Blackrider Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 well,din ce am auzit eu pana acuma,cromare ca lumea nu se face in Ro. de aceea ,recomand spitele de inox.... B. utzelu,deoarece spitele sunt parte integranta a rotilor,am sa lipesc topicul la cel despre roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 well,din ce am auzit eu pana acuma,cromare ca lumea nu se face in Ro. de aceea ,recomand spitele de inox.... B. utzelu,deoarece spitele sunt parte integranta a rotilor,am sa lipesc topicul la cel despre roti. atentie cu spitele de inox ca trebuie tratate la capete ( cred ca trebuie decalite) altfel se rup... e un procedeu babesc cu inox-ul... stiu asta de acu' 15 ani cand spitam mobrele din oras la un batran ce era mare meserias in spite dar , din pacate e mort saracu' . daca mai traia tipul cativa ani s-ar fi inbogatit numai din spitat ca mare meserias era... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 Vezi ca a pus Cristi un site de la nemti, care are jenti si spite . Eu ma apuc de modificari, am comandat tobele (problema e ca mai trebuie sa mai imi cumpar unele sh, negaurite, pt ITP si alte dracarii). Sa vad ce inseamna 200 de la AVON, dar merg pe mana lor, desi costurile estimative minime merg pe undeva pe la 1500 de euori., asta insemnad si bascula modificata de la mama ei, asta daca nu gasesc unsa sh. Plus ca ma tenteaza sa iau su hypercharger, sa vdem ce dracarii fac cu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 Geo,uita-te aici: http://www.buchananspokes.com/spokes.htm sau: http://www.wheelspoint.de/index.php?id=135 sau: http://search.ebay.com/search/search.dll?s...op=1&fsoo=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 care aveti detalii despre gumele HEIDENAU? e ceva de capul lor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Geo,roata din poza e cea pe care o vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Unde se pot croma niste spite la Cluj? M-ar interesa sa curete ei cromul/nichelul vechi (prin sablare sau chimic) si sa il faca calitate cat se poate de buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 pai daca aveai roata aia,nu aveai cum s-o pui,ca era alt butuc.... am vazut link-ul,tu de fapt vinzi janta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ssshark Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Trebuie sa-mi centrez (nu sa echilibrez) jentile la motocicleta (sa-mi regleze spitele) Va rog sa-mi dati niste sugestii unde as putea face chestia. Daca stiti si in Ungaria sau orasele apropiate de Oradea nu e nici o problema. Astept raspunsurile voastre Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 pai in primul rand trebuie spitate si apropriate/stranse capetele, dupa care montezi axul intr-o menghina si pui roata pe el (ai grija sa nu strici cotele pt rulmenti). invarte roata si vezi in ce parte trage janta si strange spitele care merg in la butuc in partea opusa. cam asta ii cu bataia stanga-dreapta, in ceea ce priveste sus-josul, aplici aceeasi principiu doar ca strangi spitele din abele parti a butucului in partea opusa pe janta din locul unde bate. am sa caut niste poze si o sa intelegi mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ssshark Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 pai in primul rand trebuie spitate si apropriate/stranse capetele, dupa care montezi axul intr-o menghina si pui roata pe el (ai grija sa nu strici cotele pt rulmenti). invarte roata si vezi in ce parte trage janta si strange spitele care merg in la butuc in partea opusa. cam asta ii cu bataia stanga-dreapta, in ceea ce priveste sus-josul, aplici aceeasi principiu doar ca strangi spitele din abele parti a butucului in partea opusa pe janta din locul unde bate. am sa caut niste poze si o sa intelegi mai bine Ok dar nu stii pe cineva care se pricepe care are atelier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 1, 2007 Admin Share Postat Mai 1, 2007 Servus. Cind am desfacut roata fata la VN1500 mi s-au rupt citeva spite.De unde fac rost de ele? La Rabinul am intrebat,dar nu are.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 cautati electrozi de inox,si cred ca le poate face el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 1, 2007 Admin Share Postat Mai 1, 2007 Cristi,merci de pont.La electrozi chiar nu ma gindisem.De maine ma duc sa caut.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Da-i click: /index.php?showtopic=60051 Probabil ca va trebui sa iti vinzi M72-ul ca sa iti cumper una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 here we go again....maine o sa fac un topic intitulat: " roti spitate cu filet pe stanga". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 eeeeeeeee te inseli amarnic daca ai sti citi bani am bagat in el pina acum ai sa spui ca sunt nebun,am sa til arat cind este gata.mersi pt ajutor dar am vazut numai spitate nu turnate ma poti indruma .mersi mult vreau o roata TURNATA SI CROMATA,nu poracriile alea spitate Ai gusturi nu gluma merge f fain janta nichelata cu m72 ..felicitari .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Nu mai comentati fara sa fiti corect informati. Omul si-a facut un cadru nou pe care va pune motorul de m72. Deci custom cu motor boxer...asa ca de aia vrea jenti turnate. Ca sa fiu de ajutor, vezi ca in Timisoara exista o firma care taie blankuri, dar te va costa minim 2000 de euro o roata, asa ca mai bine cauta sa-ţi pui unele de japoneza cu spite cromate. PS:The frame was made by KO Choppers in its own building shop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Nu mai comentati fara sa fiti corect informati. Omul si-a facut un cadru nou pe care va pune motorul de m72. Deci custom cu motor boxer...asa ca de aia vrea jenti turnate. Ca sa fiu de ajutor, vezi ca in Timisoara exista o firma care taie blankuri, dar te va costa minim 2000 de euro o roata, asa ca mai bine cauta sa-ți pui unele de japoneza cu spite cromate. PS:The frame was made by KO Choppers in its own building shop. daca il cunosti pe om,spunei tu sa-si completeze locatia la profil... ps:porcarii sunt alea turnate... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 daca il cunosti pe om,spunei tu sa-si completeze locatia la profil... ps:porcarii sunt alea turnate... B. Stati mai linistiti, intradevar exprimare gresita din partea lui Marius, putea spune altfel, ideea e ca i se va potrivi asa ceva pe noul cadru. Nu am poze cu cadrul acum dar in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Zic si eu, nu dau cu parul? Daca gasesti o masina cu taiere-jet de apa sau laser-care sa iti taie formele dorite, apoi sa le sudezi cu argon pe janta si apoi recromata-nush cat te va tine oricum cromul. Oricum tot pentru spite optez. Sau sa cumperi 2 jenti sh de Fat Boy sau de vreo japoneza cu roti pline (era o copie chinezeasca dupa Magna, una de i se spunea Magma, am vazut un rahat din asta prin Pitesti sau de la alte chinezarii cu roti pline) si apoi sa desenezi, decupezi usor cu flexul si apoi finisare la mare arta. Mda, cand nu dormi noaptea, incepi sa ai idei. Si devii idiot. Motivul in avatar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 am 2 roti spate de harley,cromate,spite,la vanzare. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin LOW Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 (editat) *ROTI PT. MOTOCICLETE>>>POLISH AND CHROME FINISH>>>SUPER MODELE *DIMENSIUNI INTRE 16X3,5 SI 21X3,5>>>ROATA FATA ---- 16X35 SI 18X10,5>>>ROATA SPATE *GARANTIE 7 ANI DATA DE PRODUCATOR INTRATI PE LINK PT. MODELE SI PRETURI www.rollinonchrome.de PT. DETALII SAU NELAMURIRI ASTEPT MESAJE PE PRIVAT SAU PE Y!MESSENGE ID: "fd_automotive" ! Editat Septembrie 18, 2007 de Cosmin LOW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Am "vorbt" cu rabinul. Este plecat 2 saptamani din tara si cand revine..ne "rezolva" spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 *ROTI PT. MOTOCICLETE>>>POLISH AND CHROME FINISH>>>SUPER MODELE *DIMENSIUNI INTRE 16X3,5 SI 21X3,5>>>ROATA FATA ---- 16X35 SI 18X10,5>>>ROATA SPATE *GARANTIE 7 ANI DATA DE PRODUCATOR INTRATI PE LINK PT. MODELE SI PRETURI www.rollinonchrome.de PT. DETALII SAU NELAMURIRI ASTEPT MESAJE PE PRIVAT SAU PE Y!MESSENGE ID: "fd_automotive" ! faine roti...pacat ca nu au si cu spite clasice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate