AnDrEi# Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 (editat) Honda repsol ,biker fara echipament (doar casca) incearca sa se dea pe o roata ,se ridica putin ,vede un logan se sperie de el ,franeaza,intra in volbraj si se duce jos.A dat prima data de o bordura,dupa de un copac.Biker e in drum spre Targu Mures,unde se va opera de femur.Din ce am mai aflat se pare ca si-a mai revenit cat de cat.Dupa ce a cazut a ramas inconstient ,acuma si-a revenit si leaga cateva cuvinte. Motorul e facut praf.Poze nu promit ,dar daca o sa gasesc pun. Numarul la motor e : Nt 85 PIC Editat Septembrie 28, 2010 de AnDrEi# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Honda repsol ,biker fara echipament (doar casca) incearca sa se dea pe o roata ,se ridica putin ,vede un logan se sperie de el ,franeaza,intra in volbraj si se duce jos.A dat prima data de o bordura,dupa de un copac.Biker e in drum spre Targu Mures,unde se va opera de femur.Din ce am mai aflat se pare ca si-a mai revenit cat de cat.Dupa ce a cazut a ramas inconstient ,acuma si-a revenit si leaga cateva cuvinte.Motorul e facut praf.Poze nu promit ,dar daca o sa gasesc pun. Numarul la motor e : Nt 85 PIC Incerca sa se dea pe o roata sau incepator clampa care din greseala ajunge sa se dea pe o roata fara sa vrea ca motorul e prea mare ? Sper sa apucam sa aflam raspunsul la aceasta intrebare direct de la respectivul calaret, ba mai mult ii urez sa mai calareasca si dupa acest accident daca mai poate si mai are curaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Honda repsol ,biker fara echipament (doar casca) incearca sa se dea pe o roata ,se ridica putin ,vede un logan se sperie de el ,franeaza,intra in volbraj si se duce jos.A dat prima data de o bordura,dupa de un copac.Biker e in drum spre Targu Mures,unde se va opera de femur.Din ce am mai aflat se pare ca si-a mai revenit cat de cat.Dupa ce a cazut a ramas inconstient ,acuma si-a revenit si leaga cateva cuvinte.Motorul e facut praf.Poze nu promit ,dar daca o sa gasesc pun. Numarul la motor e : Nt 85 PIC Sunt cuvintele tale ori ai auzit la vreun radio ce zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDrEi# Postat Septembrie 29, 2010 Autor Share Postat Septembrie 29, 2010 Incerca sa se dea pe o roata sau incepator clampa care din greseala ajunge sa se dea pe o roata fara sa vrea ca motorul e prea mare ?Sper sa apucam sa aflam raspunsul la aceasta intrebare direct de la respectivul calaret, ba mai mult ii urez sa mai calareasca si dupa acest accident daca mai poate si mai are curaj! Nu e inepator,a incercat sa o dea pe o roata dar i-a iesit loganul in fata si s-a panicat Sunt cuvintele tale ori ai auzit la vreun radio ce zici ? Imediat dupa accident m-a suant un pieten care era la fata locului.Coincidenta sau nu ,victima e prieten comun si al meu si al celui care m-a sunat. Mesaj completat Nu e inepator,a incercat sa o dea pe o roata dar i-a iesit loganul in fata si s-a panicat Imediat dupa accident m-a suant un pieten care era la fata locului.Coincidenta sau nu ,victima e prieten comun si al meu si al celui care m-a sunat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 ce nesimtit si ala cu loganu, n-am vazut. sa intrerupa el tentativa de wheelie pe drum public. nu mergem sa-l linsam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 eu as pune de un mars. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 eu as pune de un mars. Atunci...mars! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 gresit, se zice "mars la cotet". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Atunci...mars! Eu vreau doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 gresit, se zice "mars la cotet". Eu am vrut sa fiu finut! A, si depinde si cu cine vorbesti! Eu vreau doua Atunci mars de doua ori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 eu as pune de un mars. Corect se zice parada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 după un marÂş bine ticluit o bună pradă am dibuit. trei cucoane cu chur mare mi-au făcut din mână tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Haywood Yablomme Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 (editat) Doamne,sunt ingrozit,peste tot numai accidente,ar trebui sa fie declarate ilegale conservele astea . A luat cineva numarul Loganului sa mergem peste el? Nesimtitul isi face aparitia asa fara o avertizare prealabila parca-i drumu lu ma-sa,uff,nu mai suport. Editat Septembrie 29, 2010 de Haywood Yablomme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDrEi# Postat Septembrie 29, 2010 Autor Share Postat Septembrie 29, 2010 (editat) Umpic mai usor cu ironiile va rog frumos! Mesaj completat Update,am vb cu el la telefon.Mi-a zis ca nu s-a dat pe o roata ,avea viteza ce-i drept ,peste suta ,i-a iesit loganul in fata si a prins pietris cand a franat.Asta e varianta lui. Editat Septembrie 29, 2010 de AnDrEi# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 cica Offtopicul pe forum este interzis. asa ca domnii moderatori Mars si spalati-va in Warn oleaca. On: Andrei daca zici ca tie prieten, da-ne si noua cateva detalii despre el. e din piatra, cum il cheama, niste poze cu motoru(chiar si dinainte de accident) si nu cred ca daca ar fi fost accident in Piatra cineva din motociclistii de acolo nu ar fi venit la locul faptei. ii stiu bine pe baietii din piatra si cam toti ar fi saritoti la o treaba de asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDrEi# Postat Septembrie 29, 2010 Autor Share Postat Septembrie 29, 2010 cica Offtopicul pe forum este interzis. asa ca domnii moderatori Mars si spalati-va in Warn oleaca. On: Andrei daca zici ca tie prieten, da-ne si noua cateva detalii despre el. e din piatra, cum il cheama, niste poze cu motoru(chiar si dinainte de accident) si nu cred ca daca ar fi fost accident in Piatra cineva din motociclistii de acolo nu ar fi venit la locul faptei. ii stiu bine pe baietii din piatra si cam toti ar fi saritoti la o treaba de asta. Da imi este prieten.Uitati profilul lui de hi5 http://hi5.com/friend/p56313672--Picolo_Ion--html Eu nu am spus ca baieti din Piatra nu au sarit sa il ajute,nu stiu daca a fost vreun motociclist acolo,maine cand am sa vb cu el din nou am sa il intreb.Deocamdata ce va pot spune este doar atat:Se afla internat la targu mures,a fost operat de femur ,si va sta 2 luni pe tusa,pentru recuperare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 e cocalar maxim .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDrEi# Postat Septembrie 30, 2010 Autor Share Postat Septembrie 30, 2010 Rog un moderator sa faca curatenie pe aici ,nu se mai poate cu atatea jicniri,cocalar necocalar omul are aceeasi pasiune(si da are pasiune caci si taicasu e motociclist si motoru nu e luat doar pt sambata seara)pe care ne leaga pe toti si aceea este MOTOCICLISMUL!! Mesaj completat Ca sa nu mai deschid un topic zic aici.S-a mai petrecut un accident destul de grav,un baiat cu un mito de 125 trantit la pamanat de un conservar.Baiatu e in stare grava la spital ,incerca saracul sa se ridice de jos dar nu putea........din ce am inteles s-ar putea sa aiba fractura de bazin.Cand aflu mai multe detalii despre accident va spun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 ahahahah uber coca =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Rog un moderator sa faca curatenie pe aici ,nu se mai poate cu atatea jicniri,cocalar necocalar omul are aceeasi pasiune(si da are pasiune caci si taicasu e motociclist si motoru nu e luat doar pt sambata seara)pe care ne leaga pe toti si aceea este MOTOCICLISMUL!!Mesaj completat Ca sa nu mai deschid un topic zic aici.S-a mai petrecut un accident destul de grav,un baiat cu un mito de 125 trantit la pamanat de un conservar.Baiatu e in stare grava la spital ,incerca saracul sa se ridice de jos dar nu putea........din ce am inteles s-ar putea sa aiba fractura de bazin.Cand aflu mai multe detalii despre accident va spun... Tu pui aici un link catre un profil HI5 si cand se impute treaba tipi sa vina moderatorii? Noi nu moderam prostia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDrEi# Postat Septembrie 30, 2010 Autor Share Postat Septembrie 30, 2010 Tu pui aici un link catre un profil HI5 si cand se impute treaba tipi sa vina moderatorii? Noi nu moderam prostia Ok,asta e ultimul meu post pe forumul asta....vad ca nu ai ce discuta aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 nu mai fiti mh rai..va e ciuda ca nu aveti shi voi motor b3l3a, combynatzye MIx CBR,si pantaloni portocalii shukari asortati? haidi pa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Meeeeey, nu e tipul care si-a pus carene de CBR600 F4 sau RR pe CBR F1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Ca sa nu mai deschid un topic zic aici.S-a mai petrecut un accident destul de grav,un baiat cu un mito de 125 trantit la pamanat de un conservar.Baiatu e in stare grava la spital ,incerca saracul sa se ridice de jos dar nu putea........din ce am inteles s-ar putea sa aiba fractura de bazin.Cand aflu mai multe detalii despre accident va spun... cum il cheama? am pe cineva la spital in piatra si o sa intreb de el. mito aia nu e una rosie de o avea un tip de vreo 17ani? am uitat cum il cheama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDrEi# Postat Septembrie 30, 2010 Autor Share Postat Septembrie 30, 2010 cum il cheama? am pe cineva la spital in piatra si o sa intreb de el. mito aia nu e una rosie de o avea un tip de vreo 17ani? am uitat cum il cheama Da ,karlos il cheama pe baiat.Am sa ma interesez care e numele complet.Are 18 ani.......Vezi ce poti afla si da-mi si mie un semn.Eu am auzit ca ar avea fractura de bazin,dar sper sa fie doar vorbe in vant.Totusi tata mi-a zis ca l-a vazut cand incerca sa se ridice de la pamant si nu putea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate