Sari la conținut

Scule de calitate - de unde le cumparam?

mavetz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Mi-ai făcut poftă,am comandat si io un pispirik,fără gaz,pintru deplasări.Al 4-llea aparat de la Stahlwerk,si al 6-lea din atelier.

Screenshot_20240609-113843_Samsung Internet.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare! Caut sa imi cumpar un spalator cu presiune pentru curte, masini, motociclete. Recomandati ceva fiabil in gama de max 500 lei?

Link spre comentariu

Te piși pe el, bun pentru stropit plantele. Nu mai recomanda prostii.

Alex, am modelul ăsta de câțiva ani, nu-i wow, dar nici nu s-a stricat nimic la el. Cu o lance pentru spumat de calitate și niște spumă activă de firmă (nu pișoarca la 25 lei litrul) speli bine mașina. Merge și la curățat pavajul, dar nu te aștepta la minuni.

https://www.emag.ro/aparat-de-spalat-cu-presiune-steinhaus-pro-hpc18q-1800-w-140bar-396l-h-furtun-5m-5949129008007/pd/D71MSWBBM/?cmpid=87066&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=(RO:Whoop!)_1P_>_Gradinarit&utm_content=77034892699&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIloXylpfPhgMVmBAGAB38uwKNEAQYAyABEgKZ2_D_BwE

Link spre comentariu

Eu caut invertor sudura amator, dar sa sudeze si bazic, ca astia supertit scot zgura multa. Pe emag sunt de la 250 ron...

Link spre comentariu

Acum 12 ore, megamotoreta a spus:

Eu caut invertor sudura amator, dar sa sudeze si bazic, ca astia supertit scot zgura multa. Pe emag sunt de la 250 ron...

Eu am un Telwin Force 145 - parca asa se numeste modelul - il birjaresc de 6 ani fara probleme. A fost / este mai scump de 250 lei dar pentru mine si-a scos banii. 

Link spre comentariu

Acum 13 ore, Lucian_M a spus:

Te piși pe el, bun pentru stropit plantele. Nu mai recomanda prostii.

Alex, am modelul ăsta de câțiva ani, nu-i wow, dar nici nu s-a stricat nimic la el. Cu o lance pentru spumat de calitate și niște spumă activă de firmă (nu pișoarca la 25 lei litrul) speli bine mașina. Merge și la curățat pavajul, dar nu te aștepta la minuni.

https://www.emag.ro/aparat-de-spalat-cu-presiune-steinhaus-pro-hpc18q-1800-w-140bar-396l-h-furtun-5m-5949129008007/pd/D71MSWBBM/?cmpid=87066&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=(RO:Whoop!)_1P_>_Gradinarit&utm_content=77034892699&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIloXylpfPhgMVmBAGAB38uwKNEAQYAyABEgKZ2_D_BwE

ce sa fac daca il folosesc fara probleme de 1 an ? garantie parca 3 ani. (oricum si 1 an era destul).

la pretul asta inseamna ca s-a amortizat in 10 spalari.

a..daca vroiam sa dau bani multi - ma duceam la aia galbeni :).

Link spre comentariu

Acum 52 minute, megamotoreta a spus:

toti spun sa caut de sute de amperi,sa aiba forta...am impresia ca 150 ah de firma sunt echivalent cu 300 ah china.

Are unchiul meu un invertor Made in China. Sudeaza intr-adevar, dar ce e pe display e comedie pura. La Telwin cam coincide aproape 1 la 1 cu amperajele recomandate de producatorii de electrozi. 

Link spre comentariu

Acum 53 minute, foxbat a spus:

a..daca vroiam sa dau bani multi - ma duceam la aia galbeni :).

Nici alea nu-s nemaipomenite, din 2 bucati (una ieftina si una scumpa) n-a trecut una de 3 ani.

Link spre comentariu

17 hours ago, Ruginel said:

Salutare! Caut sa imi cumpar un spalator cu presiune pentru curte, masini, motociclete. Recomandati ceva fiabil in gama de max 500 lei?

Salut!

Cresti putin bugetul si iei un Karcher. Am doua, in locatii diferite. Pentru uz casnic sunt foarte bune.

Nu trebuie sa te astepti sa ai presiunea ca la spalatoriile auto dar face ce trebuie.

Link spre comentariu

Acum 11 minute, The Flying Dutchman a spus:

Salut!

Cresti putin bugetul si iei un Karcher. Am doua, in locatii diferite. Pentru uz casnic sunt foarte bune.

Nu trebuie sa te astepti sa ai presiunea ca la spalatoriile auto dar face ce trebuie.

Salutare! Nu ma astept la presiune de spalatorie insa am fost cam dezamagit de un K5, care nu este ieftin deloc. Cred ca alternativa la spalatoarele de spalatorie este sa ai o spuma buna si un jet decent.

Link spre comentariu

Acum 7 minute, The Flying Dutchman a spus:

Si apa. Sa nu fie dura sau murdara.

Murdara nu...dura...meh, apa de Bucuresti.

Link spre comentariu

Acum 13 ore, megamotoreta a spus:

150 ah de firma sunt echivalent cu 300 ah china.

Nu-s baterii, vorbim de A și nu Ah! Iar ai păreri despre lucruri la care nu te pricepi.

Link spre comentariu

Sunt mai mulți, din ce observ.

Raaaaar: dacă omul găsește o baterie de tir sau tractor de minim 150 Ah, poate suda cu ea. În acel caz, a nimerit-o cu Ah vs A. 🤣

Glumesc, evident, probabil i-a corectat telefonul.

Link spre comentariu