Sari la conținut

Scule de calitate - de unde le cumparam?

mavetz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

De ceva vreme tot ma indeletniceam cu o imprimanta 3D, un Ender 3 V2 luata de la un prieten, pe care am calibrat-o, i-am pus un firmware custom MRiscoC, si multe alte chestii, imi printam cu ea mici piese, adaptoare etc. Functioneaza de minune si acum, doar ca s-a ivit nevoia sa printez chestii mai mari si mai rapid...asa ca am luat un Bambulab P1S Combo cu AMS.

Astept acum sa termin camera in care o instalez, intrucat ma mananca ideea de o camera dedicata acestui hobby.

image.thumb.png.a65c7b50ad084d4a5df849f464dd6430.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ore, Cavaleru a spus:

buna alegere @Ruginel

Saru’mana! Pretul a fost cu vreo 50-60 lei mai mare decat pe Zivtool. Pe urmatoarele le iau de acolo intrucat de asta am avut nevoie urgent.

Urmeaza un flex, masina cu impact de desfacut suruburi, slefuitor orbital si probabil un acumulator sanatos. 

Acum 2 ore, apriliacluj a spus:

ma, tu ai beut apa dupa Cavaleru' :) :)

Nu bre…dar m-am saturat de scule ieftine care clacheaza cand iti este lumea mai draga. De imprumutat nu le imprumut ca m-am lecuit si de asta…deci…sa vina sculele bune 😆😆😆

Link spre comentariu

Acum 9 minute, apriliacluj a spus:

+1!!

dai un ban, dar stai in fata!

Cam asa ceva...lunile astea am inlocuit toate surubelnitele cu Unior, clesti de sigurante tot de la Unior...patenti si alti clesti tot Unior...acum mai am de luat asa...mizilicuri. Grosul va fi in sculele de la DeWalt, ca mereu imi gasesc ceva de munca fie prin curte fie pe la motocicletele mele sau pe ale amicilor care mai vin la mine...si m-am cam saturat sa umblu cu prelungitoare si cabluri dupa mine.

Link spre comentariu