Silvan Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 da... cat prinde?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 9, 2011 Autor Share Postat Iunie 9, 2011 Am citit topicul, insa nu am vazut nici o vorba despre pret. Care a fost pretul "bestiei" ? Nu are importanta, ma cunosc cu fostul proprietar asa ca a fost un pret mai bun pt mine A cumparato cu diamante da... cat prinde?! prinde cam 5-10 musculite pe parbriz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leahuadrian Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Si eu vroiam sa intreb de pret dar a facut-o altcineva... Asa ca nu-mi ramane decat sa-ti urez km cat mai multi print toata tara asta si nu numai:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 17, 2011 Autor Share Postat Iunie 17, 2011 Multam. Asemenea va doresc si voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Parcare platita B 56 ZET Ai ocupat parcarea omului! Ce urat din partea ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 17, 2011 Autor Share Postat Iunie 17, 2011 Huh?! Ma tot uit prin poza si nu zaresc numarul asta...sau nu la asta te referi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 (editat) Huh?! Ma tot uit prin poza si nu zaresc numarul asta...sau nu la asta te referi... uite, acum se vede bine ca nu te-ai trezit cu stergatoarele ridicate Editat Iunie 18, 2011 de alinbugnar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 18, 2011 Autor Share Postat Iunie 18, 2011 uite, acum se vede bine ca nu te-ai trezit cu stergatoarele ridicate mama ce atentie la detaliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 (editat) mama ce atentie la detaliu Pai mai intai mi-a sarit in ochi anuntul de parcare. Apoi am vazut ca era si prietena ta in poza Editat Iunie 18, 2011 de alinbugnar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 mama ce atentie la detaliu Pai cine te-a pus tanti sa pui poze de rezolutie asa mare? Uite ce se intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 18, 2011 Autor Share Postat Iunie 18, 2011 Pai mai intai mi-a sarit in ochi anuntul de parcare. Apoi am vazut ca era si prietena ta in poza Prietena mea trebuie sa fie in centrul atentiei! Pai cine te-a pus tanti sa pui poze de rezolutie asa mare? Uite ce se intampla. Pai na...sa-mi fie rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katzamba1 Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 la motorul asta visez si eu de mult...:(felicitari eu mai pot astepta:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 :rusinica: Phaaa....multam mult. Daca-ti cumperi CBR, imi esti dator cu o plimbare! Got that! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 E clar. Te-ai atasat de stelutele de pe carena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 28, 2011 Autor Share Postat Iunie 28, 2011 E clar. Te-ai atasat de stelutele de pe carena Pai am dat tot jos de pe ea mai putin stelutele...Ce au? arata ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 M-ai pacalit. /index.php?/topic/603186-noua-mea-prietena/page__view__findpost__p__2699125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 29, 2011 Autor Share Postat Iunie 29, 2011 M-ai pacalit. /index.php?/topic/603186-noua-mea-prietena/page__view__findpost__p__2699125 Nup...doar ca am decis sa las stelutele, arata ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2011 De iarna si de plictiseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArkAngel Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 (editat) Să o stăpâneÂşti sănătoasă, arată super prietena ta. ;D Editat Noiembrie 27, 2011 de ArkAngel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sa o stapanesti sanatoasa.Cum te impaci cu ea la drum lung,e obositoare?Eu am facut cel mai mult cu F2-ul in vara asta 350km intr-o zi,dar am ajuns acasa cam rupt de oboseala,dar au fost numai numai curbe(Cheia-Siriu).Poate o fi si ca sunt incepator,si ma mai obisnuiesc eu cu ea la anult(permis din august,de) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 De iarna si de plictiseala cu ce aparat ai facut pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 8, 2012 Autor Share Postat Februarie 8, 2012 cu ce aparat ai facut pozele? Cu un aparat compact Olympus FE 20. Să o stăpâneÂşti sănătoasă, arată super prietena ta. ;D Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Asa fata, asa motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 19, 2012 Autor Share Postat Februarie 19, 2012 Asa fata, asa motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 17, 2014 Autor Share Postat Septembrie 17, 2014 (editat) Noul look al Stelutzei Editat Septembrie 17, 2014 de Ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate