Sari la conținut

Ajutor Pentru Familia Claudiei


Smokey
 Share

Postări Recomandate

noi motociclistii am fost in spatele cortegiului de la fetita de acasa pana la biserica si la asa-zis-ul sens giratoriu dupa care am ocolit si ne-am dus la cimitir in fata portii si am asteptat cortegiul... in cimitir am intrat pe jos, fara motoare si cu cate o lumanare in mana pe care am pus-o la crucea fetei la sfarsit! si nu am fost 8-10... am fost 16

Va multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 106
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Vedeti...ce v-am spus eu?Motociclisti au aratat ca sunt o rasa nobila(ca sa ma exprim asa) si in pofida atator lucruri care puteau sa iasa rau datorita prezenteti lor la inmormantare, ei totusi au dat dovada de curaj si de un umanism iesit din tipare.Bravo,baietzii!!!Sincere felicitari!

 

Iar pentru micutzul ingerash trecut la cele vesnice:Dumnezeu sa o ierte! si puteti fi siguri ca va admira pe toti in continuare.

Editat de Lexus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stress_L&P

las-o mai usor flacau cu jignirile astea...

 

 

te-ai exprimat sumar si oarecum gresit, tu sigur ai vazut cortegiul intre sensul giratoriu si cimitir, de asta n-ai vazut motociclisti! in momentele astea care ne-au afectat pe toti oamenii reactioneaza putin mai ciudat, nu fii suparat pe cei doi baieti, sunt sigur ca sunt inca tulburati dupa cele intamplate! totusi si tu daca nu stiai tot nu trebuia sa presupui! ai crezut ca ne pregateam de plecare pt. ca unele motoare erau pornite, sa stii ca la unele motociclete farurile nu se aprind decat daca este motorul pornit! dupa aia ne-am apucat sa ne strangem lucrurile de pe motoare, nu puteam sa le lasam afara!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai intradevar cortegiul era prin tiglina 3 pe la Minion si cand am ajuns in dreptul cimitirului am vazut motociclistii acolo. Din cauza asta am spus ca nu era urma de motoreta dupa cortegiu.

Recititi postul si vedeti ca nu am zis minciuni.

Editat de Thomas
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu vreau sa va spun(celor care au fost la inmormantare cu motoarele)ca va admir profund..pentru ce ati facut azi...pentru coroana de flori...si pentru ca v`ati aratat regretele si condoleantele intr`un mod profund...sunt cu adevarat impresionata ca v`ati facut atat curaj sa veniti acolo si sa o conduceti pe ultimul drum...mi s`a facut piele de gaina cand am auzit motoarele si cred ca si claudiei i`a placut acest lucru de acolo de sus...

....din punctul meu de vedere aveti tot respectul!......si cum a zis si zorro...nu sunteti nishte criminali cum va tot acuza presa si alte babutze care nu au c face......sunteti oameni...si asta ati dovedit`o cu cel mai mare respect si curaj astazi....felicitari pentru ce ati facut...

R.i.P ingerash!

Editat de Zita
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bravo voua ca v-ati dus !

 

Daca as fii avut motocicleta in stare de functionare veneam si eu, dar parca prea multe "DACA-uri"

 

Ma bucur sa vad o comunitate unita la Galati, si banuiesc ca nu e usor , mai ales dupa toate cele intamplat.

Asa s-a tras un semnal de alarma. Se vedem cine ia aminte si cine continua in prostie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://www.monitoruldegalati.ro/index.php?...t&articol=1

 

"In linistea motoarelor

 

20 de motociclisti, dintre cei care au fost simbata pe faleza, au venit, in jurul orei 13.00, pentru a aduce un ultim omagiu unui inger care a pierit fara nici o vina. Cei 20 de motociclisti au aparut discret si s-au retras intr-un colt fara ca sa deranjeze pe nimeni. Erau tacuti, nedorind sa iasa in evidenta prin nimic. S-au asezat si au asteptat cortegiul. In momentul in care trupul neinsufletit a fost scos din casa, tipetele mamei Claudiei au smuls lacrimi din ochii motociclistilor. Sirului de oameni veniti sa o insoteasca pe Claudia li s-au adaugat si cei 20 cu motocicletele lor. �Am venit aici pentru a aduce un omagiu micutei. Asa ne manifestam noi, si la bine, si la rau. Nu ne asteptam ca festivalul sa se termine asa�, ne-a spus unul dintre motociclisti. Acestia au fost singurii care au venit, in ciuda scandalului iscat de accidentul de pe faleza si in pofida anchetei penale care a fost demarata imediat. "

 

Cei care ati fost acolo ati facut ce trebuia, va felicit pentru puterea de a va duce acolo... sunt sigur ca erau mai multi daca distanta dintre orase nu era un impediment.

 

Sa Se Odihneasca In Pace !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DACA NU SUNT VINOVATI,SA IASA IN FATA SI....... SA ACUZE!

Cu tot respectul,baietii de la Galati au avut demnitate si s-au dus la inmormantare,nu au asteptat stirile de la ora 5. :angryfire: fii demn de motociclist.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am inteles ca primarul vrea sa dea numele unei strazi din oras cu numele fetitei

Asta e o chestie electorala :angryfire: Autoritatile de la Galati sunt chiar asa jenante?

 

Motoristii prezenti la inmormantare sunt niste oameni deosebiti... E greu sa mergi si la inmormantarea rudelor/cunostintelor, aici a fost un test de tarie de caracter aparte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

posibil sa ai dreptate.. oricum, orice s`ar face din partea diversilor (autoritati, clubul de moto din gl) suferinta familiei nu poate fi stearsa cu buretele .. cu atat mai putin aducerea fetitei inapoi .. sa inchidem subiectul mai bine sa nu mai apara tot felul de oameni cu acuzatii de rahat.. sa se inkida topicul acum intainte sa apara idiotii ... motociclistii tre` sa treaca peste asta si sa fie cu ochii in 4 de acum .. respectele mele pt baietii care au avut taria sa se prezinte la inmormantare si take care.. folositi ambele roti :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RESPECT pentru baietii din galati nu cred ca a avut nimeni nimik impotriva prezentei lor la inmormantare ,,, orikum ma pun in pielea lor.... itzi trebuie destul curaj sa mergi acolo BRAVO BAIETI :angryfire: :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare.

Urmaresc de mult timp forumul asta si acum m-am hotarat sa scriu si eu cu mare mahnire tocmai la rubrica Accidente.

Azi pe la ora 15 a inmormantat-o pe micuta. M-am intalnit pur si simplu cu cortegiul si pe drumul de la biserica la cimitir nu a fost nici un motociclist. Lume a fost destul de putina, ma asteptam la jumatate de cartier sa fie, dar nu. Mi-am dat seama abia dupa ce am vazut tabloul ca era fata.

La poarta cimitirului intradevar erau cam 8-10 motociclisti aliniati imbracati in tricouri negre, cu farurile aprinse si care au inceput sa claxoneze in momentul cand a intrat masina cu sicriul micutei in cimitir. Cam atat. Nu am mai stat sa vad daca intra si ei in cimitir dar dupa cum am vazut eu se pregateau de plecare.

 

 

 

NU MAI AFIRMATI NIMIC DACA NU ATI VAZUT CU OCHII VOSTRI !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... :angryfire: SA SE ODIHNEASCA IN PACE :angryfire: ...asta este ceea ce trebuia spus de fiecare aici in acest topic!!!..atit si nimic mai mult,orice invinovatiri sau dezvinovatiri nu-si au rostul deoarece micuta nu mai poate fi adusa inapoi sub nici o forma!!!!

...comunitatea motociclistica din romania nu are nici o vina...singurii care ar trebui trasi de urechi sunt organizatorii,ei sunt criminalii care ar trebui pusi la colt si batuti zdravan!!!...exista niste regulamente care trebuiesc respectate de catre toti cei implicati in organizarea de astfel de actiuni!!!....in primul rind asemenea evenimente nu se organizeaza pe aeroporturi iar accesul publicului in apropierea pistei este cu desavirsire interzis(oare de ce?)....regulamentul frm prevede ca daca o singura persoana se afla in perimetrul de maxima periculozitate,se da steag rosu si se opreste cursa!!!!....aici tot publicul era in acea zona,deci se putea intimpla oricui!!!...eu sunt arbitru frm si frak-acr,de aceea stiu toate astea!...parte din vina o poarta si publicul care nu ar trebui sa fie prezent la un asemenea posibil carnagiu,o motocicleta care ruleaza cu viteza de concurs este o arma de ucis in masa daca scapa de sub control,la fel cum s-a intimplat in 11 septembrie la new york cu avioanele respective!!!...putini dintre voi,chiar numarati pe degete,stiu care este feeling-ul cind stai la 2-3 metrii de pista si trece PASCOTA pe linga tine iar in spatele lui se face un vid care-ti misca hainele de pe tine,da este ceva nemaipomenit nu se compara cu multe chestii din viata asta,dar ginditi-va cum ar fii sa rateze un viraj si sa o ia prin public ca o combina in lanul de porumb!!! :angryfire:

...mai spunea careva pe aici ca nu au fost garduri metalice destule!...la ce folosesc alea cind pe ele si in spatele lor sunt aceeasi oameni curiosi ?..garduri care din rolul de protectie se pot transforma usor in arme si impreuna cu o ghiulea de 1000cc sa aduca ingerasii printre noi??

...sper sa fiu bine inteles si nu se interpreteze nimic din ce am scris eu aici decit asa cum am avut intentia adica de acuze aduse atit "profesionistilor" care nu si-au facut treaba si nu si-o vor face niciodata atita timp cit nu exista o pista speciala pt organizarea de asemenea evenimente,dar si publicului inconstient de ce pericole-i asteapta daca se afla situati in zone de maxim pericol!!!

...probabil dupa acest accident se vor respecta citeva masuri de siguranta in organizarea de asemenea competitii dar,cum orice minune tine 3 zile foarte curind acest accident va fi dat uitarii si toate revin la fel cum erau inainte,cainii latra caravana trece....

....inca o data,sa se odihneasca in pace sufletelul acelei fetite! ;) :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am cuvinte sa descriu sentimentul pe care-l am acum cand citesc topicul si vad ca au fost oameni din comunitatea motociclistilor care au mers sa ne reprezinte la inmormantare, iar comportamentul lor a fost exemplar.

 

Va Multumesc voua celor care ati fost si sa stiti ca m-ati reprezentat si pe mine! :angryfire: :angryfire: :angryfire: ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am simpatizat foarte mult fetita in timpul vietii si am facut parte din cortegiul care a dus micuta pe ultimul drum .. multa tristete si durere .. multe plansete .. a fost o scena de groaza.. cand am vazut motociclistii prima oara mi s-a ridicat parul de pe maini si mi`am imaginat cat de greu le va fi parintilor sa-i vada pe acestia.. apoi mi`am dat seama dupa chipurile motociclistilor cat de greu le`a fost lor sa vina aici.. cat curaj pe ei .. s`au asezat linistiti in spatele cortegiului si nu au spus un cuvant .. reporterii au sarit pe ei sa primeasca tot felul de declaratii .. reporteri f nesimtiti.. mai aveau putin si se urcau langa fetita sa filmeze .. antipatici au mai fost.. la cimitir o scena care ma infiorat si mai tare.. toti motociclistii alaturi de motoarele lor erau de o parte si de alta a intrarii in cimitir cu capul in pamant.. parca le era rusine.. parca le era teama .. regretul era evident.. nu stiu cat de mult a ajutat ceea ce au facut ei astazi .. dar au dat dovada de respect si de mult curaj ..am inteles ca au fost si in locul blestemat si au aprins cate o lumanare pt sufletul fetitei .. felicitari baieti .. capul sus.. nu sunteti niste criminali ..a fost un accident .. viata merge inainte.. :angryfire:

 

a fost tare greu pentru noi tot timpul. nu ne asteptam ca lumea sa inteleaga ca nu a fost vina noastra si ca noi vrem sa aducem un ultim omagiu micutzului ingeras. a fost tare greu, si iti multumim pentru tot ce ai spus, pentru imbarbatare. le multumesc tuturor celor care au fost, au aprins o lumanare si au lasat o lacrima peste locul blestemat.

 

R.I.P. micutza Claudia! :angryfire: :angryfire:

 

p.s. presa a fost de tot k.... eu nu inteleg cum pot sa traiasca oamenii astia ... cand vezi atata durere in jur si pur si simplu o sfidezi doar ca sa prinzi "un cadru bun" RUSINE!!!

Editat de bunny_rider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi a fost pentru a doua oara un reprezentant al clubului acasa la familia fetitei si le-a donat inca o suma de bani pentru ca din nefericire e singurul lucru care mai poate fi facut acum. Lucrul mai important pentru care am intrat aici sa vi-l spun este faptul ca parintii fetitei au spus ca au fost foarte impresionati de faptul ca noi am venit sa o conducem pe ultimul drum si ca nu au resentimente fata de motociclisti si nu vor sa faca rau nimanui pentru ca oricum nu-i ajuta la nimic. Sunt niste oameni simpli, saraci, care chiar aveau nevoie de ajutorul si sprijinul cuiva in momentele astea cumplite. In afara de noi, motociclistii, care nu suntem singura parte implicata in acest tragic eveniment, nu a mai venit nimeni sa-i sprijine in vreun fel, chiar daca au fost foarte multi care au facut tot felul de declaratii.

Vreau sa va mai spun ca toate presupunerile si acuzatiile facute pe acest forum si nu numai, cu ocazia tragediei traita de noi, au facut si fac foarte mult rau tuturor (nu ma refer numai la cei implicati ci la toata comunitatea). Cel mai intelept lucru este sa asteptam sa se termine ancheta facuta de cei in drept pentru ca altfel se influienteaza negativ, foarte mult opinia publica. Am fost sunat de un ziarist care tragea niste concluzii pentru a scrie un articol, pe baza a ceea ce citise pe acest forum si credeti-ma ca s-au scris multe, foarte multe ineptii, la fel cum erau si concluziile ziaristului.

Dupa ce se va termina ancheta, va voi explica cum stau lucrurile in amanunt si abia atunci veti putea sa va faceti o parere obiectiva asupra a ceea ce s-a intamplat si poate reusim sa facem ceva astfel incat sa nu se mai intample asa ceva.

Stoica Aurelia Claudia, fetita decedata va fi facuta membru de onoare al clubului nostru ca fiind cel mai mare fan si admirator al motociclistilor... admiratie pentru care a platit un pret prea mare. Asta bineinteles daca clubul va supravietui acestei grele incercari.

 

Va rog sa nu faceti aprecieri de nici un fel asupra acestui mesaj, nici pozitive, nici negative si sa-l luati doar ca pe o informatie iar cel mai bun lucru pe care puteti sa-l faceti, e sa ajutati familia Stoica in continuare.

Va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ceea ce s-a intamplat a fost un nefericit joc al sortii. tot respectul pentru motociclistii care au fost la inmormantare si pentru cei care au strans bani sa ajute familia micutei!

pe forumul metalfan, am gasit un link catre 220 unde este postata o poza cu fetita accidentata,poate ar trebui sa cerem sa fie scoasa

EDIT

Nu e cazul sa le facem trafic pe acel site. Este jenant ca se folosesc de poza unui copil mort pentru a-si creste ratingul. Jenant si grețos

Editat de Thomas
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...