate și niște spumă activă de firmă (nu pișoarca la 25 lei litrul) speli bine mașina. Merge și la curățat pavajul, dar nu te aștepta la minuni. https://www.emag.ro/aparat-de-spalat-cu-presiune-steinhaus-pro-hpc18q-1800-w-140bar-396l-h-furtun-5m-5949129008007/pd/D71MSWBBM/?cmpid=87066&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=(RO:Whoop!)_1P_>_Gradinarit&utm_content=77034892699&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIloXylpfPhgMVmBAGAB38uwKNEAQYAyABEgKZ2_D_BwE ce sa fac daca il folosesc fara probleme de 1 an ? garantie parca 3 ani. (oricum si 1 an era destul). la pretul asta inseamna ca s-a amortizat in 10 spalari. a..daca vroiam sa dau bani multi - ma duceam la aia galbeni :). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Rămâi la electrice, că la scule nu prea te pricepi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Acum 52 minute, megamotoreta a spus: toti spun sa caut de sute de amperi,sa aiba forta...am impresia ca 150 ah de firma sunt echivalent cu 300 ah china. Are unchiul meu un invertor Made in China. Sudeaza intr-adevar, dar ce e pe display e comedie pura. La Telwin cam coincide aproape 1 la 1 cu amperajele recomandate de producatorii de electrozi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Acum 53 minute, foxbat a spus: a..daca vroiam sa dau bani multi - ma duceam la aia galbeni :). Nici alea nu-s nemaipomenite, din 2 bucati (una ieftina si una scumpa) n-a trecut una de 3 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 17 hours ago, Ruginel said: Salutare! Caut sa imi cumpar un spalator cu presiune pentru curte, masini, motociclete. Recomandati ceva fiabil in gama de max 500 lei? Salut! Cresti putin bugetul si iei un Karcher. Am doua, in locatii diferite. Pentru uz casnic sunt foarte bune. Nu trebuie sa te astepti sa ai presiunea ca la spalatoriile auto dar face ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Acum 11 minute, The Flying Dutchman a spus: Salut! Cresti putin bugetul si iei un Karcher. Am doua, in locatii diferite. Pentru uz casnic sunt foarte bune. Nu trebuie sa te astepti sa ai presiunea ca la spalatoriile auto dar face ce trebuie. Salutare! Nu ma astept la presiune de spalatorie insa am fost cam dezamagit de un K5, care nu este ieftin deloc. Cred ca alternativa la spalatoarele de spalatorie este sa ai o spuma buna si un jet decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 1 hour ago, Ruginel said: Cred ca alternativa la spalatoarele de spalatorie este sa ai o spuma buna si un jet decent. Si apa. Sa nu fie dura sau murdara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Acum 7 minute, The Flying Dutchman a spus: Si apa. Sa nu fie dura sau murdara. Murdara nu...dura...meh, apa de Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Si presiune la reteaua de apa minim 1.5 bar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Unele absrb,gestionai spalatorie auto...vreo 15 ani.Bleahhhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Aici recunosc ca m-ai pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Acum 13 ore, megamotoreta a spus: 150 ah de firma sunt echivalent cu 300 ah china. Nu-s baterii, vorbim de A și nu Ah! Iar ai păreri despre lucruri la care nu te pricepi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Sunt mai mulți, din ce observ. Raaaaar: dacă omul găsește o baterie de tir sau tractor de minim 150 Ah, poate suda cu ea. În acel caz, a nimerit-o cu Ah vs A. Glumesc, evident, probabil i-a corectat telefonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate