antemiu Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 O pereche nitro descusuti pe la buzunare in rest sunt ok... 3 straturi detasabile (impermeabil,termic si exteriorul) Se potrivesc cuiva de ~ 1,65-1,70m si 65-70 kg... 0722 598 140 rapid ca trece sezonu' mai adaug spre donare si un brau pentru nemancati sau tipe ... pt cineva care masoara in talie nu mai mult de 75 cm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 O pereche nitro descusuti pe la buzunare in rest sunt ok... 3 straturi detasabile (impermeabil,termic si exteriorul) Se potrivesc cuiva de ~ 1,65-1,70m si 65-70 kg... 0722 598 140 rapid ca trece sezonu' mai adaug spre donare si un brau pentru nemancati sau tipe ... pt cineva care masoara in talie nu mai mult de 75 cm... as vrea eu braul daca nu sa abonat nimeni! ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 O pereche nitro descusuti pe la buzunare in rest sunt ok... 3 straturi detasabile (impermeabil,termic si exteriorul) Se potrivesc cuiva de ~ 1,65-1,70m si 65-70 kg... 0722 598 140 rapid ca trece sezonu' mai adaug spre donare si un brau pentru nemancati sau tipe ... pt cineva care masoara in talie nu mai mult de 75 cm... pantalonii ar fi perfecti pentru prietena mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 as vrea eu braul daca nu sa abonat nimeni! ms Sa ai parte de el. Spewr sa nu fi deranjat glumea mea cu "nemancatul"! pantalonii ar fi perfecti pentru prietena mea ai numar de tel vino si ia-i odata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Sa ai parte de el. Spewr sa nu fi deranjat glumea mea cu "nemancatul"! multumesc mult, gluma e gluma. ...relax.....ms inca o data, raman dator cu o bere/suc, numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 MULTUMESC din suflet domnul antemiu.si scuze pentru confuzie la telefon caci am fost atat de ocupat incat nici nu m'am uitat bine cine ii doneaza:).dar acum stiu cine ca sa ii dau o bere mai ales ca e ziua mea azi.multumim inca odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p0int2001 Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Daca are nevoie cineva de o casca marimea S/M AGV model mai vechi putin, in stare nu foarte buna (uzura la interior + viziera uzata destul de mult). P.S.: O tin o saptamana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
point Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 (editat) Prima oara am postat de pe un cont ce nu il mai folosesc.. Deci: Daca are nevoie cineva de o casca marimea S/M AGV model mai vechi putin, in stare nu foarte buna (uzura la interior + viziera uzata destul de mult) P.S.: O tin o saptamana! Editat Septembrie 2, 2012 de point Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Prima oara am postat de pe un cont ce nu il mai folosesc.. Deci: Daca are nevoie cineva de o casca marimea S/M AGV model mai vechi putin, in stare nu foarte buna (uzura la interior + viziera uzata destul de mult) P.S.: O tin o saptamana! m-as inscrie eu la casca daca o mai ai ca momentan folosesc una de razboi si e dureros uneori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
point Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Prima oara am postat de pe un cont ce nu il mai folosesc.. Deci: Daca are nevoie cineva de o casca marimea S/M AGV model mai vechi putin, in stare nu foarte buna (uzura la interior + viziera uzata destul de mult) P.S.: O tin o saptamana! S-a dat casca ieri, noul posesor se va bucura de ea sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 donez lichid de frina DOT4 in Sf Gheorghe aprox 200 ml flaconul a fost deschis in 11 septembrie mai am drum si prin Bv uneori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 donez lichid de frina DOT4 in Sf Gheorghe aprox 200 ml flaconul a fost deschis in 11 septembrie mai am drum si prin Bv uneori mi-ar prinde bine daca mai e valabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 mi-ar prinde bine daca mai e valabil! ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Salut,donez doua bucati pesti. Un gourami si un corydoras... Aveam in plan sa-mi fac un acvariu,dar nu am mai putut si nu i-as mai chinui sa-i tin in 25L de apa. deci daca e vreun doritor,mai am si jumatate de cutie de mancare si o pompa de aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Salut,donez doua bucati pesti. Un gourami si un corydoras... Aveam in plan sa-mi fac un acvariu,dar nu am mai putut si nu i-as mai chinui sa-i tin in 25L de apa. deci daca e vreun doritor,mai am si jumatate de cutie de mancare si o pompa de aer. da-i la mandea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 da-i la mandea ? I don't get it... Inca nu mi-a intrat cofeina in sistem (de fapt cred ca nici nu-si face efectul la mine cafeaua) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) MÁNDEA s. f. invar. (Arg.) Persoana care vorbește, care se adresează cuiva. – Din țig. mande. Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de claudia | Semnalează o greșeală | Permalink MÁNDEA s. art. v. subsemnatul. Sursa: Sinonime (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink mándea pron. – Eu, eu însumi. Țig. mande (Graur 166; Juilland 167), care este dativul lui me „eu”; cf. țig. sp. man mende „eu” (Besses 104; Claveria, NRFH, III, 267; Claveria 165). Cuvînt de argou. link PS: Sa le ia dracu' de diacritice! Editat Noiembrie 9, 2012 de anothergxg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Multumesc pentru lectia de romana ,banuiam ceva,dar nu eram sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 link PS: Sa le ia dracu' de diacritice! Click pe ce-o scrie în semnătura-mi, ca să vezi cum stă treaba cu diacriticele. Mă-sa să le ia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Click pe ce-o scrie în semnătura-mi, ca să vezi cum stă treaba cu diacriticele. Mă-sa să le ia ! am citit ce scrie, i-am dat edit si am mai dat o data paste in full editor, dar n-a vrut. noi sa fim sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 (editat) pentru cei interesati de un bohorel...oare o sa aiba sarbatori fericite sau o sa ajunga in strada? http://www.facebook....&type=1 ganditi-va ca va poate pazi de hoti sa nu ramaneti fara cadouri in papuci de mos nicolae, sau macar sa vi lustruiasca (sau poate sa-i ude putin?) contact: 0766 572 581 sau PM Editat Decembrie 4, 2012 de Gabitza_Bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redstarbiker Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 dau urgent! un costum de ski pt oameni mai inalti asa pe la 1.90 zic eu.... zice pe el ca e M ( 50)........... 0752774098 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) Donez 2 oglinzi choper folosibile ! au fost pe o Yamaha Virago ! AU PLECAT ! SA VADA SANATOS IN ELE ! Editat Ianuarie 3, 2013 de valitaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 avea cineva pe aici nevoie de un cauciuc fata. am eu unul, il dau moca. Conti Sport Attack. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 Donez 2 seturi placute fata, uzura 50% pentru Honda Hornet.Dar cred ca se pot pune si pe alt model de motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate